היי בנות

היי בנות

נעלמתי לי קצת ......(זואלי הנקודות רק בשבילך....) לכל שולחות המסרים אשתדל להחזיר תשובה היום .......יש הרבה אז יקח לי זמן. המקרה שהיה כך היה אתן יודעות שאנחנו בתהליך אימוץ בארץ..... קיבלנו טלפון שיש בשבילנו שני אחים ....הקשבנו לסיפורם קיבלנו אינפורמציה מלאה והתבקשנו להודיע תשובה סופית עד יום א' כדי להתחיל בתהליך מעבר............. שזה שבועיים...... למחרת קיבלנו טלפון שנרד מהעניין...הבית שלנו לא מתאים. מאותה שיחת טלפון נכנסתי למעין מערבולת ותוך כדי נפילה הבנתי שאין לי מה להאבק מלבד לשמור על האויר הקיים ולהיזרק שוב החוצה.....תחושת האובדן הזו הייתה מאוד קשה ....להביא אותנו עד לארץ המובטחת ו............ האחיינית שלנו שמעה את הסיפור ותיארה את זה כך: (בת 7) "זה כמו שאת בהריון ופתאום את מגלה שאת לא" כמו שאמרתי נכנסו למערבולת לא נעימה קצת מכל מה שאנחנו בדר"כ משתדלים לא להכניס לחיים שלנו......אבל הצלחנו לצאת מהמערבולת להתייבש ולחפש את הבית האידאלי........כמובן שלא מצאנו .... המחירים גבוהים והבתים קטנים.....דיכאון. החלטנו אחרי התלבטות לא קלה שנעבור לעיר - לא לשכוח שמדובר בגן חיות קטן שאנחנו מגדלים שצריך לעבור איתנו וזו בהחלט משימה לא קלה (חתולה שאי אפשר לתפוס.......וההסתגלות לעיר לא קלה אוטובוסים מכוניות וכל מה שבעצם הרחיק אותנו מהעיר .......יש....... בעיר) כמובן שתוך כדי חיפושים סערות ועוד מני חיות המיגרנה החליטה להופיע שוב (זוכרות את המיגרנה שתקפתי ולא נזקקתי למזלג אז היא ניסתה את מזלה בצד השני תוך שבוע..אם אני לא טועה)........די קיסחה לי את העין .....כמעט הגעתי למזלג.......ואח"כ איך לא ווסת תוך שלושה חודשים (גלים טעיתי בחישוב הייתי בטוחה שעברה חצי שנה מאז הקודמת מסתבר שזה היה ביוני)....... אז עכשיו אנחנו בשיפוצים בבית שבעיר וכנראה שעד החגים או קצת אחרי נעבור....שוב......למי שיש רעיונות בעיצוב חדר ילדים זה הזמן...... אתמול ביקרתי קצת בפורום......אשתדל להיות זמינה יותר בקרוב...מצאנו בית מרבית המיגרנה עברה יש שאריות קלות אבל הווסת עוד מלווה אותי...... עד היום היא הייתה נחמדה אלי ......אבל היום היא החליטה להציק מאוד בבטן ובגב......לקחתי אופטלגין מחכה לתוצאות. אני כאן

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת שלא התייחסתי רציתי להתקשר אבל...גם אני קיבלתי וחטפתי מיגרנה כמעט לחצי יום. למזלי לא הייתי צריכה מזלג אבל זה עיצבן אז אני מבינה אותך. אם את צריכה איזושהיא עזרה במעבר (אגב לאן?) תתקשרי אני בבית.

לולי72

New member
זקי יקרה ../images/Emo24.gif

אני מצווה עליך בזאת מהר מהר לחזור ולהרגיש טוב
. חוץ מזה מאחלת לכם בהצלחה עם מעבר הדירה, ואת יודעת מה אומרים: "משנה מקום משנה מזל" אז אולי...........אבל שיהיה לך רק טוב, תהיי אופטימית ותאמיני שזה יגיע, הכל יהיה בסדר.

זואילי

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

שיפוצים זה מעולה. בקרוב אצלי...
אם תרצי, נלך עוד חודש לחפש יחדיו ריהוט לחדרי ילדים אמן! הספארי שלך ימצא את מקומו ויסתגל בלית ברירה, רק העכבר במזגן יהיה עצוב כי לא יהיה לו עם מי לשחק ועל מי לצחוק. מקווה שהאופטלגין עוזר קצת.
נשיקות וחיבוקים, אוהבת זוזו

לעכבר לא יהיה עצוב

יש לו כאן עוד אחד שמתחבא בארונות.....והוא בטח יצחק על הדיירים החדשים. הפלא ופלא האופטלגין עזר

ר ו מ י ה

New member
וואו איזו אכזבה ../images/Emo201.gif

יכולה רק לדמיין מה עבר עליכם- מבשורה משמחת לתקווה גדולה לרקימת חלומות ואז השבר שהגיע ואיתו ההתנפצות של כל מה שתכננתם, קיוויתם ורקמתם לא פלא שקשה לך, לא פלא שהתרסקת
לא מבינה את השירות למען הילד- האם הם לא ידעו מה גודלו של ביתכם לפני שפנו אליכם לראשונה? האם לאור העובדה שמצאתם בית חדש ההצעה עדיין רלוונטית? (אם כן קמצי בפרטים, זה בכל זאת אימוץ ארצי). מאחלת שמעתה יהיה הרבה יותר טוב ואף פעם אל תשכחי שהילד/ה ילדים/ות שלכם מחכים לכם ועוד יגיעו אליכם. מתפללת שזה יהיה במהרה

זו הפשלה הגדולה

הם ידעו שעברנו בית ולא באו לבדוק....וכמובן פשלה שלנו, לא ציפינו לזה כל כך מהר......ידענו שהמתנה היא ארוכה. ההצעה לא רלוונטית כבר. מתפללת איתך שיבואו בקרוב (אם זה היה מסתדר השבוע הייתם שומעים צווחת אנחנו הורים בכל הארץ) אולי נתחיל שוב עם שירת הבריאה.....

זק יקרה-הכל יגיע לך בבוא היום../images/Emo24.gif

תאמיני לי, מהשמיים תקבלי הכל בזמן. תעברי דירה ומשנה מקום משנה מזל. אחרי הדירה יגיעו הילדים. שיהיה בהצלחה עם המעבר ואם את זקוקה למשהו רק תגידי. תרגישי טוב יקירה.

נעמי 17

New member
זקי

תנסי לזכור: "כל ילד והברכה שלו, כל ילד והזמן שלו" בפורום אימוץ יש לעיתים סיפורים קורעי לב על ילדים שהובטחו ומשהוא השתבש בדרך. גם לי הובטח ילד וההבטחה בוטלה כמעט מיידית. מלבד התחושה הקשה של האכזבה, האכזבה היא רגעית בלבד . כל ההורים כולם קיבלו ילדים, ובסופו של התהליך הודו לאלוהים על הצטלבות הדרכים ועל קבלת הילד המיועד. אתם תפגשו, אין ספק בכך.ואני מאמינה שבקרוב מאוד

מיכל235

New member
../images/Emo201.gif

שמעבר הדירה יעבור בקלות ובהצלחה עם כל המשפחה המורחבת
ומשנה מקום משנה מזל
. מחזיקה לך אצבעות שאם מעבר הדירה יגיע במהרה גם ה
המיוחל עם הבשורה המשמחת.

lee E

New member
../images/Emo201.gif

את מכירה את הקלישאה "כל עכבה לטובה"?..אני מאוד מאמינה בזה. ניסיוני בחיים הראה שתמיד שמה שנדמה לנו כאסון גדול, מוביל למשהו יותר טוב. אז אולי עכשיו עצוב לך אבל אני מאמינה שכל זה קרה למען משהו יותר טוב שעומד להגיע

vanilachip

New member
וואו, נשמע שאת עוברת תקופה לא קלה בכלל

מקווה בשבילך שבקרוב אכן ישתנה המזל לטובה ודברים יתחילו להסתדר. ממה שהספקתי להכיר בפורום נראה שיש לך הרבה מאוד כוחות להתמודדות עם הדברים הקשים של החיים. קבלי
ותפילה להגשמת משאלות והורות במהרה!

זק יקירתי

ראשית שיהיה בהצלחה במעבר הדירה החדשה חיזקי ואימצי ותדעי שכל הכאבה לטובה בכל דבר בחיים יש עליות ויירדות ניתן להבין את אכזבתך הגדולה אבל אני בטוחה שבסוף הדברים יסתדרו לטובה עם האימוץ כל דבר בזמנו. נורא חסרת לי כאן וראיתי שכתבת לי אתמול בפורום נורא שמחתי את זאת שתמיד מועדדת את כולנו ולכן אני מאחלת לך רק בשורות טובות בהמשך.

לוואנדר

New member
../images/Emo25.gifלז'ק היקרה

ז'קי יקירתי, צר לי על האכזבה שחווית חבל שמדובר בנושא כה רגיש כמו גידול ילדים יש דגש על גודל ורוחב הבית ולא גודל ורוחב ה-
שממנו יש לך בשפע ובל נשכח את יכולת הנתינה שלך. לכן: יש שם ילד/ה או ילדים כל כך מיוחדים שרק הוא היא או הם אמורים לזכות בך לכן ההמתנה. אוהבת ומחבקת אותך לוואנדר נ.ב התחילי לקרוא את פרק השירה למשך 40 יום וחכי ל-

galim29

New member
ברוכה השבה ז'קז'וקה../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

אני רק אגי דמשפט אחד: את מדהימה, מגיע לך הכי טוב שיש ואת תזכי לזה ברגע הנכון שממש מעבר לפינה.. אני כבר מגיעה לדחוף אותו אלייך
אני אוהבת אותך ואת יודעת שבכל שעה מהיממה אני פה עבורך..... (הנקודות עבור זוזו)

vered140870

New member
זק האדירה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אפילו אני מתהומות הפסימיות שלי מאמינה שהכל לטובה!!!!!!!!! הבטחה אישית שלי שהכל יסתדר כמו שצריך!!!!!! התגעגענו אלייך בפורום, יאללה, מהר להתעודד!!!!!! דברי איתי אם אפשר לעזור במשהו המון אהבה ואנרגיות טובות ורד

ha1231

New member
שולחת אליך הרבה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממש עצוב לי לשמוע כשהתחלתי לקרוא את הכתוב כל כך שמחתי בשבילכם אך לצערי הרב השמחה הפכה לעצב. אך את תתיאשי הילדים שלכם עוד מחכים לכם איפשהו, וכמו שאומרים כל עקבה לטובה בע"ה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מאחלת לכם הצלחה בבית החדש שיביא איתו בשורות טובות והתחדשות. ובע"ה שתמלאו אותו בהרבה ילדים ובהרבה אושר, שמחה וכיף. שולחת אליך נשיקות וחיבוקים חן

תודה בנות

אתן מקסימות ... אין עליכן. ממתינה למתנה - מקווה שאצלך יותר טוב עם המיגרנה מאצלי.....קיבלתי את ההצעה.
לולי72 - תודה על החיבוקים והאופטימיות .............
זואילי - התגעתעתי אז באתי.....רו...
חלמתי שהעכבר נתפס (סוף סוף הצדקה לחתולים) ר ו מ י ה - את מחכה בסבלנות לצעקות שלי.
dinosh המקורי - אהבתי את הסדר....טוב אם תכירי אותי תביני שאני מתה על סדרים וכשהכול כבר מסודר אז אני מבלגנת כדי שיהיה מה לסדר.....
נעמי 17 -
מיכל235 - יפה שזכרת שלושה מיציים....
lee E - מתי את חוזרת??????????????????
vanilachip - יש כוחות תודה על החיבוק. (אפשר להגיד שיתגשמו תפילותייך?)
רווש היחידה - תודה חמודה, מה שלומך את? יש עוד שילשולים כאבים?
לוואנדר - רציתי אתמול להתחיל לקרוא את שירת הבריאה אבל לא זוכרת היכן שמתי אותה....(בעיות זיכרון אמרתי)
galim29 - יקירה שלי ...אל תדחפי חזק - לא בריא לאנדואיות....אני אשאיר לך כמה שעות לישון...מוכרת לי בעיית הבוקר שלך....איך התעוררת הבוקר?
gui1 - כבר קראו לי במיליון שמות ואפילו פולניה אבל זקון זה חדש....תודה
vered140870 - היי....פסימית שלי מה עם הגלולות?
ha1231 - מקסימה שלי מה שלומך את? עדכני אותי ..
בנות כמו שאמרתי אתן מדהימות.

יקרה ../images/Emo24.gif

רואה רק עכשיו
איזו חוויה מטלטלת ולא נעימה.. כל אחת צריכה לעשות את הדרך לילד שלה, הילד שמיועד לך יגיע אליך
הוא קצת מתעכב, אבל הוא יגיע, את תראי

למעלה