היי בנות,

Svetik In Love

New member
היי בנות,

חבר שלי מתגייס ביום שלישי הבא לקרבי והאמת שאני דיי חוששת. כמובן שהוא חושש אבל אני חוששת שיבואו בינינו אי הבנות בגלל שאני לא עושה צבא אלא שירות לאומי. אני מפחדת לא להבין אותו ואת מה שעובר עליו... יש לכן עצות בשבילי?

Clueless Maiden

New member
אממ

אל תדאגי. רוב הבנות כאן לא התגייסו עדיין, רובנו מבינות בצבא כמו במנועים של מכוניות מרוץ. אני זוכרת שגם אני פחדתי שאני לא אבין את העולם שלו, אבל הוא כבר שנה בצבא, ואם התקשורת טובה, אז אין מה לא להבין. לשניכם קשה, לכל אחד במובן אחר, ומדברים על זה. רוב החיילים מדברים כל הזמן על הצבא, ככה שמהר מאוד את תביני יותר מרוב הבנות שלא התגייסו עדיין\ שלא הולכות לשרת במסגרת צבאית. זהו. בהצלחה :)

ממש צודקת.

חברות שלי בשוק מהידע העצום שיש לי על הצבא... אם יש להן שאלה בנושא הן ישר באות אלי

netalula

New member
אין מה לדאוג...

אני אמנם בצבא והחבר גם התגייסנו ממש באותו זמן..הפרש של שבוע וחצי.. האמת ששנינו בחיל אויר אלב הוא פחות או יותר קרבי ואני לא כלכך ואין מה לדאוג זה שאת לא מתגייסת לא ניראה לי מה שיגרום לבעיות ואי- הבנות אחרי הכל רוב הבנות לא מתגייסות לקרבי ובכלל לא עושות שירות דומה לחברים הקרביים ועדיין מסתדרים ויש שיחות והבנות ויש תמיכה והקשבה זה העכי חשוב. תיהי קשובה אליו גם אם הוא יקטר הרבה זה קשה ומלחיץ בעיקר נפשית(וכמובן גם פיזית) תשתדלי להיות רגישה כמה שאפשר וכמובן לדעת להגיד לו אם הוא נשחף עם זה שיהיה לכם המון בהצלחה... מוזמנת להשאר איתנו. שבוע מעולה נטע.

Svetik In Love

New member
תודה רבה...

אני אשתדל תמיד להיות שם בשבילו למרות שזה נורא מלחיץ ובטח קשה מאוד בשבילו ובשבילי.

למעלה