היי בנות :)

היי בנות :)

החבר שלי מתגייס עוד פחות משבוע, כנראה להנדסה קרבית. יעברו עליי ימים מאוד מאוד (מאוד) בודדים כי גם החברה הכי טובה שלי התגייסה, 2 חברות טובות שלי עובדות, אני עדיין לא מצאתי עבודה, ואני מתגייסת רק בנובמבר! אני אשמח לשמוע מבנות שהחבר שלהן גם בהנדסה קרבית, איך עובר/עבר השירות, איך היציאות (!!!) וכמה שיותר מידע :) בנוסף, איך אתן מעבירות את הזמן?? מצאתן תחביב חדש? פסיכומטרי? מה אתן ממליצות? :] תודה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבהצלחה לו D:

הנדסה קרבית זה טוב! אני חושבת שמבין כל החילות הקרביים ממש (חוץ מחיל אוויר כי רק טיס זה ממש לחימה שם) אז הנדסה קרבית זה באמת הכי הכי טוב! היצאות מעולות! בשבוע הראשון הם יוצאים ואחרכך זה כל שבועיים ואיזה פעם או פעמיים חמשוש. הנדסה זה אחלה אנשים ורק ממש ממש לקראת הסוף הם יקבלו עונשים על שטויות אבל למה להסתבך בעונשים שפשוט אפשר להתנהג כמו חייל נורמלי ולא להפריע למפקדים? :) חבר שלי התגייס להנדסה בנוב' 08 ואחרי הטירונות הלך לקורס חובשים ואז ירד מחזור כדי לעשות אימון מתקדם. מי שלא עושה את הקורס אז ישר ממשיך לאימון מתקדם שמה ששמעתי מחברים שלו שסיימו את האימון לא מזמן (והוא רק עכשיו התחיל) אז הם יצאו כלללללל הזמן שבועיים שבועיים ורק פעם אחת הם סוגרים 21. ובחגים זה חג ראשון הם כן יוצאים ובשני סוגרים ולפי הגיוס של החבר שלך אז יש מצב שהוא יצא ראש השנה, יסגור סוכות ואז יצא ביום כיפור. חבר שלי באימון מתקדם עכשיו אז גם ראש השנה הם סוגרים אז לא יודעת מה בקשר לחבר שלך. קיצור זה אחלה. זה לא כמו חילות רגלים שאשכרה הולכים בשטח, רצים ויורים. הם נמצאים בתוך רכבים ממוגנים וכאלה ורק שניים עומדים על הרכב ויורים חח תלוי בתפקיד ובגדוד. 601 זה מעולה :) שיהיה לו המון המון בהצלחה!! בנתיים אני מעבירה את החופש בלוס אנג'לס אצל חברה חח ואחרכך זה עוד שנה בביתספר וזהו. אני מתגייסת ביולי הבא.

אעע שלח לפני הזמן><

אני יודעת שזה ישמע טיפשי, אבל יש הרבה בנות שמה..? :p ויש קשר עם הבנות? כי הייית בטוחה שלא ואז קראתי שיש לוחמות אב"כ וכאלה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמ.. בקושי יש אם בכלל.

בכל מה שקשור אל החייל שלך - יש מצב שהוא ידבר עם משקי"ת ת"ש בדיוק פעמיים והם לא בקשר כלכך איתן. זה בנות שנמצאות בבסיס והם לא רואים אותן. ובאב"כ לא כל מחזור יש בנות. במחזור שחבר שלי התגייס היו איזה 8 בנות אבל הוא לא מדבר איתן בכלל ולא כלום.. ובתכ'לס כולן נראות גבריות לסביות אחת אחת.. בלי להעליב אומשהו חחחחח ועכשיו המחזור שהוא ירד אליו אחרי הקורס חובשים אז לא היה גיוס בנות לאב"כ בכלל. אבל אל תדאגי כי כל גדוד מתאמן בכיתות שלו ולא מערבבים בניהם.

toxic babe

New member
אם את חושבת

שתספיקי ללמוד תוך 4 חודשים לפסיכומטרי אז לכי על זה, אבל תצטרכי ללמוד ממש אינטנסיבית כדי לקבל ציון טוב. תנצלי את הזמן להרוויח כמה ג'ובות תצטרכי אותם בצבא כשתקבלי גרושים.

למעלה