היי בנות

lola 1

New member
היי בנות

אפשר להצטרף? יש קריטריונים?

פאמקי

New member
מסכימה!

מחפשת את האומץ, כהרגלה, סיכמה בשורה!
ברוכה המצטרפת. רוצה לספר על עצמך משהו (או הרבה משוה'ים)?

פאמקי יקירתי:) אמרת כהרגלה ואיני יכולה שלא

לגחך מעט במבוכה... כיוון שדווקא בעולמי הלא וירטואלי אני ידועה כקשקשנית לא קטנה בכלל!

lola 1

New member
אז אני הכי חביבה

והכי חברותית וזה מתפרץ כשאני מרגישה בנוח
אז ככה בת 30...אמממ..מוזר לי להיות פה [כנראה שמתחילה להשלים עם התחושה וההבנה] אחרי לב שבור אחד שהתנפץ לרסיסים עם אהבה חד צדדית[שלי] זאת הייתה החברה הכי טובה שלי אז נשואה+3 היום כבר גרושה ומשתרללת לפה ולשם..קשר שנמשך 3 שנים עם המון תהפוכות לא היינו זוג או משהו כזה..סקס לסירוגין והיא האישה הראשונה שלי ... זה בגדול...אני כבר שנה אחריה ...אחרי אסיפת השברים..והגלדת הפצעים עומדת על הרגליים..ושוב חזרתי על אותה טעות ..שוב עם החברה הכי טובה ...שוב נשואה[לא באושר]הפעם אני הראשונה שלה ...זה היה חד פעמי..ואני משתוקתת לעוד... מסתבר שהמשפט "טעות לעולם אינה חוזרת" ממש לא משקף אותי... אני טיפוס שתמיד הולך אחרי הלב וסף עוצמת הרגשות שלי גבוה מן הרגיל. רוצה קשר אמיתי בריא ושלי רק שלי מבלי להתחלק עם אף אחד אחר! ראבק יש דבר כזה???

אני כל כך מזדהה איתך עם כל מילה שאמרת! בטוח

שיש דבר כזה! אנחנו רק צריכות למצוא אותו! או אותה לייתר דיוק:) ולדעתי פה זו יופי של התחלה! אגב בעיני את בגיל הבשל ביותר!

lola 1

New member
איזה כיף לשמוע משהו מעודד../images/Emo24.gif

תודה איזה חמודה! אגב בעניין הגיל,אני הכי לא מרגישה 30 והכי לא נראית 30! בת כמה את ?ובכלל מה התווך גילאים פה בפורום? ראיתי שרוב הבנות פה בקשר זוגי..?

פאמקי

New member
יש דבר כזה!!

ולעיתים... היא מסתתרת, ממש כאן. בפורום (אהבתי ואני עדות לכך!). אל ייאוש יקרות. צריך להאמין וע"פ אמונתי (ומניחה שיש שייתווכחו על כך),לא לחפש! מאמינה שאהבה מגיעה כשאת מעניקה ואוהבת את עצמך! ולא כשאת עסוקה בחיפושים, כישלונות, ויתורים ותיסכולים. וכשזה קורה כך, את רוויה ומוכנה להעניק לאשה נוספת בחייך. שבוע שלו ומלא אהבה

lola 1

New member
צודקת במאה אחוזזז!!

שיהיה אחלה שבוע..
נטול תיסכולים,כישלונות וויתורים... רק א-ה-ב-ה!!

למעלה