היי בנות יקרות

vered140870

New member
היי בנות יקרות

אני יודעת שאני נודניקית עם הנושא של הגלולות והדימומים שלי. נימאסתי על הרופאים (שלא מבינים כלום), נימאסתי על סביבתי (שגם לא מבינים כלום...), בקרוב אצלכן... ובכל זאת- שוב אני בדימומים עם היסמין, לפני כן גם היו לי דימומים עם הפמינט. בקיצור אפשר לומר שבכל החצי שנה האחרונה מאז אני עם "גלולות ברצף"- אני לא עם שום רצף כי בכל חודש דימומים עד שהרופא אומר שאין ברירה וצריך להפסיק לשבוע ואז להמשיך. אז מה הועילו חכמים ??? ואני יודעת, גם יודעת שעם אנדו וגלולות זה בדיוק הסיפור- ובכל זאת- מה עושים? שוב להחליף גלולה? כבר נהייתי כזאת פחדנית וקטנת אמונה ברופאים שאפילו החלפת גלולה נראית לי מפחידה. יש לכן רעיונות??? ועוד קטנה- בפעם המאה- אולי מישהי הצליחה למצוא גניקולוג טוב בירושלים שמבין באנדו- או שמא, אין חיה כזאת....שיהיה יום טוב לכולנו!!!

הייי

נודניקית את לא רובנו עברנו דימומים עם גלולות הרעיון בהפסקה של שבוע זה שהגלולות בזמן דימום רב לא עוזרות אלא מחמירות כלומר גורמות לדימום לא להיפסק ולכן עושים הפסקה של שבוע אחרי שבוע הדימום אמור להפסיק ואז ממשיכים אם הגלולות אני מבינה שזה לא המצב אצלך וגם אחרי הפסקה של שבוע הדימום ממשיך מה שאני מציעה לך לעשות זה לגשת ולבצע בדיקת US וגינלי כדי לראות שאין שום ממצא פוליפי ברחם שגורם לדימום הקבוע. דבר מאוד חשוב בגלולות זה לקחת אותן באותה שעה כל יום אחרת זה גם יוצר בלגן. יש אפשרות לעבור למדבקות (כמו גלולות) כמו שהציעו לי, אני לא עברתי למדבקות כי לא הספקתי ללמוד עליהם וסוריאנו המליץ לי לעשות את ההפסקה של השבוע העדפתי לנסות וזה עבד ולכן גם לא עברתי למדבקות. הרעיון במדבקות שהחומר חודר לגוף באופן קבוע לאורך כל הזמן (בתרשים זה היה נראה כמו קו ישר) עד להחלפת מדבקה (אחת לשבוע) בגלולות החומר נמצא בגוף ויורד במהלך הזמן עד ללקיחת גלולה הבאה ואז בתרשים זה נראה כמו גלים עולה ויורד מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב אם לא תגידי ואני אנסה שוב אבל חוזרת על המלצתי הדחופה לעשות US וגינלי

vered140870

New member
תודה לך

מה שלא הבהרתי כנראה- אין לי דימומים לאחר שבוע של הפסקה. פשוט, לאחר כל חודש של גלולות, מתחיל דימום, אני מפסיקה לשבוע את הגלולות ולאחר שבוע, כששוב חוזרת לגלולות, הדימום נפסק- עד לדימום הבא- בעוד כחודש. ולכן איני יודעת מה התועלת ומה לעשות...

navonlaw

New member
תשובה

אני מטפלת אצל פרופ' אהוד מרגליות הוא רופא פריון ראש מחלקת IVF בשערי צדק. אפשר לטפל דרכו או פרטי בשערי צדק, או דרך קופח מכבי במרכז לבריאות האישה בעיר רח' אגריפס ירושלים אני מאוד ממליצה על המרכז שמטפל בפריון והריונות בסיכון . אם את גם מטופלת פריון אני מאוד ממליצה עליו הוא מבין באנדו והוא מקסים. יש לי חברה שעברה למכבי במיוחד בשבילו. כל הצוות שם נהדר. אם את לא מטופלת פריון לצערי עברתי התנסויות מרות עם רופאי נשים רגילים ולכן באמת יש לברר היטב לפני שמתחילים טיפול. בכל אופן מרגליות הוא מאסכולתרופאי הפריון- קרי לא דיכוי אלא טיפולים לנסות ו"לדכאות" את האנדו על ידי הריון. יש את האסכולה השנייה שהולכת על ניתוחים וכו' והייתי גם בסרט הזה. זו המלצה סובייקטיבית כיוון שאני מרוצה ממנו ותומכת באסכולה שלו ולי זה מתאים ולבסוף כמובן ההחלטה רק שלך בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה הרבה בריאות ורק טוב! הרי אין לנו תשובות שחור -לבן.

vered140870

New member
תודה על התייחסותך

לשמחתי הרבה מאוד סיפור האנדו שלי התחיל לאחר שכבר ילדתי את שני המקסימים שלי. אני כבר אחרי לפרוסקופיה ולכן ההתלבטויות הרבות. אין עוד ירושלמיות בפורום הזה?

navonlaw

New member
ירושלמיות

האמת היא שלא בדקתי אף פעם את עניין הירושלמיות. בכל אופן אני פה. האמת שכשהתייעצתי עם בואינג ורומיה בקשר לרופאה בירושלים הן עזרו לי (היום יש הכל באינטרנט) לדעתי בגדול צריך ללכת לרופא שסומכים עליו- אבל גם לא בעניים עצומות תמיד לשאול תמיד לבדוק ותמיד להתייעץ שום דבר הוא לא כזה ראה וקדש.זו העצה הכי טובה שאני מנסיוני יכולה לתת לך. בהצלחה ואם מצאת מישהו טוב תודיעי לי גם

vered140870

New member
היי

שוב תודה על התיייחסותך. כשאת אומרת שרומיה ובואינג המליצו לך על רופאה- על מי ? את יכולה לכתוב לי גם במסר...

navonlaw

New member
לא המליצו

אני הגעתי לכאן רק כשגילו לי אנדו. אותה רופאה לצורך העניין היא ראש מחלקה בביח גדול בירושלים אבל היא לא מומחית פריון ובטח ובטח לא היה לה מושג באנדו וכךבשכותן עזבתי אותה ופניתי לפרופ' מרגליות שהוא מדהים כאמור

בנות שמכירות בבקשה עזרתכן

מצרפת לך רשימת יועצי פיריון של מכבי (אם את מכבי מקווה שיעזור) פרופ' הורוביץ אריה ירושלים הדסה , ירושלים 02-5844044 דר' חובב ידידיה ירושלים הנביאים 5, ירושלים 02-6464261 פרופ' יגל שמחה ירושלים הדסה , ירושלים 02-5844044 פרופ' לאופר נרי ירושלים הדסה , ירושלים 02-6778899 פרופ' לוין אייבי ירושלים הדסה , ירושלים 02-6778899 דר' ליבשין יוסף ירושלים יפו 234, ירושלים 026513464 פרופ' סימון אלכסנדר ירושלים הדסה , ירושלים 02-6778899 אני לא ירושלמית אבל מקווה שאולי מישהי מהבנות שמעה על אחד מהיועצים הנ"ל ותוכל להגיב לחיוב או שלילה

גל 4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פרופ' לאופר מעולה ...

מתמצא באנדו, מנוסה, מקצוען, ראש מחלקה מומלץ. הייתי אצלו.

רשימת יועצים גניקולוגיים מכבי

שוב בנות שמכירות נשמח לקבל תגובות פרופ' אדוני עמירם ירושלים הדסה , 02-5844044 פרופ' בז'זינסקי אמנון ירושלים הדסה , 02-6778899 פרופ' בלר עוזיאל ירושלים שערי צדק , 02-6555999 פרופ' הוכנר דרורית ירושלים הדסה , 02-5844044 פרופ' הורוביץ אריה ירושלים הדסה , 02-5844044 דר' הורנשטיין אליעזר, ירושלים, בלוך 30, תל אביב 054-4633130 פרופ' וינשטיין דניאל ירושלים הדסה , 02-6778899 דר' חובב ידידיה ירושלים הנביאים 5, 02-6464261 פרופ' יגל שמחה ירושלים הדסה , 02-5844044 דר' יפה חיים ירושלים ביקור חולים , ירושלים פרופ' לאופר נרי ירושלים הדסה , 02-6778899 דר' לוי אריה ירושלים קניון מלחה , 1700707015 פרופ' לוין אייבי ירושלים הדסה , 02-6778899 דר' ליבשין יוסף ירושלים יפו 234, 02-6513464 פרופ' מלויצקי אוריאל ירושלים הדסה , 02-5844044 פרופ' סימון אלכסנדר ירושלים הדסה , 02-6778899 פרופ' סמואלוב ארנון ירושלים שערי צדק , 02-6555999 פרופ' עזרא יוסף ירושלים הדסה , 02-6778899 פרופ' ענתבי שאול ירושלים הדסה , 02-6778899 דר' פולק רפאל ירושלים ביקור חולים , 026464141 דר' קטן חנה רפואת נשים ירושלים פרופ' ראובינוף בנימין ירושלים הדסה , דר' רבינוביץ רון ירושלים שערי צדק , 02-6555999 דר' שיה מיכאל ירושלים שערי צדק , 02-6555159 פרופ' שנקר יוסף ירושלים הדסה , 02-6778899

פרופ' לאופר -

מומלץ מאוד! מנהל מחלקת נשים בהדסה עין כרם, רופא פיריון מעולה ומבין באנדומטריוזיס.

shirzon

New member
אריה הורביץ

מומלץ מאוד- אולי לא נחשב כמומחה בתחום האנדו'- אך מומחה פוריות נחשב מאודמקצועי!! בארץ ויושב במקרה בי"ם והכי חשוב- מקסים!!!!!!!!!!!!

vered140870

New member
בנות מקסימות

כל כך הרבה תודות לכן. בימים כה מגעילים אלה של דימומים וכאבים אתן היחידות שמבינות... תודה

navonlaw

New member
שנקר טיפל באמא שלי לפני 30 שנה

אז כנראה שהוא צריך להיות מבוגר מאוד. יגל מעולה אבל לא יודעת אם לתחום האנדו יותר לרפואת נשים, לידות וכו'ץ פרפו' דרורית הוכנר- הייתה הרופאה שלי, נחשבת מעולה שוב ללידות ומעקב הריונות בסיכון. באנדו לא מבינה מי יודע מה מעבר כלך באסכולה הכירורגית יותר להוציא ולחתוך .

למעלה