היי בנות

יעלוש79

New member
היי בנות

רציתי לשתף אתכן בחוויה לא נעימה שקרתה לי בסוף השבוע האחרון ביום שישי הגיעה המכשפה והייתי בצהריים באירוע כשבמהלכו תפסתי את היד של בעלי ואמרתי לו עכשיו הולכים למוקד של מכבי ודחוף כי הרגשתי שאני עומדת להתפוצץ מרב כאבים נסענו לשם וקיבל את פנינו רופא (שלא אזכיר את שמו, כנראה שהרגע סיים את לימודי הרפואה שלו) הוא התעקש לבדוק אותי בזמן שהתחננתי שלא יבדוק כי אני לא במצב נורמלי ושאני חייבת משהו להרגעה, הוא בכל זאת התעקש ובסוף לא נתן לי כלום הסברתי לו שיש לי אנדו'. הוא נתן לי הפנייה למיון נסענו רק בלילה למיון ונתנו לי זריקת וולטרן (זה היה רק ב 1 בלילה) אחרי שכלום לא עזר ואחרי הזריקה חיי השתנו לגמרי, לא ידעתי שזה כ"כ עוזר וגם מחזיק לאורך זמן רב יחסית זה כל כך נורא איך שזה פוגע לנן בחיים
מישהי אולי יודעת בהקשר זה כמה זריקות וולטרן כאלה מותר לקחת?

לגבי וולטרן

לא כל הרופאים ששים לתת אותו, יש כאלו שטוענים שהנזק שהוא עלול לגרום רב מהתועלת. כשאני ביקשתי אותו לפני מספר חודשים מהרופא שלי הוא ממש לא התלהב מזה, עזבי את זה שהוא אמר שזה לא עד כדי כך עוזר- במקרה שלי זה באמת היה נכון. בנסיון לשכנע אותו אמרתי לו שאני חושבת שעדיף את הזריקה מאשר לבלוע 1500 מ"ג נקסין ביום שהורס את הקיבה (ואני כבר סובלת מבעיות בקיבה), אז הוא ענה לי משהו בסגנון של "את טועה כבר עדיף שתקחי נקסין". בסוף הצלחתי לשכנע אותו. כמו שכבר אמרתי לי בפעם האחרונה הוולטרן ממש לא עזר ומצאתי את עצמי למרות הוולטרן חוזרת לנקסינים המוכרים והטובים. יש עוד אחת לפחות בפורום שאני יודעת שהרופא שלה מתנגד לתת לה זריקות וולטרן. אבל הכל תלוי ברופא שלך.

מייקי

את יודעת אני מקווה שמותר עד 1000 מ"ג נקסין ביום....ורק כשהקיבה מלאה. אני הייתי ממעריצות הנקסין.....שנים לקחתי אותם.... עד שהתחלתי להגיב אליהם לא טוב והפסקתי

יודעת, מודעת ולפעמים גם סובלת מכך

אבל כשכואב לא חושבים על זה בכלל... את האמת גם לא מקפידה לקחת על קיבה מלאה
שום דבר לא עוזר לי כמו הנקסין
(אפילו זריקת וולטרן לא עזרה).

איתנים3

New member
היי יעלוש, אני קיבלתי

וולטרן , זריקה בכל פעם שסבלתי... זה הדבר היחיד שעזר לי, יחד עם אופטלגין נוזלי שפחות ממליצים עליו. לפי ידיעתי וולטרן לא מזיק אבל על מנת לקבל צריך לעבור ייסורים אמיתיים.. תרגישי טוב :)

זואילי

New member
הו יס

גם אני אוהבת וולטרן בזריקה. אפילו היו לי בבית 2 חבילות. ודף הוראת הזרקה לאחות. עד שפג תוקפו. ואז רופא המשפחה התחיל להתנגד. דיבר על פגיעה בכליות. לא עזר כשהסברתי שאני כבר לא מזריקה כל חודש כי אני לא מקבלת מחזור כל חודש. לא השתכנע. אז נותרתי עם אמפולות ללא אחות. בעת הצורך פניתי לחברות מזריקות. ממילא יש לי כבר מזרקים ומחטים בבית. נשארו לי איזה 2 או 3 אמפולות. כשזה יגמר, תיגמר הישועה. אלא אם אצליח לשכנע את הגניקולוגית! בקיצור, לי הספיקה זריקה אחת איך שראיתי כתם ראשון. קבלי

אני מאוהבת בוולטרן

כשיש צורך אמיתי יש לי תמיד בסטוק,אין לי בעיה להשיג מרשם והרופאים שהתייעצתי עימם אמרו שנזק לכליות יכול להיגרם לאחר שימוש ממושך. בכל מקרה, אני משתמשת כשצריך - (למשל,כמו עכשיו כשיחררתי את המכשפה
)

לולי72

New member
גם אצלי אך ורק וולטרן עוזר

אחרת אני לא מסוגלת לתפקד, יש לי הוראה מרופאת המשפחה שברגע שאני מגיעה למרפאה עם כאבים וגם אם הרופאה לא נמצאת, מותר להזריק לי וולטרן אבל כבר קרה שגם בעלי הזריק לי אם זה יצא בשישי או שבת.

יקרתי תרגישי טוב ושתעבור מהר

חיבוקים..... אני וזריקות מתחברים רק במצבי חירום....מחט לא תיגע בי אם אין ממש צורך בכך. היום אני לא משתמשת בשום משכך....הכרית החמה היא הטיפול שלי....אחרי פגיעה בכיליה ולמרות תיקונה מעדיפה להתרחק ממשככים...

אז את ברת מזל עם וולטרן

כי לי גם זה לא עוזר רק נרקוטיקה /tapuzforum/images/emo178.gif נס שאשרו לי דקפפטיל כך שאין לי צורך בה כמטע /tapuzforum/images/emo13.gif

למעלה