היי בנות!

סימבה ק

New member
היי בנות!../images/Emo13.gif

מזמן מזמן לא פתחתי פה במודעה. אז הינני כאן, ויש לי חדשות, אבל תקראו עליהן בקישור המצורף............. אני אמשיך לעדכן. שבוע טוב לכולנו!

u z a

New member
סימבה מתוקה!

איזה יופי! קודם כל יופי שהכל תקין, ובקשר לשני השקים - ממממממ... אכן נראה לי מפחיד ומרגש, אבל גם אם יש שם שניים - אני בטוחה שתתמודדי עם זה כראוי. מזל טוב שוב, והמון הצלחה להמשך! אוזה.

ו שתי

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif

איזה יופי, איזה יופי! המשך הריון תקין, קל ובריא!

אפרסקה

New member
וואו ועוד פעם וואו!! ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

סימבה חמודה, אני נורא שמחה שאת מעדכנת. תאומים... וואו ועוד וואו כמו שכבר כתבתי... מקווה בשבילך שהבדיקה מחר תראה את מה שתרצי. ובכל מקרה, אמנם זה נשמע קשה ומפחיד, אבל גם כיף לא נורמאלי! תזכירי לי אם עברת איזה טיפול או שזה תאומים "טבעי"? נשיקות, אפרסקה.

סימבה ק

New member
אפרסקה, התגעגתי!!!! ../images/Emo13.gif

תודה, מתוקה, על הברכות. לשאלתך: אברתי בשנה האחרונה ארגסטים למיניהם ופעם אחת איקקלומין, אבל במחזור שבו נכנסתי להריון לא השתמשתי בכלום. טבעי.

chapling

New member
זה בדיוק מה שרציתי לשאול

כי זכרתי שהיהי לך מחזור ארוך וביוץ שכבר לא האמנת שהוא יגיע... וזה מעודד מאוד לדעת שזה היה טבעי כיוון שגם לי מסתמנים מחזורים ארוכים ובלתי מוסברים וכמובן המון מזל טוב על הדופק!!!!!!! זה הדבר הכי מקסים בעולם ושמחר יהיו בשורות טובות כפולות ואנחנו רוצות תמונה לגלריה!!!

נעמולה

New member
../images/Emo12.gifאיזה חדשות נפלאות...אני חושבת

אני מאוד מקווה בשבילך שזה אכן כך...ואוו...איזה התרגשות שני ציפורים במכה אחת!!! כל הכבוד. אני בטוחה שתסתדרי, ואני יודעת שהכל יהיה בסדר רק תעדכני, אל תשאירי אותנו במתח

סימבה ק

New member
חכו! חכו! זה לא בטוח בכלל!

הרופאה ציינה ש"אולי" היא רואה שני שקים והיא ממש ממש לא בטוחה. בשביל זה היא שלחה אותי לא"ס חוזר מחר. תודה בכל אופן על הברכות ואני מבטיחה לעדכן מחר את המשך הסיפור.....

ג3

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo9.gif

יפה מצידך. שיהיה במזל ותארזי הרבה כוחות אם באמת מדובר בתאומים

blue4u2

New member
גם אני מקוראות ה - doc ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

יווווווווווו סימבה, איזה התרגשות אפפה אותי כשקראתי את המסמך המצורף!!!! כל הכבוד, וואו, אמאל'ה באמת אבל לא נורא, יהיה בסדר, רק שמחה ואושר ושהכל יילך כשורה...
גם אני ממתינה להמשך בשורות כאן
us נעים ומבשר טובות מחר

מעין26

New member
2 זה תמיד ביחד

איזה יופי, מפחיד מאוד אבל מרגש כפליים. תעדכני מחר מה ההתפתחות. מזל טוב ומקווה בשבילך שיקרה מה שתרצי.

Galit29

New member
../images/Emo49.gif וכל הכבוד לך

נראה לי שסגרת את החודש ככה יפה יפה. חדשות טובות בתחילת שבוע יכולות לעשות רק טוב. שיהיה לכם המון אושר ו.....שיחקת אותה....תאומים אה?......

סימבוש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף שאת איתנו באותה סירה... בסוף , כש"נעיז" לעבור לפורום השכן הן לא ידעו מה היכה אותן כי כולנו מאותו הבית
אז מיליון ברכות ואושר ובריאות, ואם זה שניים אז הכל כיפליים...
מיני ומיקי

סנונית 1

New member
סימבוששששששש../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

יו איך ריגשת אותי תאומיםםםםםםםםם. זה המון עבודה את בטח מתארת לעצמך אבל....... שמחה כפולה. שיהיה המון מזל טוב מתוקה ותעדכני.

פּוֹנְג

New member
שיוו איזו התרגשות ../images/Emo168.gif

ועוד אולי כפולה. מחר תעדכני (אין צורך להסתיר את זה במסמך וורד
) האם בבדיקות הבטא שלך הייתה לך בטא גבוהה שרמזה על זה? (עכשיו צריך ללכת לראות מה ענית על הסקר של התאומים שעשתה כאן תמרלה.) מחזיקה לך אצבעות.

ת מ ר י ת

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo49.gif

הריון קל וארוך ומשעמם!!!!!!!! לא לשכוח לפזר אבקה!!!!!

מתרגשת כבר לשמוע

מה התוצאה. מתי האולטראסאונד? עד מתי לכסוס צפורניים? מדמיינת לי איך לקח לך כ"כ הרבה זמן להכנס להריון, ואם באמת יש לך תאומים, אז מישהו חושב עליך שם למעלה...

למעלה