היי בנות שאלה..

דורית017

New member
היי בנות שאלה..

אני לא יודעת אם אני סובלת מאנדו' עשיתי צילום רחם ולא אמרו לי כלום על זה . אין לי כאבי מחזור נוראיים כלומר רק ביום הראשון למחזור כואבת לי הבטן לאחר אין לי כאבים . בכל מקרה בעת קיום יחסים רק בעת חדירה ממש עמוקה יש לי כאב מפריע כזה, אבל לא בחיכוך (סורי על התיאור) , לפי הבנתי זיהוי אנדומטריוזיס רואים רק לפי לפרוסקופי, האם זה נכון ובכלל איך אפשר לדעת שזה אנדו', למשהי גם כואב בחדירה עמוקה (סורי שוב על התיאור) . נורא חשוב לי לדעת מניסיונכם האישי מחכה לתשובה במהירות האפשרית...

ר ו מ י ה

New member
כאבים ביחסי מין

הם אחד הסימפטומיים של נשים החולות באנדומטריוזיס, אך מנגד- לא לכל אישה החווה כאבים יש אנדו' ולא כל אישה עם אנדו' חווה כאבים ביחסי מין. מצרפת לך שאלון שאולי יסייע לך לאבחן האם את חולה במחלה. לגבי האיבחון הלפרוסקופי- כעיקרון זה נכון, אך רופא המומחה לנושא ידע בחלק מהמקרים לאבחן כמעט באופן ודאי גם על סמך תישאול נכון.

shirzon

New member
היי דורית

באנדו' התופעות שונות מאישה לאישה לי לדוג' אין כאב בזמן יחסים רק בזמן מחזור וכול אורכו- וממש כאבי תופת לפי לפרוסקויה יש עוד בדיקות שאפשר לעשות- שזה אלוטרסאונד וגילי- על מנת לראות אם יש ציסטות עכורות ובדיקת CA-125- שערך גבוה מאוד שלה גם יכול להצביע על אנדו' את יכולה להתייעץ עם מרפאת האנדו' בתל השומר- זה יעלה לך בסה"כ 120 ש"ח ללא טופס 17 או אם את מצליחה להשיג הפנייה לשם וטופס 17 אז חינם.

דורית017

New member
שירזון ורומיה כנסו../images/Emo45.gif

טוב בקשר לשאלות הדבר היחידי שיכולתי לומר כן זה כאבים בשעת מגע מיני , אבל עוד פעם זה לא כל הזמן ורק בחדירה עמוקה ובפוזה מסוימת לגבי כל השאר אין , כאבי מחזור רק ביום הראשון של המחזור כאבי בטן תחתונה , כואב כן אבל אני לא נעזרת בכדורים ככה שזה ניסבל , אבל הכאב רק ביום הראשון לאחר מכן אין כאבים... בכל אופן גם אין לי ציסטות ברוך השם. אני מטופלת אצל מומחה פוריות ואני גרה בצפון, אז לתל השומר אני לא אוכל להגיע אבל תודה בכל מקרה
, עכשיו יש לי שאלה הכי חשובה, אם אישה סובלת מאנדו' היא לא יכולה להיכנס להיריון היא עקרה? מה זה אומר לגבי היריון?? חשובה לי התשובה אני מחכה ליד המחשב תודה לכן בנות...

חבל שאת כל כך חסרת סבלנות

נעצבתי לראות שבאחד הפורומים הסמוכים כתבת שלא ענו לך כאן, ראיתי את זה במקרה ובאמת שקצת סבלנות לא היתה מזיקה ובכלל אם היית מקשיבה לתשובותיה של רומיה ומעיינת בחומר שהצטבר כאן, היית מוצאת את הקישור הזה שבטח היה עונה לשאלתך. זה רק נדמה לי או שיש כאן עוד בנות בפורום שנתקלות יותר ויותר בחוסר סבלנות מגולשות? תשובות של כאן ועכשיו? ועוד משהו, אנחנו לא משתמשות כאן במילה "עקרה" - ההעדפה היא לבעיות פיריון, מאותגרות פיריון וכד'. היום הרוב המכריע יכול להרות בדרך זו או אחרת, השאלה היא המחיר הנפשי, הבריאותי, הזוגי שצריך לשלם בדרך
אגב, גם אימהות מאמצות יש לנו כאן והן לא "עקרות" הן פשוט בחרו בדרך לא רפואית להגיע לילדם/תם. אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שנה טובה וגמר חתימה טובה

ר ו מ י ה

New member
מחכה ליד המחשב ?

מופתעת שלא נענת בשעה 00:27:00 ולכן את כותבת בפורומים אחרים שלא קיבלת מענה בפורום אנדומטריוזיס? אז כדי שלא תהינה אי הבנות- כל הנשים פה ( כולל בואינג ואני) עונות מתוך התנדבות ורצון טוב בלבד, אנחנו איננו עושות משמרות סביב המחשב, בטח לא בשעות האלו. צר לי אם תשובתך לא נענתה במיידי, אך אם הייתי פונה לקישורים אליהם הפניתי אותך כבר בתאריך 26.9, עת פתחת שרשור ראשון היית מקבלת את כל המידע. בכל אופן- יש הריונות עם אנדומטוריוזיס כפי שתוכלי לראות בקישור שבואינג צירפה לך. במידה ואת מטופלת אצל מומחה לפוריות ומכיוון שעלה החשד אצלך שאולי את סובלת מאנדו' התייעצי איתו ובקשי לעשות בדיקת דם CA-125 כפי שהמליצה לך shirzon . ייתכן ובדיקת הדם תוכל לתת לך אינדקציה נוספת.

למעלה