היי בנות יש לי שאלה...

ס י ג ל י

New member
היי בנות יש לי שאלה...

מאד מעניין אותי מה שאני הולכת לשאול אתכן ובבקשה תענו לי ברצינות. מה אתן בתור פונדקאיות הייתן מצפות מהזוג שלכן??? יכול להיות שאני סתם רגישה אבל היום חזרתי לעבודה ואפילו לא קיבלתי טלפון מהזוג על "בהצלחה" או משו כזה.. האם זה נורמאלי או שאני סתם ניהייתי מן רגשנית שכזאת. ואני לא מדברת על זה אלא על הרבה דברים בסגנון כמו....שנה טובה בקריסמיס וכו´ וכו´ גם הההורים יכולים לענות לי . אני פשוט קצת עצובה

ס י ג ל י

New member
ההורים=התכוונתי לאמהות של הפונדי

כלומר גם הזוגות וגם הפונדקאיות יכולות לענות אני מאד מודה לכל אלו שיענו

בנדה1

New member
הי סיגלי, אל תתעצבי, לפעמים

כולנו כ"כ עסוקים וטרודים בענייני היום-יום שאנחנו לא שמים לב שפיספסנו משהו. אני למשל שכחתי לאחל יום הולדת שמח למשהי שעובדת איתי שחגגה שילשום יום-הולדת (והיא תמיד מתקשרת אלי בכל ארוע שלי) אבל פשוט המרוץ היומ-יומי הזה להספיק הכל ב 24 שעות משכיח מאיתנו דברים חשובים שכאלה. אני בטוחה שאיכפת להם והם פשוט לא שמו לב. אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. רק בריאות.

Aradi

New member
הי סיגלי,

קודם כל נהדר שהיום הראשון בעבודה עבר לך טוב - שרק ימשיך כך. ולשאלתך, הפונדקאית שלי היתה בראיון עבודה ולא ידעתי אם להתקשר אליה במיוחד לשאול איך היה, ואז בכל מקרה הייתי צריכה להתקשר בשביל משהו אחר וכמובן ששאלתי והיא סיפרה לי והיתה לנו שיחה נחמדה. לא תמיד אנחנו- ההורים המיועדים (לא מדברת בשם כולם) יודעים מה רצוי ומה לא. אצלינו למשל היחסים נבנים לאט, אבל אני מקוה שגם בטוח, כל אחד לפי אופיו. אז יכול להיות שאת קצת רגישה, והם מהססים וכך זה יצא. העיקר שהערב יעבור לך נעים ואולי גם קצת חמים, ומחר יום חדש, ובהצלחה בעבודה.

הי סיגלי !!!!!

אני בתור פונדקאית יכולה להעיד שהכל תלוי במערכת היחסים שנקרמת.. בשלב התחלת ההתקשרות לא הייתי מצפה מהזוג לאיזו התיחסות במקרה כמו שלך.. אני לא יודעת כמה זמן אתם בקשר ובאיזה שלב אתם אבל דברים כאלה נבנים כמו בכל מערכת חדשה... חשוב לא לטפח ציפיות ואז גם לא מתאכזבים.... אם זה צריך לבוא זה יגיע.... תני להם את הזמן שלהם להבין ולהכיר אותך.. ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה מאיתנו בפורום שלך...... ביייייייי סיגל

מירבי*

New member
סיגלי../images/Emo24.gif

יש ימים כאלה לכולנו...אני בעד מערכת יחסים פתוחה לגמרי, שיחה שבה יועלו הציפיות של שני הצדדים יכולה לחסוך הרבה מאוד אי נעימויות ואי הבנות בשלבים מאוחרים יותר, יש זוגות שלא רוצים קשר הדוק עם הפונדקאית, חשוב שיגידו לה...יש זוגות שמבקשים לדעת כל רגע מה קורה איתה..(אני הייתי קרציה כזאת) בכל מקרה חשוב לדעת למה הפונדקאית מצפה.. מחבקת אותך יקירה, מחר יום חדש..מקווה שיהיה לך יום טוב יותר.

נמשושה

New member
יכול להיות...

שאולי הם באמת לא יודעים אם את רוצה קשר הדוק וטלפונים ש"מעבר" לענין שלכם. קשה לפעמים בתחילת הקשר לדעת אם הצד השני רוצה קשר הדוק הדוק או עניני בלבד... ואולי באמת הם סתם שכחו. אל תתבאסי...אולי באמת תזרקי להם משהו, רק כדי לתת להם להבין שזה לא יציק לך - נהפוך הוא, זה יחמם לך את הלב.

סיגלי מתוקה, יש כל מיני אנשים בעולם

ולכן כל אחד עם הציפיות שלו וכל אחד עם התגובות שלו.אני בטוחה שהם רוצים שיהיה לך טוב ובכיף אבל לכל אדם השקפה משלו. וחוץ מזה יש לך כל כך הרבה תמיכה מהפורום כמו שקראתי בהודעות אז תשמחי. נכון זה מרגיז והית מצפה לקצת יותר תשומת לב מהם. אני בטוחה שזה משהו שיבוא עם הזמן. שיהיה לך בהצלחה מכל הלב כי אשרינו הזוגות שיש נשים כמוך ובכל בוקר אני מברכת את הפונדקאיות כי בלעדיכן לא היו לי ילדים. שיהיה לך יום בכיף וסוף שבוע נעים. לירון

הי סיגלי

אחרי כל מה שכתבו לך לא נותר הרבה מה להוסיף אל תהיי עצובה
אני בטוחה שאת חשובה מאד להורים ושהם לא עשו את זה בכוונה לפעמים אנחנו פשוט לא יודעים מה הדבר הנכון לעשות, פוחדים להעיק יותר מידי (או להיפך) ואני חושבת ששיחה של תיאום ציפיות בינך לבין הזוג יכולה מאד להועיל ולמנוע אכזבות בעתיד משני הצדדים נסי לדבר איתם באופן גלוי ופתוח על מה שאת מרגישה ואני בטוחה שהם יעריכו את זה וישתדלו בהתאם יום נעים

ס י ג ל י

New member
היי בנות!!!

המון המון תודה לכן..אתן באמת מקסימות ומפרגנות! אבל אני חייבת לספר לכן שאתמול דיברתי עם ההורים ומסתבר שאני סתם רגישה והיום אני יודעת שלא היתה להם שום כוונה לפגוע בי. ושוב אומר לכן תודה וסליחה למי שלא עניתי לו במסרים !

למעלה