היי בן היקר

white crane

New member
היי בן היקר

שלום בן קראתי את ההודעה שלך לעורבנית היקרה ולראשונה כיבלתי תשובה אמיתית ומעניינת. כמה שאלות פרקטיות מאוד. נצא מנקודת הנחה שאני מסכים איתך לגבי כל השינויים שערכו הנגוולים הישנים וגם העובדה שאנו חיים ביקום משתנה המאפשר לנו לפעול בדרכים חדשות. מאיפה אתה יודע מה נכון ומה לא. מדוע עבודת השיחזור או "החזרת כוחות" כפי שכינת אותה מבוצעת כפי שתיארת ולא בדרך אחרת. זו דוגמא אחת לשאלה שיש לי לגבי נושא הגיוון האפשרי. נושא שני ומאוד רלוונטי , האם אתה מודע או מאמין לכך שקיימת חוקיות מסויימת ביקום, ושעל מנת לפעול בדרך יעילה צריך להכיר חוקיות זו כדי ליצור את התרגיל הנכון. נא שאומר שאדם הפועל מתוך הבנת החוקיות שבקיום אכן יכול ליצור תרגילים חדשים. ושאלה שלישית. אם אתה כה בז במובן מסויים לספרי קסטנדה שמייצגים דרך מסויימת מדוע אתה קורה לדברים המועלים פה בשמות דומים כל כך . ושאלה אחרונה וחשובה מכל - מהי בשבילך!!! דרך הלוחם. מה אתה רואה בה ומה המטרה שלך. תודה מראש אם תענה , ובדרך כלל אתה עונה. אז תודה ומחכה לשמוע תשובה. העגור הלבן

עגור יקר!!! עשרה דברים!!!

1. אינני יודע מה נכון ומה לא. אני משתדל לקחת אחריות על החלטותי (וכמובן, לא מצליח מי יודע מה...). כך נוהג לוחם. 2. יש הרבה דרכים לבצע "החזרת כוחות" ויש הרבה דרכים לבצע "שחזור" ויש הרבה דרכים לבצע עוד הרבה דברים אחרים. לכל דרך יתרונותיה וחסרונותיה. לא הבנתי את השאלה שלך, בקשר לכך. אנא, הסבר. 3. אני מניח שקיימת חוקיות ביקום, אני מניח שאני לומד אותה, אני מניח שלעולם לא אתקרב להבין אפילו פסיק ממנה... שאלתך מזכירה לי, איכשהו, מושג המכונה "TIS". בקשר אליו, כתבתי פעם מאמר שהובא על-ידי טליה בפורום "חלומות צלולים". 4. הכי חשוב: לא רק שאינני בז לספרי קסטנדה (איך הגעת לכזה דבר, הו אלוהים אדירים?!?!), אני מאוד מאוד מאוד אוהב ומעריך את הספרים האלה. למדתי מהם כל כך הרבה! ואני המלצתי עליהם לכל כך הרבה אנשים!!! אלו הם הספרים ש"הייתי לוקח לאי-בודד, אילו..." 5. הפורום הזה הינו פורום "דרך הלוחמים" בהשראת קסטנדה!!! יש עוד המון "דרכי לוחמים" ברחבי הגלובוס, אבל הפורום הזה מתעסק ב"דרך הלוחמים" בהשראת קסטנדה, כלומר, במשמעות של דרך זו בספרי קרלוס קסטנדה!!! כמובן, משמעות זו איננה כוללת אי-הולדת-ילדים או אי-קיום-יחסי-מין כפי שיש כאלה הסבורים כתוצאה מקריאה שטחית של ספרים אלה (איך אפשר לחשוב שדרך הלוחמים כוללת אי-קיום יחסי-מין ואי-הולדת-ילדים, אם כל לוחם שלישי, המוצג בספרים אלה, גם מזדיין על ימין ועל שמאל וגם מוליד ילדים?!?! הלו?!??!?! כאילו, דאאאא?!?!?! ואני מדבר על לוחמים ללא-רבב, כמו מאטוס, חוליאן ואליאס, למשל!). כמו כן, כפי שניתן להבין מספרים אלה עצמם, אין שום צורך לקרוא אותם בשביל להכיר את המונחים הקיימים בהם. פריטי המציאות הללו זמינים לנו בכל רגע ורגע, "מהאוויר" שסביבנו. 6. אם הדברים האלה קיימים במציאות, מה הקשר לספר כזה או אחר? ואם הם לא קיימים במציאות, מי צריך אותם בכלל? 7. דרך הלוחמים בשבילי היא כל מה שכתבתי בתשובות הרבות שנתתי בפורום אודות "מהי דרך הלוחמים". זה ארוך וזה לא (!) ממצה. 8. משהו קטן על "דרך הלוחמים בשבילי": דרך הלוחמים בשבילי היא האמת. אם האמת כוללת נשר וקשב שלישי, אז זה חלק נורא חשוב בחיים שלי, לא??? ואם האמת איננה כוללת דברים אלה, אז למי אכפת בכלל מהשטויות האלה שמישהו המציא?!?? במלים אחרות - דרך הלוחמים = לחיות בָּאמת ובְּאמת (אני לא יודע אם הניקוד יצא טוב, אבל אתה מבין את הכוונה, נכון?) 9. אתה יכול להיות בטוח בכך שאם הקשב השלישי קיים, אני רוצה להגיע אליו. מה הסיכויים שלי? פחחחח... זאת, בערך התשובה ההגיונית. אבל... אני יודע מה אני רוצה (!) ואני יודע מה אני עושה ולמה אני עושה את מה שאני עושה. 10. אני מאוד שמח שאתה כאן, בפורום הזה!!! אתה מוציא מאיתנו דברים מדהימים!!! האם גם מעצמך? עגור, הייתי רוצה מאוד שנחשוב ביחד איך אפשר להפיק את מלוא התועלת מהפורום הזה, לטובת החתירה שלנו אל מטרותינו. שלך באהבה בן

white crane

New member
לבן ../images/Emo20.gif

היי בן , ראשית תודה על הכנות ועזרת לי להבין אותך קצת יותר לעומק. התשובה שלך בהחלט מעלה מספר תשובות מבחינתי , להבין אותך . וכמובן, כמו תמיד מספר שאלות. 1 --- ואולי החשובה ביותר. ואני מעוניין בתשובה קונקרטית ופרקטית. כמו שאמרת ישנן הרבה דרכים להתפתחות וגדילה עצמית. למה דווקא דרך הלוחם. אולי אפילו במשפט אחד. תשובה מצומצמת ברמה הפרקטית . 2 --- מהמקום שאני מגיע , ישנם עקרונות קוסמיים סדר קוסמי עם הגיון פעולה. כמו למשל תנועת האנרגיה, כיוונים או כמו כל החוקיות הקיימת ברפואה הסינית - שיאצו לדוגמא אליה אני מקורב. כלומר ישנה חוקיות מסויימת.ועל סמך חוקיות זו אני רואה בתרגילים שאני מכיר, ונקרא להם לשם שיחה "תרגילי הדרך הישנה" פועלים לפי חוקיות זו , וכאן לא המקום לפרט בפרוטרוט. אני לא מנטרל את קיום האינטואציה, הבדיקה העצמית ואפשרויות הגיוון. אני פשוט מנסה לחדד את הכיוון , המניע ואת הדרך בה נבנו התרגילים שאתה מציג. מאחר ולתרגילים שאני מכיר יש מבנה אחר, שבעיני יש בו היגיון רב. 3 --- מעניין אותי לדעת מהי המטרה של תרגילי השיחזור או החזרת הכוחות מבחינתך, מאחר ואני רואה בהם חשיבות מאוד גדולה בדרך הלוחם עם הרבה מאוד משמעות, אם יעניין אותך אשמח לפרט. 4 --- לגבי המיןוזו שאלה שבהחלט מסעירה כן את תושבי הפורום. בפעם אחרת , ואולי נפגש לצ´אט רציני ומעמיק יותר שלך העגור הלבן

white crane

New member
בן - אתה משאיר אותי סקרן

אני ממתין לתגובה שתעורר בי שוב את הדחף לבדוק אותך, או לבדוק אותי
ולחשוב על דברים וכו וכו וכו . אבל זה לא מגיע. אשמח לשמוע ממך תגובה. שלך העגור הלבן

Talia E

New member
תתאזר בסבלנות... ../images/Emo8.gif

בן לפעמים נעלם לכמה ימים, אבל בסוף התשובה תגיע...

למעלה