היי בנות...

היי בנות...

למזלי הצלחתי לנוח קצת לפני תחילת השנה באוניברסיטה ותחילת הבדיקות והטיפולים. בכל אופן יש לי שאלה, בעבר שאלתי לגבי אישורים מקופ"ח (כמובן שלא אישרו) הרופאה שלי המליצה לי לבחור מהספר של הרופאים המקצועיים הפרטיים שמיעעצים לקופה ב100 שקל רופא שמתמחה, להתייעץ איתו ויכול להיות שהוא יוכל לכתוב לי מכתב שממליץ על טיפול בתל השומר (מה שהרופא ב"קהילה" כמו שהפנו אותי, לא מוכן לעשות). דפדפתי בחוברת ובתחום הטיפול של הגניקולוגים כתוב אנדוסקופיה ובסוגרים לפרסוקפיה, אבל רוב הרופאים הללו הם רופאים שמתמחים בפריון. מישהי מכירה רופא פרטי שבהסדר עם הכללית? מישהי שמעה על ד"ר איתי בר חווה, הוא בעיקר מתעסק בפריון אבל אמרו לי שהוא מצויין, אין לי מושג אם מתמחה באנדו'... בקציור זקוקה להמלצות. תודה ושבת שלום, נטולת כאבים לכן וגם לי ....

היי שוקולית

לגבי על כך שלא אישרו לך לגשת לתה"ש: ממליצה לך לכתוב מכתב ערעור לפניות הציבור של הקופה, תכתבי מכתב בו תפרטי את הבעיות שהמחלה גרמה אצלך, הכאבים מהם את סובלת וכו'. תצייני שבתה"ש נמצאת המרפאה היחידה בארץ לטיפול באנדומטריוזיס. תרשמי שעד היום לא קיבלת מענה לכאביך מרופאי הקופה, ובתור פציינטית ותיקה של הכללית את מבקשת שיאשרו לך להגיע לייעוץ בתה"ש. אל תוותרי!!! לגבי שאלתך השניה: את רשאית לגשת לכל מנהל מחלקה בבי"ח או סגן מנהל מחלקה בבי"ח שמקבל באופן פרטי בעלות של 100 ש"ח בלבד אחת לרבעון. מכיוון שסוריאנו הוא סגן מנהל מחלקה את רשאית לגשת אליו בתשלום של 100 ש"ח. כך גם את רשאית לגשת לפרופ' גולדנברג מנהל מחלקת נשים בתה"ש באופן פרטי. בעת קביעת התור עלייך לציין שאת מגיעה דרך ההסדר של כללית מושלם. אבל ברגע שאת ניגשת לרופא באופן פרטי אינני יודעת אם הוא יהיה מעוניין לתת לך מכתב כזה מאחר ויש לו אינטרס שתמשיכי להגיע אליו באופן פרטי. כך שלדעתי קודם כדי לך לנסות ולהלחם להשגת הטופס 17. בהצלחה ותעדכני.

הבעיה העיקרית

היא שכבר כתבתי מכתב פניות הציבור והם כתבו לי "פני לרופא בקהילה" אני ממש ממש מתלבטת אם לעבור למכבי אולי שם כן יאשרו לי (אני יודעת שלוקח שלושה חודשים) אגב מישהי יודעת כמה עולה בתל השומר הבדיקה אצל ברגבל? היא בשבוע הבא ולעת עתה לא אישרו לי טופס 17. זה פשוט סיוט ובכלל לא מזיז לאנשים בכללית אם אני אעזוב. כתבתי היום מכתב נוסףשבו פירטי איך התייחסו אליי הרופאים בקופה ושאמרו לי שכואבת לי הבטן כי אני מפונקת ושזה שאני מקיאה זה לא מזיק זה רק יעזור לי לשמור על המשקל, אבל זמן התגובה שלהם כל כך ארוך כך שאין סיכוי שזה יהיה עד שני הבא...

שוקולית

אני מאמינה שגם מכבי לא מאשרים בקלות. האם כתבת מכתב חריף וזועם? לפי מה שכתבת אני מבינה שהטופס 17 הוא עבור בדיקה אצל ברגבל ולא למרפאת אנדומיטריוזיס, נכון? אם כך תנסי לכתוב כי מרפאת הגסטרו ומרפאת אנדומטריוזיס עובדים במשולב, ושאם תעברי את הבדיקה אצל רופא במרפאה של הכללית את לא חושבת שהוא ידע לזהות נגעים של אנדומיטריוזיס ולעומת זאת הרופא שיבצע לך את הבדיקה בתה"ש ממוחה בזיהוי מוקדי אנדו'. תנסי לכתוב מכתב חריף וזועם. ואכן את צודקת אין סיכוי שתקבלי תשובה תוך שבוע. למיטב ידעתי את יכולה לשלם 120 ש"ח במרפאה או לחילופין לשלם 170 ש"ח ואז יש לך 3 חודשים להשיג את הטופס 17. דרך אגב, מי שלח אותך לבארגבל? אם מרפאת אנדומטריוזיס בתה"ש אז תנסי להתקשר אליהם ותבקשי מאחד הרופאים שירשום לך מכתב שאת חייבת לעבור את הבדיקה בתה"ש. לצערי גם אני מכירה את המלחמות האלו. מחזיקה
בהצלחה.

מישמש33

New member
ראשית אל תוותרי

מגיע לך להגיע לתל השומר ואת צריכה אורך רוח ופשוט להילחם בהם, תגיעי אפילו למנכ"ל הקופה אם צריך העיקר שבסוף יאשרו לך. בנוגע לבר חווה , טופלתי אצלו 6 שנים והוא נהדר רופא פריון מצויין ומבין באנדו', אפילו יודע לשים את האגו בצד ולמעשה הוא זה ששלח אותי למרפאה בתה"ש עם מכתב מפורט ממנו, כשראה שלא יוכל לעזור לי יותר. אני ממליצה עליו בחום רב.

למעלה