היי בנות

היי בנות

חבר שלי משתחרר סוף סוף השבוע ואני ממש מתוסכלת כי אני לא יודעת מה לקנות לו מתנה.. מסיבת שחרור כבר יש רק מתנה חסר יש למישהי רעיון? חשבתי על לקנות לו את הדיסק החדש של אייל גולן.. מה אומרות? מה עוד אפשר? אשמח לתגובות..

shirli24

New member
היי

אני קצת הולכת לחפור, אבל מקווה שזה יעזור ויהיה לך סבלנות לקרוא את הכל :) היי, אם את בקטע של יצירה ויש לך זמן, את יכולה להכין "ערכה לאזרח מתחיל" או "מהם הקשיים באזרחות ואיך להתמודד איתם" למשל- אתה מרגיש שאתה לא תורם ולא מועיל, לרשום את כל האגודות שניתן להתנדב בהם. עכשיו הידיים כבר ריקות מעבודה, לקנות קרם ידיים:p הפלאפון כבר לא חינם, אז לקנות פלאפון צעצוע. וגם על מכשירי כתיבה צריך לשלם-סט עטים. אם בטעות אתה מתגעגע ומתלבט אם עשית את הדבר הנכון- תמונה של המפקד (שבד"כ הם שונאים אותו) חולצה - כי לא הכל ירוק בארון תכיני לו כרטיסיית אוטובוס - כי זה לא בחינם כבר שעון שבור - כי קמים מתי שרוצים מצפן - כי עכשיו את בוחרת את הדרך לוח דרושים - מעיתון ידיעות אחרונות לרשום את המשפטים של צבא –שלא ישכח את הקיצורים המיוחדים שלהם:) "לחופש אין מחיר אבל יש לו תאריך" –לרשום את תאריך השחרור -לפני שהתגייסתי ישנתי טוב, כי ידעתי ששומרים עלי. שהתגייסתי ישנתי קצת, כי אני שמרתי. "קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים..." יש לך עוד כמה ימים לסבול את האוכל בבסיס ואז להתחיל לאכול ארוחות גורמה בבית/מסעדה... עוד כמה ימים משטרה צבאית לא תוכל לתת לך תלונה על גזרה נמוכה! (או כל דבר אחר אם הוא שינה משהו במדים) שיגידו שריון-יתכוונו לצב שיגידו גזרה-יתכוונו לפיגורה כשיגעו פצצות מאמריקה-הן תיהיינה בלונדיניות כשיתווכחו אם נצחנו או הפסדנו-בכדורגל כשכיתה תיהיה רק בבית ספר,מחלקה רק בבנק גדוד רק בתנועת הצופים ושהטובים ילכו לטוס באל-על וצוללת תיהיה רק צהובה.... "זה שחילקו פה לחם עם שוקולד לא אומר שזה קייטנה..."עוד כמה ימים תאכל שוקולד אמיתי ולא ממרח קקאו! תמיד אמרו שאם צבא זה בית זונות-אז שיביאו את הזונות ואם זה צבא אז שיביאו מפקדים, אבל למה הביאו מפקדים זונות?! יש לך עוד כמה ימים לשכוח מהמפקדים... עוד כמה ימים צדק לא יהיה רק כוכב עוד כמה ימים תפסיק להריח ריח של מכונת בקו"ם עוד כמה ימים תפסיקי להגיד איכס על אוכל עוד כמה ימים התחבורה הציבורית כבר לא תיהיה בחינם... עוד כמה ימים ותיהיה חופשי כמו פרפר! אומנם נשאר לך רק יום אחד,אבל ממחר תתחיל להתגעגע. נשארו לך ** תרשמי את הימים כאילו ספירה לאחור נגיד 10 15 20 ואז את ה20 תכתבי לו בגדול איך הזמן טס שנהנים נשארו לך *** ימים לקום בבוקר מוקדם לצלצול הפלא השעון נשארו לך *** ימים לאסוף כמה שיותר חווית כי אף רגע לא יחזור ועכשיו הגיע הרגע להגיד להתראות למדים ושלום לאזרחות בקיצור, אלבום, ובו תמונות מתקופת הצבא שלו שלכם ביחד, כל דבר מאותה התקופה... ואז לכתוב ועכשיו נפתח דף חדש (תרתי משמע) ובו את כל הדברים שהזכרתי קודם...תבחרי מה שבא לך.. בהצלחה ומזל טוב:)

shirli24

New member
בקש לדיסק

אם הוא ממש אוהב אותו, למה לא? אבל אולי תרצי משהו שיותר קשור לצבא, לזה שהוא השתחרר ממנו....

וואו../images/Emo51.gif

שמעי אחותי, שיחקת אותה אני בהחלט אנבה לנצל את מה שכתבת פה למעלה.. ממש מעולה ומשעשע!!! מקווה שיהיה לי זמן להכין את כל זה עם כל הלימודים והעבודה שישי לי (אני במכללה, אחח הימים של התיכון..) לגבי הדיסק זה בנוסף כי אני יודעת שהוא ממש רוצה לכן אמרתי שאני רוצה משהו בנוסף.. ושוב תודה ענקית..

למעלה