היי בנותת..

היי בנותת..

רציתי לדעת מה אתן חושבות על התחלה של קשר עם בחור שהוא בצבא ואני עדיין לא..כאילו לפי דעתכן זה אפשרי? עד עכשיו לא ממש הצליחו לי קשרים עם בנים בצבא..אני אחת שצריכה את החבר שלי קרוב אלי וזה נורא קשה לראות אותו רק בסופ"שים ובכלל בכל סופ"ש שני..איך אתן מצליחות לשמור על קשר ככה?! לפי דעתכן קשר יכול להחזיק מעמד ככה כשהוא בצבא ואני לא? לפי מה שנראה מכל הבנות שכאן הקשר מתחיל עוד לפני הצבא ויותר קל להחזיק מעמד ככה כי אתה עם הבן אדם הרבה זמן ואוהב אותו והכל ולא צריך לבזבז זמן על לבנות את הקשר..

במבה92

New member
תיראי..

זה נורא אישי.. ז"א כל אחת עם איך שהיא מסתדרת עם המצב מבחינתי אין דבר כזה אי אפשר.(כן אני נורא טוטאלית) כל עוד אוהבים אחד את השני הכל אפשר,גם אם זה לנהל קשר עם חייל-תסתכלי על הבנות בפורום יש בנות שמצליחות יופי- 5 שנים שנתיים, שלוש ,שנה וכו'. אבל שוב.. כל אחד לעצמו... אצל כל אחת זה אחרת... אני את החייל שלי הכרתי הרבה לפני הגיוס אבל נהיינו יחד רק טיפטיפטיפה לפני הגיוס.. והינה אנחנו שנה ומשהו יחד (טפו טפו טפו 5-5-5 בלי עין הרע ) ,ואני רק מתחילה יב' השנה ... אני בלימודים והוא בצבא. נכון ההתחלה קצת קשה ... כל פעם שסוגרים קשה..לא תמיד אפשר לדבר הרבה ויש ימים שבכלל. אבל יש גם המון פלוסים בין כל המינוסים האלה. להגיד לך שזה מתאים לכל אחת? ממש לא. תלוי כמה מחוייבות יש לשני הצדדים ביחס לקשר. בקיצור מה שאני מנסה להגיד שלכל דבר כמו לכל דבר אחד בחיים קשר או לא יש את הפלוסים שלו והמינוסים שלו,השאלה היא כמה את רוצה את זה . (סליחה על הקיצוניות חח ) בכ"א.. אל תשללי. אני אומרת - go for it. תנסי ! אם לא תתני לזה צ'אנס לא תדעי... 3> מקווה שיצליח- מחזיקה אצבעות :p

ענבל1693

New member
לדעתי..

כדאי לך לנסות. שמעי, אם את רואה שבאמת יש סיכוי לקשר טוב עם בסיס טוב חבל לך לפספס אותו. יש בנות ששנים לא מוצאות הזדמנויות כאלה אני עם חבר שלי שנה והוא התגייס לפני 10 ימים בערך והוא יחזור גם כל שבועיים..ואני רחוקה מלהתרגל לזה עדיין אבל אני לא יכולה בכלל לשקול את האפשרות להיפרד ממנו..ודווקא בגלל ההרגשה הזאת הייתי ממליצה לך להתחיל את הקשר איתו להרגיש את ההרגשה הזאת שאתם אחד של השני ותמיד יש לכם את את השני בכל מצב..גם אם הוא חוזר כל סופש שני.תנסי..גם אם תחליטו שזה לא הולך זה לא סוף העולם.לפחות לא יהיה לך את הספק מה היה קורה אם.. מקווה שעזרתי ענבל :)

toxic babe

New member
הכל באמת אפשרי

אני הכרתי את חבר שלי שהיה כבר שנה וחצי בצבא. אני לא אגיד שזה היה קל, בטח קשה ובטח שהיו הרבה רגעי משבר והמון געגועים, אבל זה היה שווה את זה! זכיתי להכיר בנאדם מדהים, החבר הכי טוב שלי, הוא הכתף שלי כדי לבכות והוא האדם הראשון שאני מספרת לו על ההצלחות שלי ובכלל כל מה שקורה לי. אני לא מתחרטת על שום רגע, אבל זה באמת תלוי בשני האנשים, יכול שתתחילו לצאת ותראו שזה לא הולך. לדעתי, הכי חשוב לנסות ולראות. זה ממש לא בזבוז זמן!

maayanimi

New member
גם לדעתי כדאי לך לנסות

חבל לשלול הזדמנות שיכולה להתפתח להיות אהבה גדולה ומיוחדת רק כי עכשיו זה נשמע קשה בגלל הצבא. כמו שכבר אמרו לך, יש הרבה קשרים יפים וחזקים שמתפתחים בתנאים כאלו... לדעתי תנסי ואני מאחלת לכם שתצליחו:)

ברור שאפשרי

זה קשה,ואם את חושבת שאת צריכה מישהו שיהיה איתך תמיד שתרצי ויגיע ברגע שתחליטי אז זה לא יקרה ואת צריכה לקחת בחשבון. אם תעמדי בזה שכשתצטרכי מישהו לצידך שזה החבר,אז לרוב הוא יהיה לצדך דרך הסלולרי והלב מקסימום. תראי,אישית לי יש עדיפות לחבר חייל על פני אחר,חייל יש לו גישה אליך מבחינת נסיעות,הוא יציב לרוב יותר מבן אדם רגיל בגילי.הצבא מאוד מבגר אנשים. קיצר זאת העדיפות שלי אז אני ממליצה לך,תתחילי לאט ותראי אם זה מסתדר לך.

ולא היה קשה להתחיל לבנות קשר עם חייל?

בכל זאת לא נפגשים כל כך הרבה והכל..כל הקשר מתבסס על שיחות טלפון,אם בכלל..?!

למה ככה...

הקשר זה לא שיחות הטלפון,למה מתבסס על שיחות טלפון? הקשר מתבסס על אהבה קודם כל נשמה.. ואם את מוכנה לחכות לגבר עד לסופי שבוע לכי על זה. אם לא אז אל תכניסי את עצמך לזה תאמיני לי.

למעלה