וואו
קודם כל אני חייבת להודות שאתה דמגוג ורטוריקן יוצא מו הכלל! ואכן יכולת הכתיבה תמיד הייתה כישרון נפלא שלך. קודם כל וידוי- אני מכירה את white crane, התגובה שלו הייתה כזו כי הוא לא ידע ולא האמין שאני אכנס לפורום. שנית, לא קראתי עדיין כל מה שכתוב בפורום, אני קצת קצרה בזמן כרגע. מה שכן קראתי, אני מסכימה עם הרבה דברים, ועם הרבה מאוד לא. ספציפית לתגובה שכתבת לי, כן אני יודעת מה זה טולטקים, ושיש המון גישות, גם ביבשות שונות. עדיין יש חוטים מסוימים של דמיון שעבורים בכולן. תרשה לי לא לפרט כרגע, מפאת חוסר זמן. השפה היא משהו שמגביל אותנו מאוד, הסמנטיקה בעייתית. עדיין אנחנו חייבים בינתיים לפחות להתשמש בשפה, בטח ובטח בסוג דיון שמתנהל בפורום. אני לא מתמיירת לומר שאני מכירה משהו שלא חוויתי ולא התנסיתי בו. נהפוך הוא, אני מעמידה כל דבר בספק עד שאתנסה בו בעצמי. עם זאת, תודה שיש פרדוקס מסויים בעובדה בה אתה רוצה קודם כל להתנסות בדברים ולא להתיימר להגיד שאתה מכיר אותם בטרם עשית זאת, ועם זאת הכלים שאתה רוכש אותם הם כלים שהועברו בהנחייה של ספרים מסוימים. אחרת, למה לך לפתח קשב שלישי, ראייה, ייקוש, נקודת המאסף וכו´ וכו´ וכו´. כלומר, הדרך היא אינדיבידואלית לכל אחד, וזה אני חושבת ברור ומוסכם על כולם. עדיין אתה מכוון עצמך לדרך הלוחם. אתה זה שבחרת בשם הזה. אם ברצונך בדרך אינדיבידואלית לחלוטין שלא נסללה מעולם,אל תשתמש בתרגילים שמישהו הנחה, לך בדרכו של הבודהא, שחיפש את דרכו ללא מנחה. אבל, אם אתה בוחר ב"דרך הלוחם" ומשתמש בכלים שלה, קח בחשבון שיש מגבלות מסוימות. לא הכל פתוח בפניך לשינוי. ואני מדגישה- לא הכל. כלומר יש את החלק האינדיבידואלי שלך ויש את מה שלא. יש כאן בהודעות הפורום הרבה מאוד גישות מעורבבות ולא רק ייצוג של דרך הלוחם, לפחות לא כמו שאני נחשפתי אליה. לגבי הסקס ספיציפית, עד כמה שאני יודעת שיקשה לאנשים רבים לוותר עליה, יש מקורות רבים נוספים שמדברים על נושא זה. גישה אחרת מדרך הלוחם טוענת למשל, שכדי להגיע ליכולות הגבוהות אליהם מגיעים השמניים יש לפתח את עצמך בדרך שהיא מעודנת יותר מהגוף הפיסי. הסקס מקרקע אותך מצד אחד, ומצד שני העוצמות שעוברות בגופך כשאתה מגיע לרמות הגבוהות יכולות להרוג אותך אם לא דאגת לעדן מספיק את הגוף הפיסי שלך. וגם דון חואן מקדיש קטעים לא מבוטלים בנושא מפי קסטנדה. כמה מאותם "עושי סקס פרוע" הגיעו לקפיצה הגדולה ועברו אותה? כזכור לי מדבריו של דון חואן שוב מפי קסטנדה, אף אחד. הם הגיעו לרמות גבוהות , אבל לא הגיעו עד הסוף. האם זה נכון? אין לי מושג. לא חוויתי עדיין את הרמות האלו. עם זאת, כשאתה הולך בדרך מסוימת אתה לא יכול לקחת ממנה רק את הדברים ההרואיים שבה.אתה צריך לקחת את כולה. זהו, מצטערת על חוסר הקוהרנטיות של חלק מדברי, אני פשוט גמורה לחלוטין.אם משהו היה ממש לא ברור אשמח להבהיר את עצמי שוב.