היי בנות

tuluse

New member
היי בנות../images/Emo13.gif

טוף, אז פעם ראשונה שאני כותבת פה. ויש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה...אבל לפני זה קצת רקע. אני יוצאת כבר קרוב לחודשיים עם חייל קרבי. רוב הזמן הוא חוזר כל שבועיים, עכשיו זה 21 (הצילו!). אני כבר משוחררת ואני עכשיו בחיפושים אחר עבודה. ועכשיו לשאלה המוזרה :). כשהוא חוזר הוא חוזר בימי שישי...ככה שאנחנו כל השישי-שבת ביחד וממילא זה לא ממש הרבה. אני תוהה אם כשאני מחפשת עבודה, כדאי לי לחפש עבודה שבה אני לא צריכה לעבוד בשישי-שבת. כי חשבתי על זה שאם אני עושה משמרות בסופ"שים, זה מקצר לנו באופן משמעותי את הזמן ביחד, שגם ככה הוא מועט. יש לציין שיש סיכוי גבוה מאוד שבעוד כחודש וחצי הוא יתחיל לצאת כמעט כל שבוע וחמשושים. אבל עדיין, זה לראות אותו רק סופ"שים.. קיצר, מה אתן חושבות? זה משו שכדאי להתחשב בו בחיפוש עבודה, או שפשוט להסתדר עם הזמן שיהיה לנו?...

לילי123456

New member
לדעתי תתחשבי בזה אם זה חשוב לך להיות איתו

כמה שיותר...[אני אישית לא הייתי רוצה לעבוד בסופ"שים עד שהוא חוזר] אבל אם באמת לא תמצאי מקום שאת לא צריכה לעבוד גם בסופ"שים אז אין ברירה ותצטרכי להסתפק בזמן שיהיה לך ביחד..

Ray512

New member
המממ

השאלה היא האם את מוכנה לקצץ בזמן המועט שיש לכם בשביל לעבוד בסוף שבוע. לעבוד, את יכולה גם במהלך השבוע (אני מניחה). לראות אותו, מתאפשר לך רק בסופשבוע. עבודה תוציא ממך את כל האנרגיה, ואני מניחה שגם הוא לא מלא באנרגיה כשהוא חוזר, בין אם אחריי שבועיים בבסיס, או בין אם 21 יום. את באמת תוכלי לעמוד בזה? לדעתי, כדאי שתתחשבי בכך בחיפוש עבודה, אם כי לפי מיטב ידיעתי, לעבוד בשבת זה משהו שיקרה רק אם את מוכנה אליו. כך שלא נראה לי שהעובדה שאת לא תוכלי לעבוד בשישי-שבת, תמנע ממך למצוא עבודה כמו שצריך. בהצלחה עם זה, בכל אופן :)

tuluse

New member
תודה לשתיכן../images/Emo13.gif

מאוד חשוב לי להיות איתו כמה שיותר כשהוא נמצא, זאת לא שאלה בכלל! :) גם ככה אני מתענה כל הזמן שהוא לא נמצא... :) ואתן צודקות, אני בהחלט אתחשב בזה!

tuluse

New member
ואגב...

כל הכבוד על הפורום...נראה לי שאתן עוזרות להרבה בנות עצובות :) אולי גם אני אבוא להתבכיין פה מידי פעם... :)

B o o o o M

New member
תחשבי על זה רגע

כל השבוע הוא בצבא, סופש"ים הוא יוצא אבל את עובדת, מתי תראי אותו בדיוק? שעה פה שעה שם?

אז ככה...

אני רואה את חבר שלי רק סופ"שים, וכשאני חיפשתי עבודה אז מראש ידעתי שאני לא מוכנה לעבוד בסופי שבוע. כי זה הזמן היחיד שיש לי איתו ואני לא מוכנה לוותר על דקה אחת מהזמן איתו. שיהיה לכם המון בהצלחה ביחד וברוכה הבאה לפורום

כמו שכולן כבר אמרו פה -

אני הייתי מתחשבת בזה שהוא יוצא פעם בשבועיים.. עד שהוא פה, אני רוצה לבלות כמה שיותר איתו. גם ככה קשה לנהל קשר בצבא, אז להכביד על זה עם עבודה בסופ"שים? זה בכלל יקשה. קיצר - הייתי מחפשת עבודה שלא צריך לעבוד בסופ"ש...

McBlack

New member
אחרי שכולן כבר אמרו הכל, לי נשאר רק לציין

ברוכה הבאה
אני מאיה

hajbit

New member
היי משוחררת

כבר חשבתי שכולן פה תלמידות (לא שזה רע) אני עומדת להשתחרר ואני מתכוונת לעבוד במהלך השבוע.. סופ"שים להשתדל שלא... זו התכנית לפחות. גם בשבילו, כי מן הסתם הוא ירצה לראות את הבית שלו וגם אותי כשהוא יוצא (ערים שונות). וגם בשבילי כי לא צריך לעבוד כמו משוגע, עת לעבוד ועת לנוח לבלות ולהיות החבר... בכל מקרה החלטה שלך... ושאלה אליך: איך היחסים מאז השחרור שלך.. משהו השתנה? בהרגשה שלך אולי? שתפי..

tuluse

New member
אתן באמת חמודות ../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים החמה :) ולגבי השאלה שלך...אני יוצאת עם הבחור רק חודשיים ומשוחררת עוד מלפני...לכן היחסים שלנו התחילו כבר כשאני אזרחית והוא חייל קרבי שטוחן :) לא כיף גדול.. :) מה שכן, אני יכולה להגיד שהיו רגעים שהתגעגעתי קצת לצבא, בגלל שהוא סיפק כזאת תעסוקה מלאה לכל היום, שזה היה יכול להקל על הגעגועים...ותאמיני לי שאם היית מכירה אותי, היית יודעת, שאם אני אומרת שאני מתגעגעת לצבא, זה קיצוני ממש! :) אבל בכל אופן יותר כיף להיות אזרחית, אין ספק...ואם את עובדת זה בכל זאת מספק תעסוקה... כמה זמן עוד יש לחבר שלך עד השחרור?.. אה, ומזל טוב לשחרור! :)

hajbit

New member
תודה תודה..

אין לי שמץ של מושג מה אני הולכת לעשות עכשיו... ולו יש עוד שנה אחרי שאני משתחררת

למעלה