עבודות ממש יפות הבקבוק ממש מיוחד...
א אמא של ציפי 11 New member 30/9/04 #14 ../images/Emo25.gifסחטיין עלייך אחותי, יופי ../images/Emo9.gif של עבודות...... אבל אין כמו מראה עיניים. איפה השאר??? מלי
../images/Emo25.gifסחטיין עלייך אחותי, יופי ../images/Emo9.gif של עבודות...... אבל אין כמו מראה עיניים. איפה השאר??? מלי
N nuritgr New member 30/9/04 #16 בקבוקון משגע ! שאלה איזה חומר זה הכחול למעלה? הדהב זה כנראה טוליפ - לא? ובאמצע זוהי מדבקה/פוסטר?
א אמא של ציפי 11 New member 30/9/04 #19 nuritgr....כמה הודעת לפני שאלתך צוציקית5 ענתה לגבי הצבע הכחול, זהו הדקוארט (שנקרא גם גרניט) והוא מגיע בכמה צבעים יפים. הזהב הוא אכן הטוליפ ובאמצע אני חושבת שאחותי הדביקה מפית, אבל תחכי שהיא תעלה ותאמת את דברי. מלי
nuritgr....כמה הודעת לפני שאלתך צוציקית5 ענתה לגבי הצבע הכחול, זהו הדקוארט (שנקרא גם גרניט) והוא מגיע בכמה צבעים יפים. הזהב הוא אכן הטוליפ ובאמצע אני חושבת שאחותי הדביקה מפית, אבל תחכי שהיא תעלה ותאמת את דברי. מלי
פ פיית מרציפן New member 30/9/04 #20 צוציקית לגבי צבע הגרניט את יכולה להגיד לי איך הוא נקרא באנגלית? האם זה Craft Twinkles Paints תודה
א אמא של ציפי 11 New member 30/9/04 #22 פייתי, רצתי לצלם לך את קופסת../images/Emo8.gif הגרניט כדי שתראי במה המדובר מלי