היי בנות :) משתפת

ענבל1693

New member
היי בנות :) משתפת

עוד מעט יש לנו שנה וחצי ואני רוצה להכין לו לוח שעם עם תמונות שלנו בכל מיני גדלים ומשפטים יפים עם קישוטים וכאלה ואולי להוסיף פרח או שוקולד מה אתן אומרות?זה מספיק?כי אני לא יודעת מה הוא עושה לי ליומולדת ואני רוצה לעשות לו משהו יפה ובמקרה יש לי בית ריק בסופש הקרוב בדיוק ביומולד שלי ואיזה כייף! :) היומולדת הכי כיפי שיכול להיות

GrowingMadness

New member
איזה כייף לך בית ריק ביום הולדת D:

האמת שהשנה גם לי יהיה בית ריק ביום הולדת, כי המשפחה שלי נוסעת לתאילנד [כן כן, בלעדיי
סתם זה לטיול בר\בת מצווה של האחים הקטנים שלי אז אני ואח שלי נשארים בבית ואמאבא נוסעים עם ה2 הקטנים
] לחודש שלם! ויהיה לי אוטו משלי לחודש D:

GrowingMadness

New member
אה והמתנה מושלמת :)

גם אני חשבתי לעשות משהו כזה לחבר שלי אבל אין לנו מספיק תמונות ביחד
לדעתי אם הלוח גדול ויש הרבה תמונות ומשפטים לא צריך להוסיף כלום.

ענבל1693

New member
תודה בובי! אבל תגידי יש לך עוד רעיון למשהו

סמלי כזה? כי שאלתי אותו מה ישמש אותו והוא אמר לי שהוא רוצה משהו שלנו שהוא יוכל לקחת לצבא ושייתן לו כוחות דרך זיכרונות ורגעים כאלה ואחרים מה את אומרת? יש לך רעיון?

GrowingMadness

New member
Let me think!

אפשר תמונה ממוסגרת שלכם ביחד, מחזיק מפתחות עם תמונה, שעון עם תמונה [או אפילו סתם שעון יד], מצית זיפו עם חריטה.. אם הוא בעניין אז חמסה או מגן דוד [אם הוא מאמין בזה] אממ.. ערכת פינוק כזאת עם מגבת בריח שלך וקרם גוף או תחליב רחצה אם הוא אוהב.. :) את יכולה גם להכין לו צנצנת נשיקות לכל מצב [לבוקר, ללילה, כשקר, כשחם, כששומרים, לפני פעילות] ולכתוב "שלא יהיה מצב שתעשה משהו בלי נשיקה ממני" או משהו בסגנון
אני הכנתי לחבר שלי והוא ממש אהב את זה, זה ממש עזר לו בצבא גם. אה, והכי חשוב- 50 נשיקות גומי עלו לי איזה 5 שקלים וצנצנת לקחתי מהבית. :)

ענבל1693

New member
וואי!ותקשיביי

הצנצנת נשיקות זה רעיון ממש ממש טוב תודה!!! אבל איך עשית את זה? הכנת דף עם עם 50 אימרות אחת לכל נשיקה ושמת אותה בצנצנת עם גומי? או שאחרת?

GrowingMadness

New member
לא מה פתאום

כתבתי על דף שהיה בדיוק ברוחב של הצנצנת "שלא יהיה מצב שתהיה בלי נשיקה ממני" והדבקתי על הצנצנת מבפנים ואז ליד הצנצנת שמתי לו פתק מנייר אורז קשור בחוט יפה כזה שעליו היו כתובים כל ה"מצבים"

LiNoY EzRa

New member
עאאאאא עשיתיי את זה גם ! :)

וזה אצלוו בחדר , חחחח הוא שומר כל דבר שאני מביאה לו :)

shiri59

New member
מזל טוב בובי!

גם לי יהיה בית ריק ביום הולדת שלו וכל הסופ"ש שיבוא אחר כך :D זה רעיון מקסים ממש מה שאת רוצה להין לו, אני ממש אוהבת.. ואם את רוצה עוד משהו סימלי אז אני חושבת כמו שי שכדאי לך לחרוט על איזה מצפן או משהו צבאי כזה שהוא יוכל לקחת אותו איתו לצבא ולא יגידו לו כלום.. בהצלחה מאמי תגידי לי אם תצטרי עוד משהו (L)

למעלה