היי בנות, שאלה

ShirShir1

New member
היי בנות, שאלה../images/Emo101.gif

יש לכן אולי מושג מה העלויות של מחזור אחד של שאיבה והפריה (להקפאה) באופן פרטי? אני מבינה כמובן שזה תלוי בהמון דברים אבל באופן כללי מה הסדר גודל? אין לי שום כוון. תודה

שיר אני נתתי אתמול ציק ע"ס 4000

ש"ח. עד שאביא התחייבות. אבל אני לא מבינה למה את עושה את זה פרטי? הרי יש את בית החולים,ואת תצטרכי להביא התחיוביות. אני מציעה לך לגשת לקופ"ח לבקש התחיבות לשם כך בהצלחה

ShirShir1

New member
../images/Emo31.gifאני לא יכולה לקבל

כרגע, כל עוד אין אישור של הוועדה להתחלת התהליך אין לי אפשרות להתחיל בשאיבות דרך קופ"ח. אני מרגישה שהכל מעוות פה ועל כל דבר צריך להילחם. במקום שיבואו לקראת אנשים שמעוניינים להביא ילדים ולגדל אותם פה, אני רק נתקלת בקשיים וקירות שהולכים וגדלים...

שיר,מה זאת אומרת אין לך אישור

את ניגשת כבר לוועדה???. שיר גם איתי קופ"ח מכבי סיבכה את העינינים,ואפילו לא עליתי לוועדת IVF. אני את ההתחיבויות מקבלת ממשרד הביטחון. לא צריכה את קופת החולים הזאת

ShirShir1

New member
ניגשתי לועדת IVF

ולא אישרו לי להתחיל, לי אין לי אפשרות לעשות את זה דרך מישהו אחר כרגע. אני צריכה לחכות לאישור שלהם. ענת, אני שמחה בשבילך שמצאת דרך. שיהיה לך המון המון הצלחה!

אולה *

New member
מחזור IVF מלא

עולה בסביבות 10000 ש"ח (כשרציתי לעשות טיפול בבית חולים פרטי - ביקשו ממני השתתפות עצמית של כ-1800 ש"ח - 15%)

מירבי*

New member
שיר, מה זה משנה לקופת חולים אם

ההחזרה תהיה אלייך או לפונדקאית? את צריכה לבקש התחייבות לביצוע שלב א´ להפרית מבחנה, דברי עם הרופא שלך, סכמי איתו שתתחילו לצבור עוברים להחזרה וקדימה, יש פה כמה בנות שעשו את זה. את קופת חולים לא צריך עכשיו לעניין שזו הולכת להיות החזרה לפונדקאית. מקווה שעזרתי שיר, עדכני אותי.

מירבי-אני לא דרך קופ"ח,אני דרך

משרד הביטחון. וזה הבדל שמיים וארץ. בלי טירטורים,בלי וועדות,הכל מגיע היישר לבית.....(כולל הכוריגון)

ShirShir1

New member
זה משנה להם...

הייתי בוועדת IVF ובגלל שהם יודעים שזה הולך להיות מוחזר לפונדקאית ולא אלי הם החליטו שיש לבצע החזרה ללא הקפאה ולכן צריך לעשות את זה כשיש כבר פונדקאית מאושרת וחוזה. אין לי כח להלחם יותר ואני נורא רוצה להתחיל כבר. אולי בקופ"ח אחרת זה היה יכול להיות יותר קל, אני בכללית והם ממש קשים. המון תודה, אני מקווה שדברים יתחילו לקרות כבר.

מירבי*

New member
אני מבינה שיר, כללית אכן מצטיינים

בחוסר הגמישות שלהם, נסית לערער? אולי אם יהיה לך מכתב מהרופא המטפל שמסביר את המשמעות של צבירת עוברים הם יסכימו לאשר לך. כרגע אתם מחפשים פונדקאית? אנחנו למשל עשינו את ההחזרה מעוברים טריים, לא חשבתי אז על האופציה של צבירת עוברים, צריך לשקול את מערך הדברים, גיל, מצב הביציות שלך וכו´. בהצלחה

miri71

New member
שיר, אני עשיתי IVF (הראשון והאחרון

בינתיים) לפני כמה חודשים כשעוד לא הייתה לי פונדקאית ואין אותה גם עכשיו. אומנם, אני ב"מכבי", אבל השאלה אם כן או לא לא עלתה בכלל, העוברים הלכו ישר להקפאה. לי גם אין ילדים, אולי העובדה הזאת השפיעה עליהם? אין לי מושג. אבל אולי כדאי בכל זאת לנסות לערער, לפנות להנהלה בכתב... בהצלחה בכל.

למעלה