היי בנות שאלה קטנה

g a l i 2 6

New member
היי בנות שאלה קטנה

בזמן האחרון יש לי תכיפות גדולה יותר ללכת לשירותים (מדובר רק על פיפי כמובן) האם זה נובע מניסיונכן ממוקד בשלפוחית או שזה יכול לנבוע מהמוקד בנרתיק ובהמעיים שיש לי? אוף אני רוצה להיות במרפאה שיעשו לי סדר בחיי. כן ניתוח לא ניתוח בינתיים אני אהיה ב - 16 אצל וייסמן ולא יודעת אם להתחיל טיפול או לא גם לא בטוחה שכדאי להגיע למרפאת האנדו באמצע טיפול, נכון? או שזה לא קריטי?

נשמע כמו

משהו שקשור לשלפוחית. תבקשי בנתיים מרופא המשפחה לעשות US כליות ושלפוחית מן הסתם עפ"י התלנות שלך ישלחו אותך מהמרפאה לבצע את הבדיקה הזו, אז תחסכי כבר זמן. למה את לא מקדימה את התור למרפאה? לדעתי את יכולה להגיע למרפאה גם באמצע טיפול, לא רואה למה זה יכול להפריע.

g a l i 2 6

New member
החלפת תור למרפאה!

בנות אני זקוקה לעזרתכם! היום דיברתי עם המרפאה והתור הכי קרוב היה ב - 6.7 ויש לי תור ב - 17.6 אבל אני לא יכולה ללכת יש מישהי שיש לה תור ב - 24 ומוכנה להחליף איתי וללכת שבוע קודם? אני ממש זקוקה לתור הזה וספציפית ב - 24 כי בשאר הימים יש לי בעיה עם העבודה! מייקילולי, את צודקת, איזו טמבלית אני, היום הייתי אצל הרופאה בעניין אחר ויכולתי לבקש ממנה us כליות ושלפוחית פשוט עברתי דירה לראשון והרופאה שלי עדיין ברחובות אז מבאס אותי על כל שטות לרוץ אליה אבל אני אכן אעשה זאת! לגבי בדיקה באמצע טיפול, כנראה שאת צודקת ואין כל מניע!

אני מעופפת! ../images/Emo2.gif../images/Emo160.gif

זכרתי שיש לי מתישהו החודש תור, ורציתי לבדוק אם זה ב-24 שאוכל להביא לך אותו... ובכן... התור היה אתמול
(דווקא אתמול הייתי בחופש...) לא בדיוק רלוונטי בשבילך, אבל כבר מחר צריכה להתקשר להזמין תור חדש... אז תודה לך שבזכותך גיליתי שאני חייבת להזמין תור! כנראה שכל ה"עסק" יידחה לחודש הבא, בכל מקרה עדיין לא ירדתי מהרעיון לעבור למכבי (רק צריכה את הזמן לברר יותר לעומק, מצאתי אצלינו באיזה "חור" מרפאונת קטנטונת עם שלט דהוי שכתוב עליו "מכבי"..) כל עוד אני בדיכוי אני לחוצה פחות...

g a l i 2 6

New member
אני שמחה שלפחות העליתי לך למודעות

את עניין התור , איפה את גרה שיש באיזה חור מרפאת מכבי בדרכ המרפאות של מכבי כאלה גדולות ממליצה בחום לעבור...

אולי ביחס למרפאות החורניות כאן היא גדולה

אולי בנו קומפלקס תת קרקעי מתחת לבית הזה שמצאתי את השלט תלוי עליו אין לי מושג עדיין
אני גרה בכפר, וכבר הספקתי לקבל מרשם לאלגוליזין SOS מרופא של מאוחדת (שלא קשור בכלום לשום דבר, אני בכללית) כולם פה נודדים מרופא לרופא בלי להסתכל על הקופ"ח, אם זה בלילה או בסופי שבוע... קופ"ח נועדה רק לעניינים פורמלים או לרופא בשעות הפעילות

../images/Emo6.gif אכן עדיף מלבכות... הדקא גרם לך לשכחה?../images/Emo3.gif

פעם הבאה.... תגרמי לנייד לצפצף.... אני משתמשת בשיטה הזאת גם לדברים שטותיים

הזכרת לי את הבוס שלי ../images/Emo163.gif

הוא אמר לי משהו ואחרי שעה שכחתי מה אמר אז הוא בא אלי עם קצת עצבים וטון מתלונן "אני אמרתי לך ש...X, אני לא מבין, הזיכרון שלך כל כך קצר?" עניתי לו ברצינות הכי רצינית שיש לי "כן, הזיכרון שלי קצר" וה"אויש נו" שלו נענה ב-"אני רצינית איתך, אין לי זיכרון טוב!" מצא לו על מי ליפול
תגידי, מי שם בטלפון תזכורת לעוד 4 חודשים
זה תור שקבעו לי מפברואר!

גלי מקווה שהסתדרת....

אצלי לעיתים (רחוקות אמנם) בעיקר בלילה קורה לי תכיפות גדולה יותר לשתן... אבל חכמה יותר תהיי לאחר שתבדקי כמו שצריך.

למעלה