היי בנות יקרות..

היי בנות יקרות..

אזלו לי הרעיונות להתאפר....אין לי מושג איך? מה?... פשוט לפעמים בערבים אני נתקעת שעות מול המראה ולא יודעת...אין לי רעיונות.. בנות בבקשה תרשמו המלצות שונות....כי תמונות לא ממש יעזרו...

יש לי בשבילך אחלה רעיון..

משהו פצצתי שעשיתי לעצמי בערב יום העצמאות. מרחתי מייק אפ בהיר מעט מהעור שלי ואחר כך עשיתי אפקטים של פודרה על ההפנים, שמתי בכל הפנים פודרה שקופה ואחרייה לקחתי פודרה משזפת מבריקה עם ניצוץ קל, שמתי מעט על המקומות הגבוהים של הפנים כמו מצח ועצמות לחיים, כמו שמאפרים גברים רק שלהם שמים פודרה מט בלי ניצוץ או ברק. ושמתי גם אותה גם על הקצה הפנימי של העין כלפי מטה לצידיי האף וטשטשטי את בצידי האף וגם מהקצה החיצוני אל תוך העין, זה נתן מראה דרמאטי ומקסים. אחר כך לקחתי צללית בהירה אני חושבת זה היה בז' אם אני לא טועה ומרחתי עם המברשת של הסומק מתחת לעיניים ממש לכל אורך הקו של עצמות הלחיים. יצא אפקט מדהים, ואחר כך לקחתי סומק ורדרד מעט עם טשטוש קל על עצמות הלחיים. אחר כך לקחתי את אותו הסומק שזה בעצם צללית ורדרדה אדמדמה כזאת בדיוק הצללית ששמים ליעל ולענבר ממשחק החיים (אני מקווה שאתן יודעות על מה אני מדברת) ושמתי על העפעף העליות מעט, אחר כך לקחתי צללית אבקה בגוון ורוד מסטיק נוצץ, שמתי ממש על כל העפעף, לא הגעתי עד לעצם הגבה אבל טשטשטי אותה מעט לצדדים ומתחת לעין וזה היה פשוט מדהים, הצללית מדהימה. אחר כך לקחתי איליינר ושמתי אותו מאמצע העין כלפי חוץ עם שפיץ כזה סטייל מרלין מונרו, יצא ממש יפה וככה עשיתי גם מתחת לעין ובקצה עשיתי את השפיץ מפוצל וזה יצא פיצוץ! אחר כך שמתי גלוס עדין בצבע בז' יותר נכון שמתי שפתון בז' ועל זה את הגלוס ולא רק שזה שינה לי את הפנים זה היה מדהים! חברות שלי ממש התלהבו מזה! מומלץ ביותר!

איפור יום העצמאות

היי יהיה ממש נחמד אם יש לך תמונה של אותו ערב ותשימי אותה כי זה נשמע ממש מסובך לעשות

האמת שזה לא ממש מסובך...

טוב אני לא יודעת אם למישהי אחרת זה יהיה מסובך כי אני כעקרון כבר מיומנת אבל תנסי, כי אני לא חושבת שזה כזה מסובך... ותמונה אין.. לא הצטלמתי באותו יום.

למעלה