היי בנות.

lee E

New member
היי בנות.

עשיתי היום בדיקות לקראת הניתוח. גם הבדיקות מתחילות להבהיר לי שזה ממש ממש קרוב. כל היום אני מסדרת, כאילו להשאיר את הבית מסודר לקראת ה...לא יודעת, דברים שלא מעיזים לומר בקול. מסדרת ומסדרת, משתדלת להיות עסוקה כדי לא לחשוב על כלום. יהיה בסדר נכון?

ליהוש ../images/Emo24.gif

ברור שיהיה בסדר
כולנו מחזיקות
חזק חזק

galim29

New member
יהיה הרבה יותר מבסדר ליהוש../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואת משנה את החשיבה שלך והופכת לחיובית וחולמת איך תרגישי טוב אחר כך ותחזרי להיות ליהי שאת מכירה ואוהבת, בלי כאבים, מלאת חיים, יכולה על כל העולם, כי ככה את.... ואצלי רשום התאריך ואני מתכוונת לדבר איתך לפני ובינתיים שולחת לך המון המון אנרגיות טובות וחיבוקים. אז לא רק שיהיה בסדר, יהיה מצוין.

בוקר בוקר

השיטה שלי שעבדה יפה....היא דווקא לא לסדר ....לסדר שיטחי כדי שהבעל יוכל בכל זאת להסתדר בימים שאת בבית חולים.......הרי הם אף פעם לא מוצאים כלום וגם אם תסדרי הם לא ימצאו כלום אבל זה כדי להעביר את הזמן בשבילך......הרעיון הוא להשאיר התחייבויות לחזרה שלך והנה רשימה התחייבויות: 1. תשמרי הרבה הרבה בלגן ....סידורי ניירת....חובות לטפל בהם ....ועוד ... 2. להתקשר אלי לסלולר (אני אהיה בנופש מאומצים...באותו סופ"ש) אחרי הניתוח רק לציין בפני את העובדה שהתעוררת.....אחר כך אני יקרתי יהיה בסדר....יש לך התחייבויות בשבילי......אין ברירה צריך לעמוד בהבטחות...... אההההה והכי חשוב בילבי לא כלום איתך תמיד. אוהבת .....תגידי לאיש שיהיה בהיכון לטלפונים בזמנים לא נוחים מבחינתי.

יש לי עוד

נזכרתי .......מוזמנת... תפסתי את המנתח ...ושאלתי ישירות....אני אקום מהניתוח נכון
הוא ללא היסוס ענה בטח.....ניתוח שבשגרה. עניתי בחזרה וללא היסוס "אם לא ....אני ארדוף אותך
......."

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטח שיהיה בסדר. הרי דנו רבות על הגישה והשיטות שם, ואנחנו יודעות טוב מאוד שאת בידיים מצויינות ואין לי ספק שמה שהובטח לך יתקיים. הימים עוברים נורא מהר והלחץ והחרדה ברורים לגמרי. את תעברי את זה בגבורה, וזוכרת שסיכמנו משהו לסופ"ש שאחרי? קבלי אלף חיבוקים

ודאי שיהיה בסדר-גם אני אז סידרתי וארגנתי כאיל

שאני לא חוזרת. יו. אני רואה שיש עוד פחדניות כמוני עם מחשבות זוועה. ממי, את תעברי בשלום, תצאי בשלום ותסתכלי על הכל בחיוך. שיהיה בהצלחה נשמה. מחזיקה לך אצבעות לניתוח קל שיעבור בשלום ושיותיר אותך ללא שמץ של כאב.

נעמי 17

New member
זה בסדר מותק זו מדיטציה תוך כדי תנועה

את מסדרת כשי שהדברים יסתדרו ולא להפך . כל השאר זה הפחדים . קישטה לפחדים. אם יש לך תקראי באדולינה זה עוזר.

lee E

New member
אין לי באדולינה..

עכשיו אני עם הספרים של מייקל מרשל..משובח ביותר.

בטח שיהיה בסדר חייב להיות בסדר

גם אני ככה כשאני מתוחה ממשהו, מנסה להעסיק את עצמי כמה שיותר. זה טוב וזה קצת עוזר לא להתעסק כל הזמן סביב אותו עניין אז תרגישי בנוח את לא לבד בעניין הזה. הניתוח יהיה בסדר, והכל הכל בעזרת ה' יעבור בשלום אני ממש בטוחה, ונראה לי גם ממה שקראתי כאן שמבחינת הרופאים את באמת אבל באמת בידיים הכי טובות שיש.

lee E

New member
סיימתי לסדר..כבר אין לי מה לסדר.

תכננתי לעשות סלקציית בגדי ילדים אבל כבר אין לי כוח. נשאיר משו למחר. בנות...רק אתן מסוגלות להבין את הרעד הזה בלב..את הנסיעה לחדר ניתוח, האורות העגולים מלמעלה שרדפו אותי חודשים לאחר מכן..את התעוררות האיומה, הפחד שייגמר האוויר ושלא אוכל לדבר ולומר למישהו שקשה לי לנשום (הפעם כבר הבהרתי למנתח שירכיבו לי מסכת חמצן שאני מתעוררת) את הפחד שאתעורר באמצע ולא ישימו לב (אין לי מושג מאיפה הפחד הזה הגיע כי זה מעולם לא קרה לי) ...ואת הפחד הכי גדול שלא אתעורר בכלל. תודה לכן שאתן חלק מחיי.

מבינה עוד איך מבינה

הפחד שלך היה גם הפחד הכי גדול שלי בניתוח שלי לפני שנה וחצי, אבל אצלי זה היה בגלל שכבר יש לי טראומת חדר ניתוח בגלל הניתוח בקיבה כי שם התעוררתי בחדר טיפול נמרץ וזה היה מפחידדדדדד אבל, ממש. אז אני מבינה אותך אבל ברור שיהיה בסדר וברור שאת תתעוררי כמו בן אדם חדש וכמו שמישהי (אולי גלים?) כתבה לך תתחילי לחשוב חיובי הולכים לעשות לך ניקיון פסח רציני שאחריו הכל יהיה ממש טוב.

lior362

New member
היי

בהצלחה בניתוח . הכל יהיה בסדר אל תדאגי בחיי אם הייתי יכולה הייתי עושה את הניתוח במקומך אבל אי אפשר ... נשיקות

gui1

New member
ליה י

1 בנות האנדו לא מתות ככ מהר 2 לכאבים כבר התרגלנו 3 חיטוטים בגופינו כשאנו ערים או ישנים לא ככ משנים לנו כבר 4 אז מה יכול כבר להיות ? אולי עוד צלקת או פאנס וקרחצן פה וקרחצן שם לא נעים נכון אבל מצד שני הכאבים ככ חילשו אותנו שזה כבר לא משנה העיקר שהנשמה עוד מפעמת

למעלה