היי בנות :)

ענבל1693

New member
היי בנות :)

אני חדשה פה וחבר שלי התגייס ביום רביעי ה5.8 לתותחנים ונסע את כל הדרך עד לשבטה שבדרום. הוא חוזר פעם בשבועיים וקשה להתרגל למצב הזה.. הדבר היחידי שניחם אותי הוא שהוא יצא שבת ראשונה ויכולנו לחגוג את השנה שלנו יחד אבל תמיד רצו המחשבות בראש שעוד מעט הוא חוזר לשבועיים ואני אוכל לדבר איתו רק איזה 10 דקות ביום

shani hadad1

New member
10 דקות ביום ..

את ממש מצחיקה .. תגידי תודה ! בטירונות של חבר שלי שהיא חצי שנה , דיברנו 2 דקות ביום ורק בלילה אם הייתי מפספסת את הטלפון גם לא הייתי יכולה לחזור אליו כי הוא היה כבוי .. חוזר כל שבועיים ? תגידי גם תודה .. אצלי היו ימים של 24 ו 26
ויש פה בנות שהחבר שלהם סוגר קבוע 21 .. אז המצב שלך טוב .. ברוכה הבאה , אני שני .. החייל שלי בחיטבת כפיר שנתיים ו 9 חודשים
אנחנו יחד 5 שנים +.. בהצלחה

ענבל1693

New member
אתן עושות לי הרגשה ממש טובה

ואני רוצה לומר לכן באמת באמת תודה :) אני ענבל מכפר סבא חבר שלי מהוד השרון.. אני בת 17 ולומדת בתיכון כצנלסון ח כן אני יודעת שאני קטנה יחסית אליכן אבל לא נורא :) ובאמת ביינתים אני מתקדמת דיי בסדר..שלחתי לו חבילה לבסיס עם מלא דברים טובים.. אבל כנראה מחליפים לו תפקיד כי הצבא המטומטם הזה עכשיו אמר לו שיש לו יותר מדיי סעיפי ראיה ורוצים לדפוק אותו באיזה תפקיד מעפן לכל ה3 שנים והוא לא מוכן..אז הוא ינסה לעבור למשהו אחר. מקווה מאוד שהוא יצליח..תחזיקו בשבילי אצבעות

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות D: ויהיה בסדר אל תדאגי ^^ ד"א נעים מאוד ענבל! אני שי, בת 18 [לא כזאת גדולה ממך] מחור בצפון. חברשלי בכפיר ממרץ 09.

GrowingMadness

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חבר שלי גם בכפיר, ממרץ 09 :] אבל הוא יצא לקורס חובשים קרביים אז אני לעומתך דיברתי איתו כל הזמן
[אבל הוא סגר 9 שבתות מתוך 13, אז דיברתי איתו אבל לא ממש ראיתי אותו]. אבל בעיקרון כשהוא עוד היה ביחידה עצמה גם אז בקושי דיברנו והוא סגר הרבה... אז 10 דקות ביום זה לא נורא בכלל! צריך להתרגל פשוט =] ספרי פרטים על עצמך.. שם\מיקום\גיל...?

שלום:)

הוא נכד של האקס, שהתגייס ב5.8.07 :) דבר ראשון, יש לו בערך כל יום שעה לכל הדברים שלו, עם הזמן הוא יילמד לתכנן את הזמן טוב. אצלי האקס אחריי כמה שבועות כבר דיברנו רבע שעה ואפילו 20 דקות:p חח במונחים של אותה תקופה זה נראה משמעותי:). דבר שני, ככל שהוא יתקדם בצבא יהיה לו הרבההה יותר זמן, השעות ט"ש האלה הן רק בטירונות. וככל הנראה, גם היציאות שלו יכולות להשתנות ואפילו להשתפר(או במקרה הכי גרוע להשאר כמו שהן, כי כמו שאמרו לך, יש חיילים שיוצאים פעם בשלושה או ארבעה שבועות). בהצלחה:)

rainbowgirl

New member
אפשר אפשר...

רק כשהוא חוזר את מבינה כמה חשובה כל דקה שלכם ביחד,כל לילה שאתם ישנים מחובקים. כמה האהבה שלכם באמת גדולה אם אתם מצליחים להחזיק קשר במצב כזה. את לא מבינה כמה חבר שלך מעריך אותך על זה שאת מחכה לו,גם אם הוא לא מראה לך את זה.

GrowingMadness

New member
וואלה.

תאמיני לי שאני יודעת. חבר שלי רחוק שנות אור מלהיות ג'ובניק, וגם הוא סוגר את רוב השבתות.
ד"א, כתבתי "כמה אפשר" פשוט בגלל הייאוש הזה של 'כמה אפשר לא לראות אחד את השני', או 'מאמי אני סוגר שבת גם השבוע..'. אני בטוחה שרוב הבנות פה יזדהו עם הייאוש הזה.

למעלה