היי בנות חדשה פה =]

היי בנות חדשה פה =]

מה שלומכן? אני בת 16 וחצי ויש לי חבר בן 18.. הוא בנובמבר מתגייס. או שהוא יהיה בגולני\גבעתי, או שהוא יהיה בחיל הים על הספינות. אנחנו כבר 7 חודשים חברים,ובאמת הקשר שלנו ממש ממש חזק וקרוב, היחסים בנינו מאד פתוחים ואנחנו מדברים על הכל , האמון בנינו מאד חזק... העניין הוא כזה, אני נשארת עדיין בבצפר עם אותם ילדים אותה הסביבה, הוא נכנס למערכת חדשה בחיים שסביר להניח שהוא יכיר שם בנות -אני יודעת שהוא לא יבגוד בי ,זה ברור לי, העניין הוא שאם פתאום תבוא לו איזה מישהי שהוא יחשוב שהיא יותר יפה? עם אופי טוב כמו שהוא אוהב? ויחשוב שאולי כדאי לנסות איתה? האמת שדיברתי איתו על זה הוא נורא היה מופתע הוא אמר לי אין מצב מה פתאום,אני רוצה רק אותך ואין לי סיבה, את הכי טובה בשביליי אני לא רוצה יותר ממך,ואני יודעת שכל מילה שלו נכונה. אני יודעת שהוא אוהב אותו ושטוב לו איתי.. הוא אמר את זה גם . אבל אתן יודעות,אותו דבר יכול לקרות לי-שיום אחד אני אפילו סתם אלך ברחוב ואחד יתחיל איתי והוא ייראה לי יותר טוב ממנו ואולי אני אחליט לנסות איתו ? . אני יודעת שמחשבות שלי סתם כי אני יודעת שרוב הסיכויים שזה לא ייקרה,אבל בכל זאת זה מפריע לי כזה לפעמים . דבר שני ,כמו שאמרתי אני ילדה בת 16 וחצי , אתן יודעות- כמו כל אחת מאיתנו , בשביל מה אנחנו רוצות חבר? בשביל לשתף אותו , אם קורה משהו אז ישר להתקשר ולהגיד לו, אם בא לי לראות אותו אז להגיד לו מאמיי בוא ניפגש והוא ישר לבוא.. ואני יודעת שבצבא הדברים האלו לא יהיו ואני נורא נורא לא מחכה לרגע שהוא יתגייס, כי הדברים האלה יעלמו במיוחד אם הוא ילך בסוף לקרבי שלזה הוא מיועד. אני לא אפרד ממנו בגלל זה כי זה שטות , עדיף לראות אותו פעם בשבוע מאשר בכלל לא. אבל אתן יודעות,זה כל כך מבאססס.. מה אתן חושבות?

אממ

בקשר לזה שהוא יפגוש בנות אחרות.. וול, אם זה מנחם אותך, אם הוא יהיה בקרבי הסיכוי שהוא יפגוש הרבה בנות ויהיה איתן בקשר תמידי הוא נמוך מאוד. אבל בלי קשר, אל תאכלי את עצמך על מחשבות כאלה. תכלס, הכל יכול לקרות, אבל אם יש ביניכם אהבה חזקה, הוא ירצה אותך ולא אחרות. אין לך סתם מה להשתקע בזה כי את לא יודעת מה יקרה, אבל את צריכה להאמין ולחשוב שזה לא יקרה. ונכון שיש את החסרונות בזה שהוא חייל שהוא לא ת-מ-י-ד שם בשבילך, אבל יש גם את את היתרונות והם מאוד חזקים, את מעריכה הרבה יותר כל רגע איתו, כל מפגש וכל נשיקה. בכללי הקשר מתחזק, אם באמת סובלניים ואוהבים ומבינים את את השני. בהצלחה, אני בטוחה שיהיה טוב :) המלצה שלי, אל תחשבי על דברים שאין לך שליטה עליהם

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וטוב, קיבלת כבר תשובה לבעיה שלך ממי שמעליי ככה ש...

pc girl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני ברקת בת 19, עם החייל כבר שנתיים ו5... משרתת בחיל הים באיזה חור ליד עזה כבר 8 חודש... וזהו בערך
בקשר להודעה שלך, בנות אחרות הוא יכול לפגוש בכל מקום, ותמיד, לאו דווקא בצבא. את פשוט תצטרכי לסמוך עליו שהוא נשאר נאמן לך, ושהוא אוהב רק אותך... באמת שאת לא צריכה להעסיק את עצמך בזה, זה יכול לגרום לריבים ודברים לא טובים... חוץ מזה, כמו שאמרו למטה, אם הוא קרבי, אז סביר להניח שלא יצא לו לפגוש ככ בנות... (ביחוד אם הוא יהיה על הספינות [כבוד עוצמה פאסון]
)... בקיצור, שיהיה לכם מלא בהצלחה, והכי חשוב לזכור שהתקופה הזו תעבור..

במבה92

New member
ברוכה הבאה :):):)

היי מתוקה. קודם כל -ברוכה הבאה. אני בר ואני חברה של חייל (משרת בגולני- והווהווו חח ) כבר שנה וחודש (מחר החודש חח ) אני בת 16 ותישעה חודשים מחר אני עולה ליב'. בנות אחרות יקיפו את חבר שלך בכל מקום בין אם זה בצבא או בין אם זה באזרחות. ככה זה,בנות הן מכה :p אבל... אין סיבה לדאגה ולחץ,גם אני נלחצתי שחל השינוי הזה והחבר שלי התגייס... אבל שטויות זה לחץ מיותר,באמת, אני בטוחה שאם ככה כמו שאת אומרת הקשר שלכם חזק ויש בינכם ככה נאמנות ומערכת יחסים טובה ופתוחה שמדברים בה על הכל, הכל בסדר ואפילו מצויין שדיברתי איתו על זה. אני הכי תומכת בכנות במערכת יחסים. ותרגישי סבבה זה פחד של כל חברה, ובמיוחד חברה של חייל (אומרת לך מנקודת מבט אישית) אבל בסוף היום הכל שטויות ופחדים לא מוצדקים, ברגע שהוא ישתלב במערכת הצבאית הכל יהיה בסדר ואת תתרגלי וכל הפחדים יתמוגגו :] שיהיה לכם בהצלחה 3> =))

toxic babe

New member
היי

תראי, אני לא רוצה להתפלסף פה, אבל כולנו בני אדם. אי אפשר לצפות לכלום. יכול להיות שמחר יגיע מישהו חדש לכתה שלך ותתאהבי בו וזהו. כל דבר הוא בגדר של "יכול להיות". אז כן, יכול להיות שהוא יפגוש מישהי אחרת אבל יכולות להיות שתי אפשרויות- או שהוא יהיה מעוניין בה או שהוא לא. בקיצור, אל תחשבי על מה שיכול לקרות, כי יכולים לקרות מליון ואחד דברים, פשוט תחיו את הרגע, תבנו את הקשר שלכם ותאהבו! ALL YOU NEED IS LOVE

ברוכה הבאה!

ברור שיש עוד בנות בעולם אבל אם אתם בקשר טוב ואתם אוהבים אחד את השני אין סיבה הגיונית שפתאום מישהי תראה לו יותר טובה ממך...אני חושבת שאת דואגת יותר מידי סתם. את תראי שהוא רוב הזמן נמצא עם בנים דווקא הרבה יותר מאשר עם בנות. זה מבאס וזה יהיה עוד יותר מבאס שהוא יהיה בצבא יותר משבוע, אבל זה שווה כל רגע שאת רואה אותו בסוף שבוע. עדיף אדם שאת מדברת איתו פחות אבל כשאת מדברת איתו את יודעת שהוא מבין ומקשיב בדיוק כמו שאת צריכה. וחוץ מזה בשביל זה יש את הפורום, כדי לקטר לנו באמצע שבוע.

ענבל1693

New member
היו לי בדיוק אותן חששות כמו שלך לפני כחודשיים

תראי..כשהמועד של הגיוס התקרב גם לי היום בדיוק אותן חששות כמו שלך וגם אני דיברתי איתו על זה והוא אמר את אותו הדבר.. אנחנו שנה ביחד וגם אתם מספיק זמן ביחד לדעתי מספיק כדי לעבור את זה. הקשר שלכם מבוסס וחזק מבחינת הזמן (אני חושבת) ותאמיני לי שכשהוא יהיה בטירונות (אני יודעת מניסיון גם חבר שלי בקרבי) הוא יחשוב רק עלייך ויחכה לשעת טש כל יום רק כדי לשמוע את הקול שלך ואף אחת אחרת לא תעניין אותו תאמיני לי. נכון..הוא יסגור הרבה ונכון לא תדברו הרבה אבל שתדעי לך שהתקופה הזאת רק תחזק את הקשר שלכם את ככ תחכי לסופי שבוע ואת ככ תחכי לראות אותו ותחשבי הרבה פעמים מה תעשו בסופש כשהוא יבוא הביתה..וכשהוא חוזר.. אין הרגשה יותר טובה מזאת. תנצלו את הזמן טוב טוב טוב עד נובמבר...תעשו את כמעט את כל מה שעוד לא עשיתם וגם את מה שעשיתם כדי שלא תרגישו שפספסתם שום דבר.. אני ממש מאחלת לך בהצלחה ויהיה טוב תאמיני לי אשמח לדבר איתך במסן אם יש לך זה שלי :[email protected]

=]]]

הייי =] שמעו כולכן צודקות פה.. והאמת?ממש ממש הרגעתן אותי עם הקטע של הבנות שם.. אבל זה העניין שכל אחת פעם חזרה על זה וזה המבאס, שאני יחכה לראות אותו כל שבוע ובסופ"ש יצא לי לראות אותו.. אבל זה העניין ..מה אני יראה אותו רק בסופש?? וגם אם זה סופ"ש ועוד יום אחד במהלך השבוע זה לא מספיק.. אני לא צריכה קשר של 2 דקות ביום הטלפון ולהיות איתו רק בסופ"ש.. ואגב סופ"ש ברור שלא כל סופ"ש אני יוכל, אני בכיתה י"א במגמות מאד מאד עמוסות ומבחנים כל כל כל הזמן . בואו נגיד שבסופ"ש אני גם הרבה אצתרך ללמוד .. מתרגלים לזה בסופו של דבר. ויש זמן עד אז בעזרת השם =] אבל אתן יודעות ... אני לא צריכה את הצבא בשביל לחזק את הקשר שלנו, ההפך..ברור שיהיה געגועים והכל אבל לראות את החבר ליומיים? במשך תקופה כזאת ארוכה? תסכימו איתי שזה לא אידיאלי.. וברור שאני לא אפרד ממנו בגלל הדברים האלה,כי עדיף יומיים מאשר כלום.. אבל זה פשוט מדכא.

למעלה