היי בנות אז איך היה??? ומה עם התמונות???? ולגבי מפגש נוסף כבר התחלתם לדבר על זה? |חיבוק לכולן!
D dona flor New member 26/10/02 #1 היי בנות../images/Emo70.gif אז איך היה??? ומה עם התמונות???? ולגבי מפגש נוסף כבר התחלתם לדבר על זה? |חיבוק לכולן!
היי בנות../images/Emo70.gif אז איך היה??? ומה עם התמונות???? ולגבי מפגש נוסף כבר התחלתם לדבר על זה? |חיבוק לכולן!
L lilachh New member 26/10/02 #2 דונה אם רת אוצה להתחיל להיות ירוקה מקנאה דפדי אחורנית דף או שתיים...הכל כתוב - הן נהנו מאוד!!!!!! מה שבטוח אני על המפגש הבא לא מוותרת גם אם הוא יהיה באלסקה (שזה דווקא רעיון לא רע...)
דונה אם רת אוצה להתחיל להיות ירוקה מקנאה דפדי אחורנית דף או שתיים...הכל כתוב - הן נהנו מאוד!!!!!! מה שבטוח אני על המפגש הבא לא מוותרת גם אם הוא יהיה באלסקה (שזה דווקא רעיון לא רע...)
A av_i_va New member 26/10/02 #5 ודאי שזה אפשרי../images/Emo140.gif תשלחי לי את המייל שלך במסרים האישיים ותקבלי את הקובץ.
ד דניאלהלהלה New member 26/10/02 #7 גם אני עדין לא קיבלתי אפשר לנסות לשלוח גם לי שוב? או למייל שברשימת תפוצה או למייל שבכרטיס האישי שלי?