היי בנות!

WitChild

New member
היי בנות!../images/Emo8.gif

אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני התפוצצתי בטירוף מכל המסות של האוכל ובא לי למות מכאבי בטן.. בלעע אכלתי מלא אורז, תפוחי אדמה ושניצל טבעול.. חיחי, מה לעשות, הגעיל אותי לאכול בשר.. בלעע. איך אצלכן? איפה אתן חגגתן? אני בבית, איזה פאן.. אני לא צריכה לחזור בפקקים או סתם להיות תקועה אצל משהו אחר כשכל מה שבא לי לעשות זה ללכת לישון.. אזז, מקווה שלכן לא כואבת הבטן ואתן מרגישות בערך בסדר, תמר

Eynav Naharan

New member
אמ.........../images/Emo4.gif

עוד לא היה אצלי החג וגם לא ממש יהיה יש פה שלושה וחצי יהודים ואמ.... שניים מהם עובדים אצל אבא שלי במפעל ולא מדברים אחד עם השני ככה שהזמנו את שנהם אבל אחת מהם לא באה... חח זה מישהו ומישהי... אמ... אז נהיה פה אני וההורים שלי עם עוד אחד וסתם ארוחה לא רציני... אבל זה בכל זאת משהו לא זאני אוהבת חגים..
בקיצור FELIZ ANO NOVO שנה טובה לכולם!

RiN rOoN

New member
אצלי היה הכי מצחיק שיש...

מרוב שהיה כ"כ הרבה אוכל,המגשים היו קומה על קומה על קומה, ושתבינו בננות,השולחת היה ארוך מאוד! אפילו קראנו לכל אזור אגף א' , ב' , ג'. אחרי זה קראנו בדיחות מאיזה ספר...חח היה מצחיק:] וגם יש לי תאומות קטנות [לא זהות] והן ממש חמודות.. הקיצר,ישבנו,ואחת מהן עשתה משהו מצחיק לא זוכרת מה , אז אני התחלתי לצחוק והיא תקעה בי כזה מבט של רצח בעיניים...חחחחח... והיא רק בת שנה וחצי! היה כזה מצחיקק.. זה חג שאני לא אשכח לעולם:]

ד ד ס

New member
החג שלי!

חגגנו את החג בבית.......זאתאומרת לא הלכנו לחדר אוכל אלא עשינו ארוחה בבית,היה ממש נחמד......... חגגו לי,לאבא שלי ואח שלי יומולדת (אתמול היה התאריך העברי שלי!ושל אבא שלי!) ואחרי זה סתם דיברו

Eynav Naharan

New member
אני חושבת שמגיל 4 בערך

לא הייתי בקיבוץ בחג ובכלל לא אכלתי שם ארוחת צהרים רק בימי עבודה מדי פעם..חחח

ר ע ו ת 16

New member
היה כ"כ כייף!

התפוצצתי מאוכל!! קראתי קצת! הייתי בבית כנסת! הייתי מלא עם החברות! קיצר אני מתה על חגים!

סתיו מם

New member
אנחנו היינו אצל חברים

של ההורים שלי. אכלנו רביולי נורא טעים ומי שלא צמחוני אכל גם דגים וכלמיני כאלה. היה נורא כיף. הסתיו הזה עושה אותי מה-זה רגישה ורומנטית...

Broken Smile1

New member
היי!

אני חגגתי אצל סבא וסבתא.. עם כמה דודות, בני דודים והורים ואחים וזה, בקיצור כולם. היה מגניב, אכלתי עד שהתפוצצתי.. ובחופש נסעתי לבית שאן וישנתי באוהלים עם חברות והיה מגניב! היה ממש כיף.. אני מקווה שלכם עבר מאוד בכיף. עדי.

למעלה