היי בנות

betty63

New member
היי בנות../images/Emo47.gif

עשיתי פריסת שאלה ממוחשבת ושאלתי :מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות בחיי בחודש הקרוב? מה-שמונה מטבעות עלי-תשעה גביעים לעשות-מיזוג על מנת לקדם זוגיות בחיי-ירח בחודש הקרוב-מלכת החרבות קלף סיכום-מלך המטבעות בתודה מראש בטי

batgalim

New member
היי בטי ../images/Emo39.gif

מה-שמונה מטבעות עלי-תשעה גביעים לעשות-מיזוג על מנת לקדם זוגיות בחיי-ירח בחודש הקרוב-מלכת החרבות קלף סיכום-מלך המטבעות את קצרת סבלנות ונמאס לך כבר להמתין לאביר על הסוס הלבן, את ממשיכה בחייך מתוך רצון עז לשינוי, רוצה לשנות כיוון, מצפה בכליון נפש. אך לא עושה עם זה כלום... את יושבת בחיבוק ידיים וממתינה שמשהו יקרה, שתהיה תזוזה חיובית לכיוון שלך. יקירתי, על מנת שמשהו יזוז - את צריכה לבחון את כל האפשרויות הקיימות מבחינתך, ולעשות פשרות בחיים. לא הכל הוא שחור או לבן, אל תשללי אדם או פגישה על סמך ראייה ראשונית, אלא נסי לראות גם את האפורים.. אולי מתאים לך דווקא אפור? כשאת פוגשת אדם מסויים שהוא פוטנציאל זוגי, נסי לבדוק מה ביניכם יכול להתאים, מה המשותף בינך לבינו, גם אם אינו נראה לך בתחילה, בדקי שוב... תשאלי שאלות, נסי אותו. ותני לעצמך לעבור את השער ה"מפחיד" אותך כל כך... אני לא כ"כ זוכרת מה היה בפריסות הקודמות שעשו לך כאן, אך נראה לי שפגיעות מהעבר צורבות לך עדיין ומפריעות לך להתקדם. את נמצאת בעמדת הגנה ולא נותנת לעצמך להפתח, ללכת עם כל הלב לעבר בן הזוג. בחודש הקרוב עדיין לא רואים את האור... אך תהיה לך תקופה מעניינת, תפגשי אנשים שייראו לך, ומה שחשוב - שלא תתייאשי בדרך. את תהיי מוכנה ומזומנה לכל מה שמצפה לך, תראי את הדברים באור חיובי, ותעשי החלטות שקולות. כח רצון חזק ילווה אותך בחודש הזה, ויתכן וזה מה שיוביל אותך בסופו של דבר למקום הנכון עבורך מבחינה זוגית. מלך המטבעות בסיכום רומז שאת מעדיפה לפעמים לראות אדם על פי איך שהוא נראה בחברה, איך הוא נראה לצידך מול חברייך, משפחתך וסביבתך הקרובה, ולאו דווקא מסתכלת על הפנימיות שלו, על מה שאת אמורה לראות בו ולאהוב אצלו....

betty63

New member
היי בתגלים../images/Emo47.gif

אוהבת את פירושיך , כבר אמרתי?? אני באמת מחכה שמשהו יקרה ולא עושה כלום ,אומנם אני יוצאת מבלה מתחילים איתי
ואם כבר מישהו מצא חן בעיניי אז אני לא יוזמת שיחת טלפון מחכה שהוא יזום והוא יחזר, לא כך צריך להיות??
דבר אחר , אני עדיין מרגישה כבולה לחבר האחרון, מצד אחד אני רוצה כבר לוותר ולהמשיך הלאה ומצד שני אני לא מצליחה לשכוח,,,,אני לא ממש שוללת אדם על סמך ראייה ראשונית , אני שוללת על סמך עובדות שהוא מספר לי ולא נראה לי שאוהב ,אסתדר או אוכל להתמודד איתן, למה לי להיכנס לקשר שמשהו שם לא נראה לי מלכתחילה , אך כשיש לי קליק למישהו אני נותנת המון הזדמנויות. בקשר לכך שאני מעדיפה לפעמים לראות אדם על פי איך שהוא נראה בחברה, איך הוא נראה לצידך מול חברייך, משפחתך וסביבתך הקרובה, ולאו דווקא מסתכלת על הפנימיות שלו, על מה שאת אמורה לראות בו ולאהוב אצלו.... יש משהו בדבריך חשוב לי העניין של איך הוא נראה בחברה , אך אני מסתכלת בהחלט על הפנימיות שלו ועל מה שאני אמורה לאהוב בו, ולפעמים גם אם הוא לא נראה בחברה אני נמצאת בגלל הפנימיות שלו ובגלל מה שיש לאהוב בו. יש כרגע בחור שהכירו בנינו לפני מספר חודשים , יצאנו ערב אחד ומאז התנתק הקשר, ובסוף שבוע האחרון נפגשנו במקום הבילוי החביב עלינו ויצא לנו לשוחח , שיחה ארוכה ומעמיקה , והבחור ביקשר להתקשר שוב , הוא אכן התקשר פעם אחת ושאל מתי נוכל להיפגש שנית , ואמר עד כמה הוא נהנה מהשיחה האחרונה שהייתה לנו , אמרתי לו שנדבר בתחילת השבוע , ומאז הוא לא התקשר שוב , יש איזו שאלה שאוכל לשאול בקשר לקשר עם הבחור אם כדי בכלל להתחיל? אשמח לשמוע מה את ממליצה לי. בתודה ובאהבה בטי

batgalim

New member
הי בטי../images/Emo24.gif

מודה לך מאד על המשוב. זה עוזר לי להתפתח וללמוד... תוכלי לשאול: מה עלי לעשות על מנת לחזק את הקשר הרומנטי עם איקס בחודש הקרוב + קלף סיכום.

betty63

New member
היי בת גלים../images/Emo140.gif

שמחה לפרגן ולעודד ויש על מה. מה=מגדל עלי=מלכת המטבעות לעשות=הכוהן הגדול על מנת לחזק את הקשר הרומנטי=האיש התלוי עם X=שמונה גביעים בחודש הקרוב=מיזוג קלף סיכום=מלך המטות תודה לך אישה יקרה בטי

batgalim

New member
הי בטי ../images/Emo39.gif

בחודש הקרוב איני רואה כניסה למסגרת כלשהי עם אותו בחור. יכול להיות שהוא נמצא בקשר נוסף ועל כן אינו פנוי להיות איתך לגמרי. יכולה להיות תקופה של יציאות משותפות והתלהבות אך אין כרגע כניסה למסגרת של קשר זוגי יציב. 8 גביעים המייצג אותו מראה על חוסר מיקוד, נטישה של דבר אחד למען אחר וחוסר יכולת להחליט החלטות ולעמוד מאחוריהן... המיזוג + התלוי מדברים על עשיית פשרות, על נסיון לאחד בין שני כיוונים שלעיתים התפיסות ביניהם מנוגדות. יש סיכוי שהבחור כן יצור איתך קשר, אך את תצטרכי לוותר ולהתפשר על כך שהוא נמצא גם עם אחרת/ות. המגדל המופיע בתחילת הפריסה מראה על קריסה של דבר ישן למען חדש, מהפך שנוצר ואינו תלוי באף אחד מהגורמים. יתכן ומדובר בך ובפרידה מהחבר הקודם, אך בהחלט יכול להיות (בראיית שאר הקלפים) שהבחור עובר מקשר אחד למשנהו, בחיפוש אחר הדבר הטוב ביותר עבורו. מלכת המטבעות המייצגת אותך מראה על אישה בעלת תפיסה שמרנית, שלא מוכנה לקבל דברים יוצאי דופן, אישה שאוהבת ומעדיפה את הפינה שלה עם הנוחות והדברים שמסבים לה עונג ונחת. הכהן רומז שעליך להבין שלא הכל נמצא בשליטתך, וכדאי לך להביא את עצמך למצב של איזון בין מה שקיים בפועל לבין האפשרויות הקיימות בפונציאל. כלומר - רצונך להיות במסגרת עם הבחור יכול להתקל בקשיים בחודש הקרוב, הבחירה שלך היא באם להמתין לו עד שיתפנה אליך או לעזוב ולהמשיך הלאה. הקלפים בהחלט מציעים להשקיע אנרגיה ומאמצים

betty63

New member
היי בת גלים../images/Emo24.gif

הייתה לי הרגשה כזו , כי זה גם קרה בפעם הקודמת והבחור לא היה מרוכז בפגישה. אי אפשר לאמר כרגע שאני רוצה את המסגרת , הוא נחמד ותו לא, כמובן שאני אמשיך הלאה , ואני עושה זאת. לא הבנתי את המשפט האחרון:"הקלפים בהחלט מציעים להשקיע אנרגיה ומאמצים" במי להשקיע ? תודה יקירה בטי

batgalim

New member
בטי...

המשפט האחרון בטעות הועתק ממקום אחר, כנראה שעשיתי "קונטרול סי" כשהדפסתי בוורד והעברתי לשם, במחשבה שהעתקתי את הרשימה של הקלפים מההודעה שלך. מתנצלת, אך לא שמתי לב לכך עד שהערת את תשומת ליבי. אנא התעלמי ממנו. שיהיה לך המשך ערב מהנה ומקסים!

אההמ...

אני אומנם עוד לא אדום (כאן, בנשמה אני אוהד די נאמן של הפועל ת"א), אבל בכל זאת גם אני מבליח כאן מידי פעם. אז לפחות איזו מילה על ה"היי בנות" - סליחה? אני עז? בנים מפרשים! קומו התנערו!

batgalim

New member
קפוצינו, ../images/Emo96.gif אמרנו לך כבר

להחליף את השם או לא אמרנו?
כשצליל תתעורר משנת היופי, נעיר את תשומת ליבה! אכן האדום לאדומים ולא רק לאדומות. שיהיה לך לילה טוב

טורנדו1

New member
בוקר טוב לקפוצינו../images/Emo140.gif

אתה נעול על אדום נכון? חשבת לשנות את השם?קדימה תחשוב על שם חדש.יש למישהי הצעה?אני נתתי לך רמז ואתה זה שתחליט.

צ ל י ל 8

New member
קפווצינו בלי להיעלב ../images/Emo24.gif

האדום נועד למפרשים (ולא רק למפרשות) אשר נכנסים בכל יום לפורום ומפרשים בקצב שלפעמים אפילו עובר אותי
זה לא משהו נגדך ולא נגד הגברים כמובן
טיפה מאמץ וגם אתה תהפוך ל"אדום" עולה

לא נעלבתי, ההפך

כולי קנאה והערצה לאלו שיכולים להקדיש מזמנם ולהיות מפרשני-קבע כאן, אני עדיין לא צברתי פז"מ בשביל להתאדם, וטוב עשית בשיקולייך. לשם השוואה צירפתי תמונה של אדם שלא נתנו לו להיות אדום - והוא דווקא לקח את זה לא כל כך טוב. מה שכן קצת מביא לי את הג'ננה זה ההגמוניה הנשית בפורום, עד כדי כך שכבר יש כאן הודעות שנפתחות ב"היי בנות". אני מתחיל להרגיש כמו שולמית אלוני בישיבת המרכז של המערך בשנת 1975. לא נורא, לפחות אני יודע שאני נהג יותר טוב מכולכן...

גב

New member
אתה לא נהג יותר טוב ממני../images/Emo9.gif

ובטענות קפוצינו, פנה אל המין הגברי שבחר שלא להשתתף (למרות נוכחות מכובדת בפורום טארות). מה עוד, שאתה תמיד מוזמן להפגין יותר נוכחות (גברית)! בכל מקרה אל תרגיש כל כך זנוח, אם לא בפורום...אז בחלומות

צ ל י ל 8

New member
אכן מצטרפת לדעת חברותיי

כן, נו מה לעשות שאתה הנציג היחיד כאן בפורום וגם לעיתים נדירות
לגבי נהיגה-שלא תעיז אפילו להעלות את זה שוב
לא כדאי לך להתחיל אתי ברייסים…

ברייסים אין אליכן

כל נהגת ממוצעת חושבת שהתמרור שאומר "דרך בנויה" הוא בגדר המלצה בלבד. אבל מה זה עוזר? נגיד חסכתן 5 דקות על נהיגה במהירות גבוהה? ממילא ייקח לכן עשרים דקות לחנות.

טורנדו1

New member
חבל על הזמן../images/Emo46.gif

מי מתגרה בנו בנהיגה?רוצה לנסות?אתם נרדמים חופשי על ההגה,אנחנו יותר קפדניות,וחוץ מזה יש בחורות על ההגה בדיוק כמו גברים.רק לתזכורת.

למעלה