היי בנות וחג שמח!

גל 4

New member
היי בנות וחג שמח!

נעדרתי לתקופה... ושמחה לחזור. חג שמח לכולן!!! אני פשוט עוברת תקופה שאין לי אנרגיה אפילו לשרבט כמה מילים. זהו, החלטתי ללכת על לפרוסקופיה (שוב) כי ההדבקויות בחלל הבטן מציקות כל כך שאין מוצא... כל הזמן עם כאב בבטן עליונה ונפיחות מגעילה (ואני דווקא מקפידה על תזונה). האם גם אתן סובלות ממידה מסויימת של נפיחות כל הזמן, ללא קשר לאוכל? פשוט תחושת אי נוחות קונסיסטנטית שמטריפה את הדעת? ואני בדיכוי של דקא כבר 3 חודשים ועדיין כואב לי בבטן עליונה ותחתונה ויחסי מין זה סיוט לפעמים... בנוסף לכך רציתי לשאול אם מישהי יודעת על פתרון סימפטי (מעבר לאגיסטן ושות') לבעיית הפטריות הוגינאליות?!
לוקחת אנטיביוטיקה (שיניים) והרבה וזה ישר זורק אותי לפטרייה נוראית שקשה להיפטר ממנה. האם יש מזור? שיהיה לכן חג נטול כאבים...הלוואי.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

יש נשים רבות עם אנדו' הסובלות מתופעה של בטן נפוחה- שרשור 1 שרשור 2 שרשור 3 צר לי על מה שאת עוברת- יש נשים שההקלה מהדקא' מגיעה אליהן רק בזריקה ה-4-5
מצרפת לך מאמר בנוגע לכאבים ביחסי מין, לצערי מדובר בתופעה מאוד שכיחה. לגבי פטרת- לא בקיאה , אבל בטוחה שתכף יגיעו המומחיות.

גל 4

New member
תודות !!! ../images/Emo24.gif

רומיה, תבורכי!! הקטע של הנפיחות מטריד אותי מאוד כבר שנים ולא הייתי בטוחה שזה בכלל קשור למחלה כי הרופאים לא נוטים לדבר על זה. למעט הכאבים, זו התופעה שהכי מפריעה לי. אני רזה בדרך כלל אבל יש תקופות שכל כך נפוחה שזה חסר טעם לנסות את הבגדים הרגילים כך שממש יש לי 2 מלתחות (לרגיל ולנפוח) אבסורדי לא?! זה מפריע לא רק בגלל המראה, יותר בגלל ההרגשה... לפעמים מרגישה ממש נחנקת. לגבי הזוגיות, התברכתי בבן זוג נפלא שמבין ויודע ואנחנו מתקשרים תמיד. יש לי מזל אבל זה לא מעלים לגמרי את יסוריי המצפון והתסכול... מעולם לא קיבלתי 5 זריקות דקא ולא בטוחה שהייתי עומדת בזה... ותודה גם למומחיות שכבר עזרו לי...

ברוכה הבאה! מקווה שאת מרגישה יותר

טוב... בכל זאת עברו כבר הרבה ימים.. בכל מקרה, שמעתי שיוגורט BIO, גם כאכילה, אבל גם כמריחה במקום, זה עשוי לעזור... בתקווה שכבר עבר!

KIMI1981

New member
גל 4

אני סובלת מאנד' אומנם כניראה בדרגה קלה, אבל יחד עם זאת תמיד סבלתי מהתחושת נפיחות וכאבים בבטן העליונה, אחד הגסטרולוגים הפנה אותי ונגלה בקע בסרעפת הוא נתן לי כדורים אשר מפחיתים את חומציות בבטן ומא החיים ורודים הוא ראה את זה בגסטרוסקופיה. תבדקי את האופ' הזאת גם...

גל 4

New member
לגבי הגסטרו...

אכן חשבתי על האופציה הזאת כבר לפני כמה שנים ועשיתי גסטרו אבל אין לי בקע. מה שכן, יש לי מוקדים של אנדו והדבקויות בבטן העליונה וכנראה משם הכאבים והנפיחות... בכל זאת שוקלת לעשות שוב את הבדיקות. למזלי, יש קצת הקלה בכאבים. הרבה תודה.

למעלה