היי בנות,יש לי בקשה-

אור685

New member
היי בנות,יש לי בקשה-

לכבוד סוף השבוע שמבחינתי כבר התחיל- אני יודעת שיהיה קשה , כמו כל סופ"ש,ולכן אני מבקשת- אם ביום ראשון אני אספר לכם שחרגתי ואכלתי יותר מדי - תכסחו אותי , בלי רחמים ! בסדר? בעיקר אם תבטיחו מעכשיו , אולי מהפחד אני אתנהג יפה... ממש מוטרדת מסופי שבוע. כל הטיולים,בילויים והכל עם אוכל כמובן. טוב,בכל זאת מקווה שיהיה בסדר. אורית

jesie12

New member
תתארגני לך מראש עם הארחות

תכיני לעצמך בנפרד סנדוויצ'ים, סלטים פשטידות וחטיפים שפויים כך לא תרגישי מקופחת ורעבה.

אור685

New member
הרבה פעמים זה לא עוזר

אני מכינה ולוקחת איתי,אבל פתאום משתחרר איזה בורג ואני מתחילה לטרוף. בשבת שעברה למשל, עשינו טיול משפחות. ידעתי שיהיו סלטים וכו' בארוחת בוקר. אז לקחתי לי לחמקל לאכול עם הסלט. ואז התחילו להוציא את הבורקסים,ג'חנון וכל הדברים הטובים. הלחמקל שלי התייבש בשקט באוטו... וגם בשבת הקרובה יש טיול. הפעם בעלי הבטיח לעזור יותר בעניין.מקווה לטוב... אורית

jesie12

New member
אם את לא עומדת בזה

תאכלי, תטעמי מכל דבר שלא יהיו לך חסכים תתמקדי יותר בסלטים וקחי ביס מכל דבר, בורקס קטן , חתיכת ג'חנון בבית - לאזן- לאזן זה אומר להמשיך את היום בצורה שפוייה., ירקות, פרי יוגורט וכאלה

לילית462

New member
אין בעיה, אורית תזהרי ממני

אני אבוא מאפריקה עד אלייך ואראה לך מה זה ! אנחנו בדיאטה, אנחנו לא נשברות, אנחנו מקפידות ועומדות ביעדים שלנו ! וכמ שג'סי אומרת, הכנה מראש זה הפתרון הטוב ביותר. להכין בביתחטיפים בריאים, נשנושים דלים בקלוריות, ירקות למכביר וכמובן תוכנית פעילות - שלא מהשיעמום נטרוף את כל המקרר. סוף שבוע רגוע

אור685

New member
תודה,זה מה שהתכוונתי. וד.א.-

אולי אולי אני עוד אגיע לאפריקה (אבל דרום אפריקה) נרשמתי למסע "מלכת המדבר". מקווה מאוד להתקבל (צריך לעבור מיונים)

אולי תנסי כל הזמן לעשות מעין רשימה בראש של כל הדברים שנכנסים לפה וזה יעזור לך קצת יותר להיות בשליטה, כי תנסי ממש און-ליין לזכור במודע מה את אוכלת, במקום לאכול בצורה חסרת שליטה. מי יודע, אולי זה יעבוד? שווה לנסות, לא?

אני מבטיחה לכסח (אם צריך) בתנאי אחד -

שאם תצטרכי לכסח אותי אז תעשי זאת....
לי יש "מזל" יש לי צליאק - כלומר רגישה לגלוטן - לא יכולה לאכול דברים עם קמח... אז הרבה דברים אסור לי לאכול (מה שלא מונע בדעי לאכול תחליפים שמותר לי... ראה ערך פיצה היום בערב...) כל "ביס" שתכניסי לפה בסוף השבוע תחשבי עלינו ועל המדריכה בשומרי משקל... אולי כבר לא יתחשק לך בהצלחה

אור685

New member
אפשר לבוא אלייך להידבק בצליאק?...

זה יכול מאוד לעזור לי.

זה לא מדבק.... אבל את מוזמנת לנסות

האמת היום בגיל 31 אין לי בעיה ואני חיה בשלום עם הצליאק אבל בתור ילדה זה היה קשה - ובכלל בעבר לא היו תחליפים כמו שיש היום דוגמא - לראשונה בחיי אכלתי פיתה (תחילף ללא גלוטן) בגיל 16 או פסטה - לא אהבתי את הפסטה שהיתה (וגם במחיר מטורף כמעט 50 ש"ח לאריזה!!!!) עד שהחלו למכור פסטות מאורז שאותן אני כן אוהבת...

לילית462

New member
האמת, גם אני בחרדה מסוף השבוע...

כל השבוע שמרתי בטירוף !!! אני כבר לא יכולה לחכות ליום ראשון כדי לראות את התוצאות, או יותר נכון כדי לראות את התוצאות הסופיות ולשתף אתכן. אבל סוף שבוע.... הערב אנחנו מוזמנים לחברים, מחר אנחנו מארחים, יום ראשון (כמו שבת בארץ) אנחנו בדרך כלל אוכלים בחוץ, בקיצור הפיתויים רבים ואני מפחדת שלא אוכל להמשיך עם משטר הצנע שכפיתי על עצמי בימות השבוע האחרונים. אני יודעת מנסיון העבר, שחמישה ימים של שמירה קפדנית יכולים ללכת לאיבוד ביום אחד (שלא לדבר על שלושה) של התפרעות. בקיצור, גם אני בחרדה. גם אני מבקשת שתכסחו אותי אם אשתולל.

למעלה