היי בנות יש לי שאלה:

מצב
הנושא נעול.
היי בנות יש לי שאלה:

היי בנות יש לי שאלה:
מה הסיכוי להריון של עובר מחולק ל 4 לאחר 4 ימים? מיום שלישי השאיבה ועד יום שישי להחזרה רק 4 תאים?

ממממ.... אמנם לא שייכת

היי בנות יש לי שאלה:
מה הסיכוי להריון של עובר מחולק ל 4 לאחר 4 ימים? מיום שלישי השאיבה ועד יום שישי להחזרה רק 4 תאים?
ממממ.... אמנם לא שייכת
אני מ"פוריות", אבל אני נכנסתי להריון פעמיים מעוברים "מחורבנים" של 2 תאים אחרי יומיים ופעם אחת גם לאחר 3 ימים, ודווקא בפעמים שהחזירו לי עוברים של 8 תאים, היה שלילי מוחץ... אז נכון שההתחלקות של העוברים מעידה על איכותם ולמעשה, על הסיכוי להשרשרה, אבל מה לעשות, לא תמיד...

אני לא יודעת, אבל -

היי בנות יש לי שאלה:
אני לא יודעת, אבל -
קארין הי, קודם כל, אני מחזיקה אצבעות ומקווה שתצליחי. שנית, אני מציעה לך לא להתעסק יותר מדי בשאלת הסיכויים, הרי בינינו, זה או 100% הצלחה או כישלון מוחלט. לגופו של עניין, יש החזרות עם עוברים נפלאים שלא נקלטים ובפורום "הורים אחרי טיפולים" יש מספיק הוכחות שגם עוברים שנראו פחות טוב, יכולים להפוך לילדים הכי נפלאים בעולם.

תודה בנות באמת הראש עסוק

אני לא יודעת, אבל -
קארין הי, קודם כל, אני מחזיקה אצבעות ומקווה שתצליחי. שנית, אני מציעה לך לא להתעסק יותר מדי בשאלת הסיכויים, הרי בינינו, זה או 100% הצלחה או כישלון מוחלט. לגופו של עניין, יש החזרות עם עוברים נפלאים שלא נקלטים ובפורום "הורים אחרי טיפולים" יש מספיק הוכחות שגם עוברים שנראו פחות טוב, יכולים להפוך לילדים הכי נפלאים בעולם.
תודה בנות באמת הראש עסוק
כל היום אם אני בהריון או לא? ויש לי עוד 9 ימים עד הבדיקה ואני משתגעת אני כל הזמן מנקה את הבית בשביל לא לחשוב על זה עד שהילד חוזר מבית הספר

האם בהישתרשות יש דימום?

תודה בנות באמת הראש עסוק
כל היום אם אני בהריון או לא? ויש לי עוד 9 ימים עד הבדיקה ואני משתגעת אני כל הזמן מנקה את הבית בשביל לא לחשוב על זה עד שהילד חוזר מבית הספר
האם בהישתרשות יש דימום?
בילד הראשון שלי היה לי דימום בהישתרשות

בוניטה 5

New member
גם אצלי הבית יותר נקי מאז הטיפולים.

תודה בנות באמת הראש עסוק
קבלי ממני עיצה, תכיני לך מראש עיסוקים. אני בדרך להחזרה (עוד שלוש שעות בערך) וכבר הזמנתי מראש רופא שיניים לילדה, קבעתי עם חברה לסרט, יציאה עם הבעלול, שעות נוספות בעבודה... בקיצור תוכנית איך להעביר את השבועיים הקרובים. אם אין לי תעסוקה, אני משתגעת ומשגעת את כל הסובבים אותי
(או מנקה את הבית)

בוניטה יקרה קודם כל שיהיה לך

קבלי ממני עיצה, תכיני לך מראש עיסוקים. אני בדרך להחזרה (עוד שלוש שעות בערך) וכבר הזמנתי מראש רופא שיניים לילדה, קבעתי עם חברה לסרט, יציאה עם הבעלול, שעות נוספות בעבודה... בקיצור תוכנית איך להעביר את השבועיים הקרובים. אם אין לי תעסוקה, אני משתגעת ומשגעת את כל הסובבים אותי
(או מנקה את הבית)
בוניטה יקרה קודם כל שיהיה לך
בהצלחה היום בהחזרה ותודה על העצות כי זה מה שאני יעשה אבל השאלה אם הניקיון לא מפריע לטיפול עצמו? לא חשוב לנוח? אני לא טיפוס שכל היום אשב ולא יעשה כלום אני חייבת אקשן שיהיה בהצלחה אמן

מה לדעתכן הסיכויים שלנו כאמהות

היי בנות יש לי שאלה:
מה לדעתכן הסיכויים שלנו כאמהות
כבר להילקט להריון? אני לא מבינה את הדבר הזה שניכנסתי להריון טבעי ושרציתי ילד פתאום זה לא הולך זה דבר שאני לא יכולה להבין

מצב
הנושא נעול.
למעלה