היי בנות , חדשה כאן

היי בנות , חדשה כאן

האמת היא שאני חברה בפורום פוריות אך גם אני משתייכת למועדון האנדומטריוזיס..... גם אני קיבלתי הזמנה לכנס שייערך ב- 9/3 בתל השומר ואשמח להכיר מי מכן שהולכת לכנס.לצערי בעלי לא יוכל להגיע איתי ולא כל כך נעים ללכת לבד. אשמח ליצור קשר עם מי שמגיעה מאזור השרון ומעוניינת בכך. שיהיה לכם אחלה יום רני

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאמינה שמס' ימים לפני הכנס יפתח פה שרשור התפקדות.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה רוויתי ../images/Emo140.gif

אני מניחה שרבות מנשות הפורום יגיעו לכנס. נפתח התפקדות בשבוע הרלוונטי ותראי שלא תהיי לבד. אנחנו פה

היי אני מגיעה מאזור השרון ../images/Emo9.gif

גם בעלי כנראה לא יוכל להגיע איתי, וחשבתי לעצמי שלא יהיה כל כך נעים לשבת לבד, אז בשמחה אפשר ליצור קשר לפני הכנס. ליאת

היי ליאת

אשמח מאוד ללכת איתך. נוכל ליצור קשר באי מייל בכייף. האמת שגילו לי את האנדו' כבר לפני שלוש שנים אך לא ידעתי שקיים כזה פורום. רק לאחרונה ראיתי את הפורומים למינהם והצטרפתי לפורום של פוריות שזה יותר נוגע לי מכיון שאני מנסה להרות מזה שנתיים ללא הצלחה כאשר הבעיה היא אצלי בגלל האנדו' ה.... (לא רוצה לומר מילים לא יפות). בקיצור,אשמח לתגובה כלשהיא וכמובן להכיר אותך. שיהיה לך המשך יום נעים נ.ב. לבנות- תודה רבה על התגובות

yaelma1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה. מכירה אותך גם מפורום פוריות. אם את מגיעה לכנס איך את מגיעה? כי גם אני מאיזור השרון וחושבת ברצינות להגיע אז אם את עם אוטו אשמח להצטרף ו
לשאלה לגבי הכנס: האם הכניסה חופשית או שצריך לשלם משהו?

ha1231

New member
איזה כנס יש בתל השומר אפשר לקבל

פרטים נוספים? מי המארגן ובאיזה נושא? ובאיזו שעה.

היי שוב

הכנס ייערך ב-09/03 במרכז כנסים בתל השומר. העלות היא 30 ש"ח עם ארוחת בוקר וצהריים.... וכמובן הרצאות של מיטב הרופאים שחוקרים את התחום. הקבלת מתחילה משעה 08:00 עד 08:45 אם אינני טועה אך עדיף להגיע ולהרשם מוקדם כדי לתפוס מקום . בכל מקרה אפשר להתקשר למרכז הכנסים תה"ש ולברר את כל הפרטים. מס' טלפון - 03-5305000 . שכחתי להוסיף כי התשלום כולל גם חנייה בעת היציאה. שיהיה לכולכן אחלה יום אוהבת רני

למעלה