היי בנות

ShmupyGirl

New member
היי בנות ../images/Emo10.gif

היי בננות, בזמן הקרוב אני לא ממש ממש אהיה פה, ז"א אני אכנס מדי פעם וכאלו, אבל לא נראה לי שתיהיה לי סבלנות להגיב או לקרוא הכל... אמא שלי נכנסת מחר על הבוקר לניתוח ואני בלחץ! אני לבד בבית, וזה ממש ממש לא כיף! בכל אופן, מעכשיו בערבים אני פה, ולא כמו תמיד בבקרים... (התחלתי לעבוד היום) אם בא לכם תשלחו לי מסרים, ככה בטוח אני אראה את מה שאתן רושמות, אם אתן רוצות לרשום לי אישית... אוהבת אתכן
שמופי

binba!

New member
שמוּפ....../images/Emo4.gif

חהל שלא תיהי פה... איזה ניתוח אמא עוברת? בכל מקרה- שיהיה לה
וגם לך
בעבודה החדשה!
במה את עובדת??
שירונת *שמקווה שתראי את ההודעה בכלל*

ShmupyGirl

New member
שירונת.... ../images/Emo9.gif

היי, תאמיני לי שזה לא כזה חבל... היא עוברת ניתוח להוצאת גידול... תודה על איחולי ההצלחה אני מפרסמת איזו מסיבה דפוקה שתיהיה ברשל"צ בפורים... סתם קקי... אני פה בערבים. אבל הקטע הוא שאני נורא מתוחה ולכן אין לי סבלנות לקרוא את כ-ל ההודעות, במיוחד שלאחרונה כולם כותבים, והרבה... שוב תודה
שמופי

charmingirl

New member
שמופי´לה ../images/Emo10.gif

אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם אמא שלך, ויעבור מהר! קחי נשיקה מווואההההה
(ממ.... טוב, נו.. היא גם באוויר שלא תדבקי
) love youu עדי

שמופיל´ה!

אני מקווה שהכל יהיה בסיידר,ושאמא שלך תצא מזה בשלום(טפו טפו טפו...)! ועוד משהו.....,אני יודעת מנסיון שכשאתה בבית חולים זה נחמד שבאים לבקר אותך ולהיות איתך...אז אני מציעה שתהיה איתה...!(זה מעודד נפשית!) שולחת לך נשיקה ענקית באוויר!(מווווואההההה!) אבישג!

ShmupyGirl

New member
תודה רבה חמודה

אני איתה כל כל כל הזמן. ז"א אתמול היא נכנסה לבית חולים כדי שיעשו לה בדיקות וכאלו... ואני ביקרתי פעמיים. היום אני הולכת אליה ב-2 רק אז מותר לנו לראות אותה אחרי הניתוח ואני אשאר שם כללללללל היום. אני כל כך דואגת ואני לא הפסקתי לבכות מאתמול בערב! יהיה טוב ... אני מקווה
שוב, המון תודה
שמופי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תבואי בגישה של"אני יודעת שיהיה טוב...",ולא בגישה של "אני מקווה שיהיה טוב..." מחזיקה לכן אצבעות...אבישג!

Lola!!!

New member
בהצלחה!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

בהצלחה לאמא שלך בניתוח
... ובהצלחה לך בעבודה החדשה
.... את תראי שיהיה טוב והכל יעבור בשלום!!!!

למעלה