היי בנות!!--חבילה לחבר :)

היי בנות!!--חבילה לחבר :)

אז ככה..חבר שלי התחיל אתמול הכנה לקורס מפקדים שזה קדם קורס כזה..ובקרוב הקורס.. אני רוצה לשלוח לו חבילה חמודה כזאת לבסיס שתעביר לו את הקורס בסבבה..או לפחות את הימים הראשונים שהם הכי קשים.. מה לשים בחבילה?! בבקשה תעזרו לי חח.. ואם יש לכן מושג כמה זמן לוקח לחבילה להגיע בערך?! תודה מראש! מור.

lia2sh

New member
יש משהו שמישהי כתבה כאן ממזמן וממש אהבתי...

תשלחי לו כמו קופסת אוצר כזאת שבדרך כלל ממלאים במטבעות שוקולד ובמקום תכניסי סוכריות גומי בצורת נשיקות ועל התיבה תרשמי - שלא יהיה יום אחד שתתעורר בו בלי נשיקה ממני... או משהו בסגנון... לחבילה לוקח להגיע - כמה ימים... אני חושבת שפחות משבוע... מקווה שעזרתי, לי-את

תודה!!

הוא לא ממש אוהבה את הסיכריות נהשיקה חחח אבל אני הבחלט אשים לו סוכריות גומי!

OgaliO

New member
חבילה -

שוקודלים וסוכריות ודברים מתוקים מכתב ממך תמונה שלך תמונה של שניכם אולי דברים יום-יומיים שהוא יצטרך בקורס
דיסק אולי איזה בוקסר חמוד

McBlack

New member
האמת שלא נראה לי שכדאי לשלוח שוקולד טהור

(משמע, שוקולד רגיל - מטבעות שוקולד/שוקולד בחפיסה ולא כחלק מחטיף כלשהו) בחבילה במיוחד בעונות הקיץ, אם כבר אז כחלק מחטיף כלשהו, שלא יהיה סתם גוש נמס. עוגיות תמיד טובות, את יכולה לקנות עוגיות יבשות עם מילוי שוקולד, או עוגיות שוקולד צ'יפס (עדיין נמס, אבל אחוז השוקולד לא כזה גבוה). תוסיפי גם במבות ושטויות שהוא אוהב, וכמובן מכתב
ליז שמה את ההודעה שכתבתי על חבילות בטאגליינס, אם את רוצה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1741&msgid=97627688 בהצלחה

כבר קניתי כמעט הכל!!

הלכתי לשוק וקניתי קילו וחצי של סוכריות גומי ב27 שקל חח(שוק סגור לא פתוח לא לדאוג חח אני מיד קונה שם) כי הוא חולה על גומי!!..וקניתי מנטוס תות כי הוא גם אוהב ומסטיקים בטעם קולה כי הוא מת על קולה חח.. חשבתי לשלוח פחית אבל הרבה זמן בשמש זה יהיה מגעיל כנ''ל שוקולד אז זה לא בא בחשבון.. אני אקנה גם חטיפים ועוגיות כמו שאמרת.. מקווה לשלוח כמה שיותר מוקדם..אני בטוחה שוהא יופתע וישמח..רק נשאר להבשיג את הד.צ. וכשזה תלוי בו זה לא יהיה השבוע חח.. תודה בנות :)

devilz

New member
אוי את מתוקה../images/Emo9.gif

מממ בקשר לד.צ מממ.... אם את יודעת איפה הוא נסי לשאול בפורום סדירים או משו...

McBlack

New member
תותחן הא... ../images/Emo13.gif

כבר ענו לך או שלנסות לברר עם האנשים שלי?

למעלה