היי בנות,

Svetik In Love

New member
היי בנות,

אני חדשה =) החלטתי להצטרף כי אני חושבת שאני אתאים לכותרת של הפורום הזה בקרוב... אז אני בת 18, קוראים לי סבטה, ויש לי חבר כבר שנתיים וכמעט 4 חודשים והוא עוד מעט הולך לקרבי =( אני מאוד גאה בו אבל גם מפחדת, כי אנחנו כמעט ולא נתראה... אז רציתי לשאול אתכן, אם חבר הולך לקרבי כל כמה זמן הוא חוזר הביתה? ובמה זה תלוי? תודה מראש...

היי ../images/Emo9.gif

קוראים לי אור ואני גם בת 18
... יש לי חבר שנתיים ו9 חודשים. חבר שלך מתגייס בגיוסי מרץ? אם כך, זה תלוי לאיזה חיל הוא ילך ולאיזה תפקיד - לפיכך יקבעו היציאות שלו.

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

שמי ז'אנה אני בת 18, ויש לי חבר בקרבי. בעיקרון זה משתנה מחיל לחיל. הממוצע זה סוגר שבועיים ויוצא לחמשו''ש או ש''וש. יש כאלו שסוגרים 21, ומישהו נגיד בחייל הים יכול לסגור חודש.

היי סבטה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! אני טל, בת 18, עם חבר שלי כבר שנה
מממ יציאות של קרביים באמת משתנות, וזה גם תלוי באיזה מסלול הוא נמצא.. אם זה סדיר, טירונות, אימון... בעיקרון, זה בדר"כ פעם בשבועיים. לפעמים יוצא שהוא יוצא שבוע אחר שבוע, אבל זה נדיר (עכשיו זה קרה כי הוא באימון). חבר שלי בתותחנים, והיציאות שלהם בסדיר זה 16/5. כלומר 16 ימים בבסיס, 5 בבית.. זה חרא
אבל הגעת למקום הנכון ואנחנו פה כדי לתמוך בך
חוצמזה, שבאמת (איכשהו) מתרגלים לזה... ונכנסים לשגרה :)

מה חלום בזה ../images/Emo4.gif

זה אשכרה לסגור 21 באופן קבוע, רק שזה 16 יום במקום..... לסגור 2 שבתות, זה נוראי. ובדוגרי זה 17/4 כי הוא יוצא רק אחה"צ ומגיע באיזה 10 בלילה.

Conviction

New member
תסכלי על הצד החיובי, יש לך ארבעה ימים להיות

איתו! אצלי הוא חוזר בשישי בצהריים ומוצ"ש כבר חוזר לבסיס בדר"כ.
וגם הוא סוגר שבועיים או 21.. מהנקודת מבט שלי, לחבר שלך יש אחלה יציאות בשביל קרבי. P:

Clueless Maiden

New member
זה בהחלט עדיף מ18-3

שזה היציאות של חבר שלי. זה באמת 4 ימים להיות איתו, במקום שלושה. וכולנו כאן בפורום יודעות מה זה עוד יום עם החבר.

Clueless Maiden

New member
הכל יחסי בחיים.

אני כבר רגילה ל18 יום בלעדיו קבוע. כל דבר שהוא פחות - אני אשמח.

OgaliO

New member
איזה שם מיוחד../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ברוך הבא, גלי, בת 16 וחצי
שנה עם החבר בקרוב ..

devilz

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אוהבים אותך סבטה!!!!!!!!!!
ליז עוד מעט 19.. שנה וקצת עם השמן

BaaaaaRi

New member
ברוכה הבאההה

בר בת 17 וחציי.. :] גם לי יש חבר קרבי כעיקרון היציאות בטירונות הן גרועות שהוא יהיה בסדיר זה גם בהתחלה לא יהיה משהו אבל שהפז"ם ידפוק היציאות יהיו סבבה.. והיציאות תלויות גם איפה הוא משרת..וכמה זמן הטירונות.. למשל חבר שלי עשה טירונות של 4 חודשים בלי יציאות מוגדרות הוא משרת במשמר הגבול וכרגע היציאות שלו הם 11 ..3 למרות שהוא סגר 21.. עכשיו אבל הכל באמת תלוי במצב של הצבא וכל זה הרמת כוננות.. טוב חפרתייייייייייי ערבב אש שיהיהה

Clueless Maiden

New member
היי :)

קודם כל, ברוכה הבאה. אני זוכרת את היום שחבר שלי התגייס, לפני שנה בערך. אני חושבת שבכיתי רצוף איזה יומיים. במבט לאחור, זה היה מאוד טיפשי. כן, הוא התגייס לטייס, מה שאומר שהיציאות הן פעם בחודש, אבל באמת שחבל על כל הדאגה והבכי והרע בלב. העצה שלי אלייך היא: אל תקחי את הגיוס שלו כ"כ קשה. נכון, יהיה שונה. נכון, יהיה קשה. אבל אם אתם אוהבים אחד את השני אין שום מצב שהצבא יהווה מכשול או יפריד בינכם. אז כן, היציאות תלויות במקום שאליו הוא ילך, אבל בדר"כ זה לא נורא מידי (וכל שבועיים זה נחשב יציאות די בסדר.) אני עם החבר, שעכשיו בצנחנים, שנה ו10 חודשים, קוראים לי אניקה. ועוד עצה: הפורום מאוד עוזר להעביר את הזמן ולהתגבר על הגעגועים. לפחות לי. אז תשארי פה, ויהיה בסדר.

Svetik In Love

New member
וואו איזה נחמדות אתן =)

תודה רבה על התמיכה וקבלה =) ממש ממש נחמדות אתן וממש נחמד פה =) אז חבר שלי מתגייס ב 5 במרץ =( פרופיל 72... אבל הוא עדיין קרבי זתומרת תותחנים וחילוץ יכול להיות... ב-3 חודשים ראשונים הוא לוקח קורס איתן (ככה נדמה לי קוראים לו)... ומקווה שיהיה בסדר.. נהיה פה כדי לעודד אחת את השנייה =) סבטה.

למעלה