היי בנות יקרות

shiran 25

New member
היי בנות יקרות

רציתי לומר קודם כל בקשר למירב היא אכן אדם מדהים וגדול ואני אישית אוהבת אותה מאוד ומאחלת לה אושר ותגמול על כל מה שהיא עושה ורציתי לספר שביום העצמאות היה ממש כייף הלכנו אני וחבר שלי עם ארבעת ילדיי לעיר וטיילנו איתם והיה ממש כייף גם הגרוש שלי פתח דוכן של תירס,לחמניות עם נקניקיות,קפה.והלכנו אליו והילדים אכלו ואני וחבר שלי גם בחינם חחחחחח.... יש כאלה שזה נראה להם מוזר וגם לחבר שלי היה מוזר כמה הגרוש שלי מכבד אותי אבל ברוך ה' זה בגלל שהוא יודע מי אני באמת, וביום חמישי הגרוש שלי לקח את הילדים מוקדם בבוקר ואני וחבר שלי הלכנו לפארק קנדה שליד צומת לטרון והיו הרבה חברים וממש נהנתי ואח"כ חבר שלי בא אליי והיום הוא איתי שבת בלי הילדים(מנוחה)איזה כייף רק חבל שדברים טובים באמת חולפים מהר מידי... עכשו אני אופה לחם ומבשלת לשבת וגם אכין את העוגת גבינה של מירב שהייתה בפגישה ונגמרה ראשונה מרוב שהיא טעימה אז אני רוצה לאחל לכולם אושר ושבת שלום שירן

מירבי*

New member
שירן יקרה שלי../images/Emo24.gif

ראשית, תודה על המילים היפות. לגבי הדברים הטובים שחולפים מהר, למדי להנות מכל דבר כשלעצמו, אל תחשבי על הפעם הבאה..הוא שלך ואת שלו, אתם מאוהבים וזה יפה לכם, מאחלת לכם להמשיך להנות מהאהבה היפה הזאת. איך יצאה עוגת הגבינה?

shiran 25

New member
מירבוש היקרה לכולנו

קודם כל תודה רבה על העיצה כי זאת הבעיה שלי שאני עוד לא נהנת ממשהו וכבר חושבת על הדבר הבא וזה ממש לא טוב,ודבר שני באמת אני שלו והוא שלי ואנחנו מאוד אוהבים ונהנים אחד מהשני ואמן וזה ימשך לנצח,הרבה זמן לא הרגשתי אהבה ופחדתי שמרוב שנפגעתי בעבר זה לא יחזור לעולם אבל ..........ברוך ה' זה חזר ובגדול הלואי וכולנו נזכה לאושר בריאות והמון הריונות פונדקאות מוצלחים העוגה יצאה פצצות לגבות,רסיסים לריסים פשוט טעימה חבל"ז תודה על הסבלנות אוהבת שירן

shiran 25

New member
איזה כייף

בנות רציתי לשתף אותכן שאני נוסעת לאילת מחר בבוקר איזה כייף לנסוע לאילת למלון עם מישהו שאוהבים?! אני מתרגשת לקחת חופש מהשיגרה של 4 ילדים זה פשוט כייף ל-5 ימים ואבא שלהם הסכים לקחת אותם אז אני רגועה שהם איתו ויהנו כי הם אוהבים ללכת אליו אז תאחלו לי כייף ושאני אחזור בשלום עם כוחות לטיפול הבא ושיצליח אמןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!

למעלה