היי בנות יש לי שאלה מוזרה
.......

נרי כ

New member
אני מכירה טוב טוב את ההתלבטות

ממש הייתי באותה צומת לא מזמן. לא שמעתי על הרופא שלך מעולם, אבל יכול להיות שהוא מצוין. וכמו שאת אומרת הוא מומחה פיריון ותיק ביותר. כך שהמקרה שלך לא דומה לשלי. אבל אני חושבת שצריך להיות בטוחים ברופא ובשיטת הטיפול ואם יש לך ספקות או שאלות, שווה לקבל חוות דעת נוספת. בעניין המעבר ל-IVF: אם אין בעיה מוגדרת שרק IVF יכול לפתור, לא הייתי ממהרת לשם.כשמחשבים את הסיכויים לכניסה להריון, יש לנו נניח 17% בכל ניסיון טבעי בביוץ, 30% עם זריקות וטיפה פחות עם כדורים, וכנראה קצת יותר עם IVF. בעיני, יש כמובן טעם לטפל בבעיות ספציפיות ולהתקדם בטיפול, אבל גם כדאי למצות את הסיכויים שנותן לנו כל טיפול וטיפול. אגב, אצלי בהפסקה אחרי איקקלומין הגוף הגיב מדהים: היו זקיקים יפים ורירית פשוט משגעת (9.5 מ"מ; עד עכשיו אני גאה בה), כך שגם להפסקה יש טעם. אבל זאת רק הגישה שלי. ובגלל זה אני אחרי שנתיים כמעט רק מתחילה זריקות.

ellieg

New member
בעבר היה לי התלבטות לגבי הרופא נשים

שלי בקופה.(לא בעניני פוריות). היה לי התלבטות קשה, בגלל שיש עליו המלצות. בסופו של דבר החלטתי שלו מזיק לקבל חוות דעת נוספת. את צריכה להיות שלמה עם הטיפול שאת מקבלת, ולכן אולי בשביל השקט הנפשי כדאי לקחת את המלצת שרון123. מקסימום עם את רואה שמה שיש לך הוא יותר טוב, תמיד תוכלי לחזור בלי להסיד טיפול. אני בטוחה שיש פה המון בנות שאצל רופאים הכי מוכשרים בעולם ופשוט לא מרוצים. אין דרך אחת לטפל בבעיות פריון יש אלפי דרכים ואת צריכה רופא שתאים לך. (מכווה שלא קישקשתי יותר מדי)

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. רק אתמול "סיכמנו" שאת עושה הפסקה עד אחרי החתונה, והנה עבר יום ואת כבר מנסה למצוא קיצורי דרך
. דעתי האישית והלא מקצועים היא שהרופא שלך צודק. נכון, יכול להיות שבשלב כלשהו תגלו חלילה שיש בעיה וסתם בזבזתם את זמנכם, אבל הסיכוי לכך הוא קטן. המציאות היא שאת עוד עדיין צעירה, ושזמן תמיד יכול לשחק לטובתכם. מנקודת המבט שלי את לא מפסידה זמן את מרוויחה זמן. אחרי החתונה, אם עוד לא תהרי מאהבה תחזרי לרופא, או תלכי להתיעעצות אצל מומחה אחר. אבל בנתיים הסקה היא גם הפסקה מחשבונות והתלבטויות. אחרת זה לא הפסקה זה רק בכאילו
.
נועם ~שרק מחפשת תירוצים להפסקות~

נועם@בת

New member
פחחח... כמה שגיאות

מקצועים =מקצועית להתיעעצות =להתייעצות הסקה =הפסקה

למעלה