היי בן

crow

New member
../images/Emo13.gif

תודה על קבלת הפנים החמה שלומי טוב, הרבה שאלות ותהיות כרגיל אני רואה ששנינו עשינו כברת דרך ארוכה מאז שדיברנו פעם אחרונה אני חייבת להודות שאני לא מופתעת למצוא אותך כאן
))

יקירתי, בהתחלה היה נדמה לי משום מה

ש-white crane הביא אותך לפה... ואז ראיתי מההודעה שהוא כתב לך שזה לא כך. אז... איך הגעת לכאן, בעצם?!?! הא, ואם את יכולה לקרוא את התגובה הזאת שכתבתי לך ולהגיב עליה, אני אשמח... שלך באהבה בן

crow

New member
וואו

קודם כל אני חייבת להודות שאתה דמגוג ורטוריקן יוצא מו הכלל! ואכן יכולת הכתיבה תמיד הייתה כישרון נפלא שלך. קודם כל וידוי- אני מכירה את white crane, התגובה שלו הייתה כזו כי הוא לא ידע ולא האמין שאני אכנס לפורום. שנית, לא קראתי עדיין כל מה שכתוב בפורום, אני קצת קצרה בזמן כרגע. מה שכן קראתי, אני מסכימה עם הרבה דברים, ועם הרבה מאוד לא. ספציפית לתגובה שכתבת לי, כן אני יודעת מה זה טולטקים, ושיש המון גישות, גם ביבשות שונות. עדיין יש חוטים מסוימים של דמיון שעבורים בכולן. תרשה לי לא לפרט כרגע, מפאת חוסר זמן. השפה היא משהו שמגביל אותנו מאוד, הסמנטיקה בעייתית. עדיין אנחנו חייבים בינתיים לפחות להתשמש בשפה, בטח ובטח בסוג דיון שמתנהל בפורום. אני לא מתמיירת לומר שאני מכירה משהו שלא חוויתי ולא התנסיתי בו. נהפוך הוא, אני מעמידה כל דבר בספק עד שאתנסה בו בעצמי. עם זאת, תודה שיש פרדוקס מסויים בעובדה בה אתה רוצה קודם כל להתנסות בדברים ולא להתיימר להגיד שאתה מכיר אותם בטרם עשית זאת, ועם זאת הכלים שאתה רוכש אותם הם כלים שהועברו בהנחייה של ספרים מסוימים. אחרת, למה לך לפתח קשב שלישי, ראייה, ייקוש, נקודת המאסף וכו´ וכו´ וכו´. כלומר, הדרך היא אינדיבידואלית לכל אחד, וזה אני חושבת ברור ומוסכם על כולם. עדיין אתה מכוון עצמך לדרך הלוחם. אתה זה שבחרת בשם הזה. אם ברצונך בדרך אינדיבידואלית לחלוטין שלא נסללה מעולם,אל תשתמש בתרגילים שמישהו הנחה, לך בדרכו של הבודהא, שחיפש את דרכו ללא מנחה. אבל, אם אתה בוחר ב"דרך הלוחם" ומשתמש בכלים שלה, קח בחשבון שיש מגבלות מסוימות. לא הכל פתוח בפניך לשינוי. ואני מדגישה- לא הכל. כלומר יש את החלק האינדיבידואלי שלך ויש את מה שלא. יש כאן בהודעות הפורום הרבה מאוד גישות מעורבבות ולא רק ייצוג של דרך הלוחם, לפחות לא כמו שאני נחשפתי אליה. לגבי הסקס ספיציפית, עד כמה שאני יודעת שיקשה לאנשים רבים לוותר עליה, יש מקורות רבים נוספים שמדברים על נושא זה. גישה אחרת מדרך הלוחם טוענת למשל, שכדי להגיע ליכולות הגבוהות אליהם מגיעים השמניים יש לפתח את עצמך בדרך שהיא מעודנת יותר מהגוף הפיסי. הסקס מקרקע אותך מצד אחד, ומצד שני העוצמות שעוברות בגופך כשאתה מגיע לרמות הגבוהות יכולות להרוג אותך אם לא דאגת לעדן מספיק את הגוף הפיסי שלך. וגם דון חואן מקדיש קטעים לא מבוטלים בנושא מפי קסטנדה. כמה מאותם "עושי סקס פרוע" הגיעו לקפיצה הגדולה ועברו אותה? כזכור לי מדבריו של דון חואן שוב מפי קסטנדה, אף אחד. הם הגיעו לרמות גבוהות , אבל לא הגיעו עד הסוף. האם זה נכון? אין לי מושג. לא חוויתי עדיין את הרמות האלו. עם זאת, כשאתה הולך בדרך מסוימת אתה לא יכול לקחת ממנה רק את הדברים ההרואיים שבה.אתה צריך לקחת את כולה. זהו, מצטערת על חוסר הקוהרנטיות של חלק מדברי, אני פשוט גמורה לחלוטין.אם משהו היה ממש לא ברור אשמח להבהיר את עצמי שוב.

../images/Emo6.gif כן, ידעתי שאתם מכירים... ../images/Emo6.gif

או לפחות היה נדמה לי שאני יודע (זה לא הסתמך על שום מידע ממך או ממנו או מאדם אחר), אז לכן היה לי מוזר שהוא כתב לך הודעה כמו זו שהוא כתב. אה.... לא, גם חואן, גם חוליאן וגם אליאס, שכולם הזדיינו בהחלט לאחר שהיו לנגואלים, הצליחו לעבור לקשב השלישי... אליאס יחד עם בני חבורתו, חוליאן לבדו וחואן יחד עם בני חבורתו. ממה את גמורה? מה את עושה בחייך כרגע? מאוד שמחתי שכתבת והגבת למרות שאת גמורה. תודה!!! אם יהיה לך זמן וכוח בעתיד, אשמח אם תציצי שוב במה שכתבתי לך על דרך הלוחם. רק אם יהיה לך חשק וכוח. אני רוצה לחזור על קטע קצר, ברשותך: << לדוגמא, "דרך הטולטקים לא יכולה לכלול מין"... חה חה חה!!! בלי לפגוע באף אחד, בעיני זה משפט פשוט מ-ב-ד-ר!!! רק בשושלת של קסטנדה, שהיא דוגמא אחת קטנה (ומצחיק להשליך מדוגמא אחת קטנה על הכלל), יש את הנגואל חוליאן שזיין את כל מה שזז, את הנגואל מאטוס שהיה לו לפחות בן אחד (וגם נכד ממנו), את הנגואל אליאס שהזדיין בלי הפסקה עם אחת מהמכשפות האחרות שבחבורתו (עוד כשהמורה שלו, הנגואל רוסנדו, היה בעולם הזה) וכן הלאה... >> רוצה להביא משהו נוסף שכתבת בהודעתך: << תודה שיש פרדוקס מסויים בעובדה בה אתה רוצה קודם כל להתנסות בדברים ולא להתיימר להגיד שאתה מכיר אותם בטרם עשית זאת, ועם זאת הכלים שאתה רוכש אותם הם כלים שהועברו בהנחייה של ספרים מסוימים. אחרת, למה לך לפתח קשב שלישי, ראייה, ייקוש, נקודת המאסף וכו´ וכו´ וכו >> הכלים שאני רוכש אותם לא הועברו בהנחיה של ספרים מסויימים. יכול להיות שספר כזה או אחר, אדם כזה או אחר, לימוד כזה או אחר או מחשבה כזאת או אחרת, נותנים בידי רעיון שאני הולך לבדוק אותו. אבל מרגע שבדקתי אותו ומרגע שאימצתי אותו, אני לוקח עליו אחריות. ובאותו רגע, זה הופך להיות רעיון שלי. אחרת אינני לוקח עליו אחריות אמיתית. אם אני סבור שהקשב השלישי קיים במציאות, אז באותו רגע הוא לא קשור במאום לשום ספר של שום קסטנדה. ואם אני סבור שהקשב השלישי לא קיים במציאות, אני בהחלט יכול להתייחס אליו כאל מיתוס נחמד שהובא בספר כזה או אחר. אם הקשב השלישי קיים במציאות, מה הקשר לספר כזה או אחר??? טוב, זהו זה. מאחל לך המון המון הצלחה בהמשך הדרך - ומקווה לא רק שדרכינו יצטלבו שנית, אלא שהן כבר עושות את זה. שלך בידידות בן

crow

New member
אני אף פעם לא יודעת מה לכתוב בכותרו

כרגע אני לומדת ועובדת, ויש כמו תמיד עוד המון חובות אחרים שצריך לעשות, כך שהמון זמן לא נשאר פנוי, אפילו לא לדברים שאני אוהבת לעשות...... לגבי חוליאן ושות´, כן הם הגיעו למקומות מדהימים אבל מבחינת דון חואן "המכשפים הישנים" לא היו יותר מאשר מכשפים, הם יכלו לעשות דברים מדהימים אבל לא הגיעו למטרה הסופית אליה שאף דון חואןוהיא להגיע לקפיצה הגדולה, להצליח ליצור העתק של עצמך שייאכל על ידי הנשר ולהשאר כמודעות פרטנית. הבעייתיות בקיום יחסי מין כדי להגיע למקומות אלו לקוחה לא רק מדון חואן עצמו אלא ממקומות רבים ושונים שמדברים במילים אחרות על אותו דבר. כשאמרתי שאתה משתמש בכלים "כתובים" הכוונה לא הייתה שעליך לחיות שהתאם "להנחיות מלמעלה", כל דבר אכן ראוי לבדיקה אישית לפני שהוא מאומץ על ידך, ואם לא שמת לב אף החמאתי לך על כך. עדיין, מאחורי כלים אלו עומד רעיון מסוים שמנחה אותם, ואם אתה לא מקבל את הרעיון למה לך בכלל להתנסות בכלי שהוא המימוש וההתגלמות של הרעיון? נקודת תורפה שלי היא לקחת את הדברים עד הסוף, כלומר, אם אני לוקחת על עצמי להתנסות בכלי מסוים שמונחה על ידי רעיון מסוים אני רוצה לעשות את הכל בכאן ובעכשיו. אני מודה שנושא זה מכשיל אותי פעמים רבות ועדיף ללכת צעד צעד ולא לנסות לעשות הכל בבת אחת. לגבי הסקס, להגיד לך שהפסקתי לעשות סקס? אני אשקר כמובן. להגיד לך אם הרעיון לגבי סקס כן או לא הוא נכון, כמו שאמרתי קודם אין לי מושג. אני מניחה שאף אחד מאיתנו לא ידע את התשובה על כך עד שלא נגיע למקום בו נגלה זאת על בשרינו. אני רק מקווה שאז זה לא יהיה מאוחר מידי........ יש מקום לדעתי להשתמש בידע נרכש שמועבר הלאה, אף אחד מאיתנו לא מתחיל מאפס, ואם כן תגיע לאן שתגיע, ומי שאחריך יכל ללמוד מהניסיון שלך ולהגיע אולי רחוק יותר. זה כן המקום בו אני מוכנה לקחת בשמחה לבדיקה אישית שלי דברים שנלמדו על ידי אחרים לפני, ולכן לוקחת ברצינות שרויה לבדיקה את המיכלול כולו ולא רק חלקים ממנו. זהו, אני חושבת שאמרתי כל מה שהיה לי להגיד בנושא זה. מצטערת שאני לא ממש פעילה ומגיבה בנושאים האחרים שעולים כאן, כמו שאמרתי עניין של קוצר זמן כרגע. בכל מקרה אשמח לתגובה ולהמשך דיון בנושא זה או כל נושא אחר

למעלה