היי בנות עידכונים!!!

היי בנות עידכונים!!!

אז ככה לא יכולה לקפץ לשמים כי אני נמצאת בין כאן לשם הבדיקה נעשתה היום ללא ספק יצאה בטא אבל לדעת הרופא לא גבוהה מספיק, בנוק אני רוצה להגיד לכם מישהו שם למעלה מתעלל בי, הרופא טוען שכאן כן יש הריון כמובן השאלה הנשאלת האם ההריון קיים או שהוא בתהליך הספגות, אז אני מוזמנת עוד יומים לבדיקה בבית חולים לראות אם זה עלה או בנסיגה. לכן עדין מוקדם לשמוח אבל תתפללו בשבילי ותחזיקו אצבעות שזה יעלה. אולי לשם שינויי תשמע אותי למעלה ותעזור פה בבקשה.

דרדסית הי, האמת אני לא מבינה

גדולה בבדיקות. אבל מקווה שהכל בסדר. מזל לפחות שלא יצא בטא שלילית מחזיקה לך אצבעות להמשך. נ.ב- תודי או לא,תוצאת הבדיקה הזו,יותר נחמדה מהשלילים שקדמו.... ב ה צ ל ח ה !

בנוק=בנות

לפחות הפעם הרופא אמר ודאי שאין אצלי ממש כל בעיה למרות הצאנס הנמוך ביותר שנתן לעוברים והוא סקפטי אם הם יתפתחו רחמי בכוח קלטה אותם, מה שלא קרה בפעמים הקודמות, ששם לא היה שום בטא נדה 0, הפעם היתה אבל לא מספיק גבוהה, לכן הסקפטיות אם זה הריון שמתקדם או הריון בנסיגה כלומר בהספגות. יום שלישי אהיה יותר חכמה לתשובות בינתים ממשיכה בטיפול.

אני ביום 11 מההחזרה

התוצאה 14 שהייתה צריכה להיות 20 לפי טענת הרופא, ואני נורא מבובלת שאלתי אותו אז זה כן או לא, הוא אמר שכן זה בטוח השאלה אם זה קיים ולא נספג בגלל איכות העוברים הוא היה מאוד סקפטי, והוא טען שביום שלישי נהיה חכמים, אבל הוא אמר שהוא חייב לציין שבפעמים קודמות לא היה כלום וזה שהפעם יש בטא זה סימן מסויים ואם זה יעלה הוא קורא לזה נס רפואי ואצטרך להיות במעקב צמוד מאוד כל ההריון הזה, בגלל איכות העוברים.

אני יודעת שצריך לעשות בדיקת דם

מהיום ה14. מוזר למה עשית עכשיו. דרדסית,יש לי הרגשה טובה,אני מקווה לא להתבדות

הי דרדי

מצד אחד בא לי להגיד אוף אוף אוף ומצד שני - אולי עדיין יש סיכוי ?! מחזיקה בשבילכם אצבעות שהבטא תעלה ותכפיל כנגד כל הסיכויים

מירבי*

New member
דרדסית, זו תוצאה גבולית בהחלט

מה שחשוב עכשיו זה לראות את התוצאה בעוד יומיים. אני יודעת כמה שזה קשה לחכות לזה..אין ברירה יקירה. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.

למעלה