היי בנות יקרות

היי בנות יקרות

קצת לא הייתי כי יש עוד חדש אצלנו...... זוכרות את העננה השחורה שלי....אז היא חזרה........ האיש היקר שלי נפל מסולם ועכשיו הוא בגבס.....רגל שלמה....פיקת הברך חטפה חזק...... אז מיום א' אנחנו קצת התבלגנו כאן ....מתחילה להיכנס שוב לשיגרה חדשה אז ....... שנה חדשה שיגרה חדשה....... יותר מאוחר אני אתייחס להודעות רק רציתי לעדכן שלא תחשבו שברחתי לכן...מקווה שהערב עוד אצליח אני כאן נשיקות לכולכן

אוי ../images/Emo201.gif

שולחת לך את ה-
שתעיף את העננה השחורה. החלמה מהירה ושירגיש טוב

מישמש33

New member
בזאת חלפה עברה לה העננה השחורה

ומעכשיו דברים טובים יגיעו. החלמה מהירה

galim29

New member
מה יהיה איתכם../images/Emo2.gif

תמסרי לו החלמה מהירה ביותר ושיפסיק ליפול מסולמות. זה מתחיל להפוך להרגל. התחילה שנה חדשה, שתהיה נפלאה, שנת בריאות, אוש רוהנאה מהמלאכון.... והמון אהבה ממני.

lee E

New member
מה????

אני חושבת שצריך לשלוח לכם בייביסיטר קבועה. שירגיש טוב

עננה עננה ישבה מעלינו

אתמול התחלתי גם לדמם....והיום הייתי בתה"ש...... ממצאים...............דימום אין מה לעשות להישאר בהשגחה....ולא להעלם יותר.....השאר בסדר ... ראו נוזל באגן אבל גם זולטי וגם סוריאנו לא התרגשו מזה. הלכתי להיבדק גם אצל רוזין כי חושדת בבקע בבטן ....באזור הניתוחים.......אז רוזין אמר שהוא אומנם מרגיש משהו אבל עכשיו הוא לא רוצה לעשות כלום ולחכות.....עד לממצאים רצינים יותר כמו כאבים או הרגשת הבקע יותר ברצינות..... היום לשם שינוי בדק אותי דווקא דר' זולטי - ואני יודעת שיש עליו דעות שונות אבל אני חייבת לתקן כאן משהו....הוא היה מאוד מאוד עדין .....ענייני......זכר כל פרט ופרט מניתוח החירום שלי (עם הסטומה) גיליתי היום דברים שלא ידעתי אז ולא ידעתי מדוח הניתוח....... אני כאן

sivic10

New member
גם אני הייתי היום בתה"ש

זק אולי ראיתי אותך? אין לי מושג כמובן איך את נראית אך ראיתי כמה נשים שם...באיזו שעה היית?

נעמי 17

New member
זק יקירתי../images/Emo124.gif

מייד לפזר שום בכל הבית!! אני כל כך משתתפת אתכם. ורוצה לספר לך משהוא כשאימצתי את בר- התמוטטתי אחרי חודש האדרנלין שהיה בי בזמן האימוץ הצליח לתת לי כוחות ואני תפקדתי למופת. אחרו הגיע המשבר הפיזי... זה היה קשה נורא. אתם צריכים להרגע, לקחת כמה שיותר עזרה ולהמשיך לאט לאט. זה נורא נורא קשה אני יודעת. מה עוד שהאיש שלך עם גבס... המילים בפורום קרות לעומת מה שאני מרגישה והלואי והסלולארי שלך היה זמין אבל שתדעי שזה סיפור מוכר אצל אמהות מאמצות. יש משבר גופני ונפשי לאחר אימוץ. צריך לקבל עזרה בכדי לעבור אותו אשמח לסייע תתקשרי.

galim29

New member
את רוצה שאתחיל לכעוס עלייך../images/Emo2.gif

תתחילי להרגיע את עצמך אחרת הגוף שלך לא יירגע.... לא מספיק שהאיש בגבס עכשיו את נכנסת עם הדימומים? שקשוקה - תתחילי לדאוג לעצמך וזה אומר להיות בשאנטי קודם כל... גם עם התוספת הדנדשה והמקסימה למשפוחה. ואם תמשיכי אני אאלץ לבוא עם
לכסות אותך או עם
לגרש את העננה.... מותק שלי - תשמרי על עצמך... אני מתחילה לחשוב שאתם צריכים לקנות בית חולים ולעבור לגור בו

זואילי

New member
את איזה רופא בדיוק

את שוקלת לקנות? אני חשבתי היום לפטר את כל הרופאים שלי. אבל אחרי שהרופא החתיך ביותר בכל תה"ש הצטרף היום לחגיגה הפרטית שלי (מישמיש, את חייבת להצטרף אלי לבדיקות שלי) - אני שוקלת להאריך לו את החוזה. רק לו. וכן, חזרתי לימי הפיוזים הקצרים וההורמונים הארוכים. ולא, אין לי אייקונים אז נא לדמיין את הפרצופים העצבניים. ולא, נא לא לשאול שאלות מיותרות.

רק את אלה שאני אוהבת כמובן

.......את החתיך שלך לא זכיתי להכיר ............אולי גם אני אצטרף לחגיגה שלך......למרות הפיוזים הקצרים אוהבת אותך בובה

למעלה