היי בנות עדכון

אנדי 22

New member
היי בנות עדכון ../images/Emo41.gif

עברתי שאיבה ביום חמישי התקשרו אלי היום מהבית חולים רק אני יציין שפעם אחרונה היו לי 15 ביציות בשלות וס הפריות לכן ניסינו הפעם מיקרומניפולציה ככה שיצאו 14 ביציות מתוכן 7 בשלות ו6 הופרו הרופא ציין שרק מחר אפשר לדעת את טיב העוברים שאלתי- מישהי יודע איך הולך ההחזרה , כמה זמן? צריך לנוח אחרי ההחזרה במיטה ? מה המלצתכן??? אני מוכנה לעשות הכול! ועוד משהו מה נקרא עובר שהוא טוב? תודה רבה אנדי.

ר ו מ י ה

New member
קודם כל המון הצלחה ../images/Emo45.gif

שמחה לשמוע שבניגוד לטיפול הקודם הפעם הושגו הפריות. 6 הפריות זה יופי! זוכרת שהטיפול שהכי ריסק אותי בזמנו היה טיפול שלא נוצרו בו הפריות ואני שמחה לקרוא על השינוי בטיפול הנוכחי אצלך, לעומת קודמו. לגבי איכות עוברים מצרפת לך את המדריך לאיכות העוברים, אבל חשוב להדגיש שאין מדובר במדע מדוייק וגם מעוברים שלא נחשבו איכותיים במיוחד נוצרו ילדים סופר איכותיים. לגבי המנוחה- רוב הסטטיסטיקות שנעשו בעניין הראו שלא היה הבדל בין נשים שנחו לבין נשים שחזרו לפעילות מיד עם תום ההחזרה. ההמלצה שלי- תעשי מה שהרופא ממליץ ע"מ שלא יהיו לך יסוריי מצפון בנושא. המון המון הצלחה ובתפילה לבטא נוסקת

זואילי

New member
הי אנדי

אני שמחה לשמוע על ההפריות! בהחזרה את שוב מגיעה לאותו חדר של השאיבה, נשכבת בפישוק המוכר, מכניסים את הספקולום, מגביהים טיפה את המיטה שתהיי בזוית ואז, עם צינורית דקה שבה העוברים - הם מוכנסים וממוקמים ברחם. יש מקומות בהם משתמשים באולטרסאונד בטני ואז את צופה בפלא. אם ישתמשו באולטרסאונד את צריכה להיות עם שלפוחית מלאה. יש בנות שלוקחות ואליום כחצי שעה לפני ההחזרה, פרופ' משיח דיבר על כך באירוח שהיה בפורום פוריות, אמר שזה מרפה את האישה והרחם... מונע כיווצים. יש כל מיני דרגות (סוג של ציון) שנותנים לעוברים (בודקים סימטריות ושברים של התאים). אני בטוחה שבפורום פוריות ידעו לתת לך תשובה מקיפה. ביום השלישי מהשאיבה אמורה להיות חלוקה של 8 תאים. אבל זה לא מאסט. כבר היו עוברים בכל מיני דרגות וחלוקות לא "ע"פ הספר" שהפכו לתינוקות מושלמים. לגבי מנוחה - כל רופא ממליץ אחרת למטופלות שלו. אני העדפתי להיות במנוחה ממש לפחות יומיים - לא שכבתי כל היום במיטה אבל בהחלט עברתי בין הספה למיטה. ההורים שלי תיזזו סביבי כאילו הייתי איזה מלכה. בהמשך נמנעתי מלהרים דברים כבדים (לא שקיות מהסופר, לא ילדים של חברות, לא כביסה) וגם לא התרוצצתי יותר מדי. (והשתדלתי לעלות רק במעליות... אבל זה כי אני עצלנית..
). המון המון המון
מחזיקה לך אצבעות

זואילי

New member
כדור הרגעה...

אבל בשום אופן לא לקחת על דעת עצמך
אך ורק להתייעץ עם רופאך. חוזרת ואומרת - יש רופאי פריון שממליצים על זה ויש כאלו שממש לא.

נעמי 17

New member
בהצלחה יקירתי בהחזרה

תשמעי סיפור אמיתי: בסורוקה היו נותנים טישטוש בהחזרה וכך היית שוכבת כמה שעות מטושטשת לחלוטין הם היו מגביהים את המיטה מכוון הרגליים כך הראש למטה. אחרי ההחזרה סניטר ואחות היו מעבירים את המטופלת המטושטשת למיטה כשההוראה היתה להרפות את כל השרירים ולתת להם להעביר אותך כאילו היית שק תפוחי אדמה.היה אסור לנו לעזור, להתרומם או להניד שריר. קרה המקרה ופעם אחת הם פיספסו את המיטה החדשה עם חולה בידהם ופשוט " הניחו " או יותר נכון שמטו אותה ישירות לריצפה..... ההסטריה הייתה רבה וכל המחלקה על הרגליים, והתנצלויות רבות והבטחות לפיצויי ובלאגן לא נורמאלי. מיותר לציין שהבחורה הלכה הביתה, חבולה בוכייה ובשברון לב על טיפול שלא צלח. אחרי שבועיים היא חזרה למחלקה כמובן שהתקבלה בלי לחכות.... באותו היום היא קיבלה תשובה חיובית שנקלטה.
אז זו לא הפעם הראשונה שמטופלת לא צייתה לחוקי הרופאם בהחזרה.... ונקלטה. יש משהוא מאוד לא ידוע ולא ברור בקליטת העוברים הייתי אומרת משהוא מיסטי.

lee E

New member
רוצה להוסיף

ששאלתי באסותא מה יכול להגביר את הקלטיה של העוברים, פרופ' משיח אמר לי שאין להם מושג ושהסיבה לקליטה היא אחד הדברים שהם לא יכולים להסביר.בנוסף, בהפריות שכן הצליחו לי הייתי: 1.חולה כהוגן, פעם אחת עם מחלת הנשיקה, פעם שניה עם דלקת חניכיים חריפה ופעם שלישית עם שפעת-לאו דווקא בסדר הזה. 2. הייתי עצבנית בטירוף. 3. עישנתי כמו קטר. שפרופ' דור שאל אותי בצחוק איך "עשיתי" את זה וסיפרתי לו..הוא ענה שאת העצות האלו הוא ממש ממש לא יכול להציע למטופלות שלו.

בהצלחה ../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות חזק חזק להשתרשות מבורכת
אפשר ורצוי להמשיך בשגרה בהנחה שאת לא מתאמנת לבייג'ין 2008 בהרמת משקולות
בהצלחה!

למעלה