היי בנות!

liatsw1

New member
זקי יקרה שיהיה בהצלחה!

בס"ד בשורות כאלה לא ציפיתי לקבל עם כניסתי לתפוז במוצאי-שבת. אני אתפלל עליך שהכל יעבור בעז"ה בשלום. שולחת חיבוקים גדולים וחמים.

אוי ואבוי../images/Emo24.gif

אוי אוי אוי. רפואה שלמה
את יודעת באיזה בית חולים?

sivic10

New member
אמן שהכל יעבור בשלום

מחזיקה אצבעות למלכה של הפורום הזה ומקווה שכל האנרגיות פה של כולם ישפיעו לטובה. תעדכנו מה קורה עם הניתוח שיהיה מחר- מי שיודעת

דיברתי איתה עכשיו

מחכה שיגידו לה מה קורה האם זה יהיה היום או מחר ומוסרת ד"ש לכולן. כשהיא קצת תחזור לעצמה היא תעדכן. בינתיים קצת קשה לה לדבר בגלל חוסר אויר.

היי../images/Emo66.gif

מה שלום זק
, ביום רביעי אני אצל סוריאנו וחשבתי אולי לבקר אותה,אומנם אני מכירה אתכן רק מהפורום,אבל חשבתי שיהיה נחמד להביע תמיכה אם אני כבר שם, את חושבת שזה יהיה בסדר? ואם כן איך אני אוכל לדעת מי זו? השם שלי הוא אביבית.

זואילי

New member
../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

זק
מוסרת שהניתוח יהיה מחר בצהריים. מי שרוצה לבוא לבקר מוזמנת בשימחה. אפשר לשלוח לי מסר ואתן פרטים. כרגע עוד אין שעה
ספציפית לניתוח, אבל אחרי יום צום
הרשו לה עכשיו לאכול ולשתות, עד מחר. היא מוסרת
על כל ההודעות והטלפונים, למרות שקצת מתקשה לדבר בגלל הנשימה
. גם נחנקה קצת ממבוכה
כשהקראתי לה את השירשור...

arava1111

New member
לזק

בבקשה מי שבקשר איתה אפילו טלפוני, תימסרו לה בבקשה ממני ניתוח קל ומהיר והבראה יותר מהירה. הצטערתי לקרוא את ההודעה של הניתוח, אני אתפלל לבשורות טובות, ואני יודעת שהכול יעבור בשלום ובמהירות. בבקשה תעדכנו במחשב מה קורה עם זק. תודה ושבוע טוב ומבורך לזק ולכולן.

החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

שיעבור לה קל ומהר ב"ה זואילי - אין לך מנוחה אה?! תמסרי לה בבקשה החלמה מהירה ובהצלחה בניתוח - מחזיקה לה אצבעות שיהיה האחרון! נשיקות

לולי72

New member
מאחלת לזק שוב רפואה שלמה והחלמה מהירה

רק שיעבור כבר הניתוח הזה, למה הם מתעכבים? אוהבת

לוואנדר

New member
וואו רק היום נכנסתי לפורום ואני בשוקקקק

זק היקרה, מתפללת לשלומך ומחזיקה אצבעות אנסה ליצור עמך קשר בהקדם שלך איתך לוואנדר

למעלה