היי בנות. אני רוצה לקחת את ילדי הגן

yaf79

New member
היי בנות. אני רוצה לקחת את ילדי הגן

שלי לטיול. האם למישהי יש רעיון באזור השרון לאן אפשר לקחת אותם ולא למושב משמרת (עם הדבורים כי זה כבר היה שנה שעברה) אשמח להצעות. תודה יפית.

susitas

New member
טיול בנחל אלכסנדר?

משולב בהפעלה (עצמאית או חיצונית) או ברכיבה על אופניים.

yaf79

New member
תודה לך. איפה נמצא הנחל ? יש מישהו

שמפעיל אותם בנושא כל שהוא. אשמח לעוד הצעות ורעיונות.

susitas

New member
איפה נחל אלכסנדר:

יש מסלול שמתאים לכל גיל מכביש הכניסה לקיבוץ מעברות ועד הים. יש לו כמה כניסות ואפשר לבחור קטע שרוצים. המסלול מתאים לכל גיל ומשופע בפינות חמד, משופץ כולו עם שבילים, דשא ופינות משחק. אגב, אורך הקטע כולו עד הים- 7.5 ק"מ, אני רוכבת שם מדי פעם באופניים וכמוני עוד משפחות עם ילדים.

yaf79

New member
דה מה שרציתי צילצלתי היום והם

אומרים שזה מכיתה א. היית שם עם הגן שלך?

לא לקחו אותנו לשם דרך בית ברל

וזה היה כהמלצה לקחת את ילדי הגן... מוזר טוב נו אני בטוחה שתמצאי מקום מענין אחר

yaf79

New member
כן גם אותי לקחו מסמינר הקיבוצים ו

הבנתי שהם מתעסקים אם ילדים מגיל גן. משום מה בטלפון זה מה שמרו לי. באמת חבל. כנראה שנעשה בסוף טיול בכפר ויתקין שיכלול חליבת עזים, הכנת גבינה,עבודת יצירה של עז ונקווה שיהיה גם נחמד.

זה גן חובה?

כי אם לא אל תלכי לנחל אלכסנדר, גם כך זה נשמע מסוכן משהו... מה דעתך על טלטלה? רחוק מדי? (ליד רמלה). האם טיול בבריכות הדגים של מעגן מיכאל רחוק מדי גם כן? כי המקום מדהים.

אומנם לא בשרון אבל סיור

בסאפרי עם האכלה של הג'ירף חוויה אמיתית הם מצמידים מדריך מדריכים לפי התקציב שיש לך אני עשיתי סיור כזה עם שני מדריכים לגן שתי קבוצות והאכלה הילדים היו ממש מאושרים וגם ההורים שהצטרפו. מומלץ

פתית

New member
הגן הזאולוגי

בית הספר לטבע ברחוב הרצל בתל אביב מקיים סיורים מודרכים בפינת החי, מעניין, עשיר, מלמד המון וקרוב לבית

השאלה אם ההורים יכולים בעצמם לעשות

זאת. כי הייחוד בטיול מהגן, לדעתי צריך להיות בכך (בנוסף) שההורים לא יכולים להגיע כיחידים לשם. אשמח לקבל טלפונים אם יש לכן.

למעלה