היי בנות

maayanimi

New member
היי בנות

אני חדשה כאן, האמת שרק היום גיליתי את הפורום אבל הוא נראה נחמד ונראה לי שנחמד להכיר בנות שנמצאות באותה סיטואציה כמוני ושנוכל לתמוך זו בזו. אז שלום, קוראים לי מעיין, עוד חודש אני בת 19, ויש לי חבר בחובלים. אנחנו ביחד כבר שנה ו-3 חודשים, והוא סוגר עכשיו, בפעם הרביעית כבר 28, בלי פלאפון!! זה כ"כ קשה! יש כאן עוד מישהי שיש לה חבר בחובלים?

maayanimi

New member
תודה רבה!:)

וגם אני מירושלים... נשואה לצנחן? וואו כל הכבוד כבר בגיל כזה צעיר..

cluless20

New member
חח כן

אני נשואה טרייה היום זה חודשיים.. מאיפה בירושלים?

גם חבר שלי בחובלים !

מתי חבר שלך התגייס? נראה לי הם ביחד.. כי גם שלי סוגר כבר פעם רביעית 28.. אבל אולי זה יהיה 21..

maayanimi

New member
איזה מגניב הם בטוח ביחד

חבר שלי התגייס ב-19.4...בטח גם שלך, מאיפה את בארץ? חחח וכן בואי נקווה שזה יהיה 21 למה הפעם משום מה יותר קשה לי עם זה זהשהוא סוגר...

כן גם שלי.. :]

איך קוראים לו? אני מהקריות, קרוב לבסיס..ככה שזה פלוס דיי רציני וגם אני מקווה הכי בעולם ! הוא גם בטוח מהפלוגה שלו, כי הפלוגה השנייה יצאה הרבה יותר הביתה לא 4 פעמים 28..

maayanimi

New member
חחח אז לא חבר שלי היה בפלגה שיצאה 4 פעמים

ויש לך מזל גדול שאת הצפון, כבר הלכת לבקר אותו? מעניין אם הם באותה מגמה, חבר שלי בשיט... באיזו מגמה חבר שלך?

..

כן הוא בשיט.. רגע לא הבנתי באיזה פלוגה חבר שלך היה? לפי מה שאני יודעת הפלוגה של חבר שלי נדפקה והפלוגה השנייה סגרה רק פעם אחת 28.. והפלוגה של חבר שלי סגרה בזיס 3 פעמים 28.. וכן ביקרתי אותו שבוע שעבר.. השבוע אין ביקורים.. יש לך פייסבוק? נדבר שם נראה לי יותר נוח.. :)

maayanimi

New member
חח כן חבר שלי יצא יותר

אבל לא ממש ראיתי אותו יותר כי סגרתי בפעם הראשונה שהוא יצא:/ הוא היה בפלגה שפחות נדפקו.. לפחות זה, אבל הבנתי שמגורים של הפלגה של חבר שלך היו הרבה יותר טובים!! היית בטקס סיום שלב המצחיק שלהם? ויש לי פייסבוק: ma'ayan mizrahi

dandi99

New member
ברוכה הבאה :)

אני דניאל , בת 20 מראשון והחבר שלי בשריון. אנחנו נהיה חצי שנה שבוע הבא... וואוו....28... אני מתחרפנת מזה שהוא סוגר לי 17 אז אני לא יודעת מה יהיה אם הוא יצא בסוף לקצונה.

maayanimi

New member
תודה!

ותאמיני לי שאני מתחרפנת בטירוף.. יותר מהקטע שהוא לא בקשר איתי כל השבוע.. מילא אם היה פלאפון.. אבל אין.. בפעם הראשונה שהוא סגר גם יצא לי לא לראות אותו חמישה שבועות ברצף, בגלל שאני סגרתי בדיוק שהוא יצא.. זה היה כ"כ קשה... מה היציאות בשריון? בד"כ?

dandi99

New member
משתנה

זה בעיקר תלוי איפה אתה ואז זה מתייצב. כשהוא היה מט"ק (מפקד טנק) היו שבועות שהוא היה יוצא פעם ב3 שבועות שושים ואז הוא נהיה סמ"ח (סמל מחלקה) ויצא כל שבוע . אבל עכשיו הוא במבצעית...הוא יוצא 17-4 . יום יבוא ואני אשתגע..!

GrowingMadness

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני שי, בת 18 וחבר שלי בכפיר. התגייס במרץ. וואו, חבר שלך בחובלים? זה בטח קשה.. יש להם את היציאות הכי מעפנות >< כל הכבוד לכם אבל
ברוכה הבאה חמודה

maayanimi

New member
תודה רבה!:)

מממ כפיר.. איך היציאות? סבירות? האמת שאין לי מושג איך אני שורדת את זה.. בינתיים ממש קשה, ועוד לא הכרתי מישהי שנמצאת במצב שלי (הסיבה שהצטרפתי חח).. לרוב אצל כולן החברים חוזרים מקסימום כל שבועיים.. אבל את יודעת, כשאוהבים אחד את השני, אז עוברים בסופו של דבר את כל המכשולים, וגם את המכשול הגדול של לראות אחד את השני פעם בחודש..

GrowingMadness

New member
בכפיר יוצאים 17-4

מה שבטוח שזה יותר טוב מחובלים! באמת כל הכבוד לך
וגמאני אפעם לא פגשתי חובל שיש לו חברה כלכך הרבה זמן, ולחבר שלי יש כמה חברים בחובלים... אולי בגלל היציאות שלהם זה כלכך נדיר.. ובגלל זה אני חושבת שבאמת כל הכבוד לשניכם
בעיקר לך!

למעלה