היי!! (בייחוד לרשף כשף)

the cheriot

New member
היי!! (בייחוד לרשף כשף)

קודם כל אפתח בהתנצלות לרשף כשף שבפעם הקודמת שעזרה לי לפרש פריסה בשלב מסויים הפסקתי לענות. יכולתי להגיב רק אחרי כשבועיים ימים וההודעה כבר נקברה

כמובן שזו הבמה להודות לך על עזרתך ועל כל מה שאני לומדת ממך על הקלפים!

הפריסה הפעם עבור אותה חברה. בשבוע ההוא ששאלנו עליו באמת לא הייתה התקדמות. לפני כמה ימים התחיל איתה איזה שיחה באסמסים שהתפתחה לשיחת טלפון של כמה שעות. כשניסתה לקבל ממנו תשובות לגבי מה שקורה ביניהם קיבלה תשובות סותרות - מצד אחד כמה שהיא מוערכת על ידיו, שונה מכל אחת, כמה שהיא חסרה לו ומצד שני כל מיני דברים על כך שאינו יודע מה הוא מרגיש, תמיד חשב שכשזה יהיה "זה" הוא ירגיש את זה וכו'. היא באה אליי עם תחושה חזקה שמישהו מייעץ לו בנושא הזה ושהדברים שאמר לה הם לא באמת מה שהוא חושב. פרסתי לה במסר ב3 - מה עלי להבין מהמתרחש עם X בימים אלה?
שלוש המטבעות - אולי אני לא אובייקטיבית אבל אני חושבת שהקלף מדבר בדיוק על זה, שמישהו מייעץ לו בנושא. לדעתי זה מדבר גם על המעורבות שלי ושל חברות נוספות בצד שלה שמייעצות לה.
נער הגביעים - יש ביניהם רגש בכל המתרחש כרגע.
הצדק - נראה שיש הרבה שיקולי אגו בשיחות ביניהם.
בשורה התחתונה נראה שיש ביניהם רגש בכל ההתרחשות אך כל אחד עסוק בלעשות את מה ש"צודק" ולא הולכים לגמרי עם הלב. כמו כן נראה ששני הצדדים לוקחים עצות מכל מיני אנשים בסביבה שלהם.

כרגיל אני משתפת כאן פריסה שמאוד התקשיתי בה. אשמח לשמוע את דעת כולם!

רשף כשף

New member
הי chariot

תודה על העדכון

אני מבינה מעצם השאלה שדבריו אליה אינם הדברים שהיא קיוותה לשמוע, והיא שואלת את השאלה במטרה לקבל מידע אחר מזה שנתן לה.

אינני דוגלת בשיטת העיון ביומן המחשבות האישי של אדם אחר, במיוחד כאשר הדבר נעשה ללא אישורו, ולכן לא אוכל לפרש פריסה המבוססת על רצון כזה.

לפי שתי הפריסות הקודמות שפירשת כאן בפורום, ההמלצה היתה לשים לב שהיא משלה את עצמה, אם בעזרתו ואם ללא עזרתו. הקלפים המליצו לא לתלות תקוות בקשר, עם כל הקושי הכרוך בהתעוררות מהאשליה הרומנטית.

ההמצה היחידה שאני יכולה להוסיף היא להאמין לו, להאמין שהוא לא מרגיש כמוה, לשחרר ולהמשיך הלאה. לצערי אין לי מה להוסיף מעבר לכך.

מאחלת לך
ולחברתך חג שמח, מלווה ביציאה מעבדות לחירות

the cheriot

New member
רשף כשף

תודה רבה על תגובתך ועל נקודת המבט שלך.
הרעיון שלי היה לראות איזשהי תמונת מצב אבל את צודקת כנראה שיש כאן יותר רצון להיכנס למחשבותיו שלו...

המשך שבת נעימה!

נננ21

New member
הי צ'ריוט

הפירוש שנתת לכל קלף בנפרד יפה וטוב, אך יש לבנות סיפור משלושת הקלפים גם יחד. זו הדרך לשלות המסר מהפריסה.
הסיכום שלך אינו יוצר תמונה כוללת וחיבור בין 3 הקלפים - אלא מביא שוב את הפירוש הראשוני שלך עבורם

נסי לחבר הכל לתמונה אחת - כך יהיה קל יותר לגלות את המסר הטמון בפריסה

the cheriot

New member
היי,

פריסות מסר בשלוש, ובפרט צירוף לכדי מסר אחד, תמיד היו נקודת תורפה אצלי בטארוט.

אשמח לשמוע את דעתך!

נננ21

New member
אינטואיציה - צ'ריוט יקרה

תני לעצמך לזרום

אתן לך דוגמא, אחלוק איתך שברגעים האלה כשאני מקלידה, עולה בי שיר זה כנכון עבורך כעת!..לא יודעת למה
לא רציונלי. מתעלמת ושוב עולה
החלטתי להביא לך אותו, למרות שאני יודעת שאולי אראה מוזרה ולא ממלכתית, למרות שיתכן שאפילו את עצמך לא תביני בהתחלה מה אני רוצה ממך..
http://www.youtube.com/watch?v=woQRU6SXj9A

אל תפתחי ציפיות ביחס למה שהתשובה אמורה להיות

אף אחד לא יכול באמת ללמד אותך, אלא רק לעזור לך להבין, ועלייך למצוא את התשובות בעצמך.
אין תשובה נכונה או לא נכונה לאף שאלה. אם תשאלי כמה מפרשים את אותה שאלה, כל אחד מהם יתן דרך אחרת ונקודת ראיה שונה, כי יש דרכים רבות להסתכל על כל סיטואציה.
ואם תנסי לפרש בכוונה רצינית ולא רק מסקרנות, תהיי מסוגלת אט אט להבחין ב"מידע" יותר עמוק, ואיכות הקריאה שלך תעלה.

למעלה