היי בחרה!!

נטית

New member
היי בחרה!!

היי חברה! נראה לי שהפורום שלנו קצת..חסר..חיים ולא כל כך, פעיל. אז בואו נתחיל להחיות אותו!. אז תציעו רעיונות . והנה יש לי שאלה לכולם! איזה שיר של טראוויס אתם הכי מעדיפים,אוהבים,ולמה???.

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo177.gif

יש הרבה מאוד, אני אישית הכי אוהב את Why Does It Alaways Rain on my. למה? אין סיבה מיוחדת... האמת שהפעם הראשונה ששמעתי אותו זה היה לפני איזה 4 שנים, הייתי באוטובוס וירד בחוץ גשם, היה אותו ברדיו בדיוק, זה היה משעשע. חוץ ממנו אני מאוד אוהב גם את Turn Writing To reach you Driftwood Pipe Dreams Safe..... ועוד ועוד...

FuNnY ThInG

New member
אמ כולם../images/Emo6.gif

אני יודעת שזה אולי קצת מעצבן לשמוע... אבל זה באמת נכון
לכל שיר יש לי יחס מיוחד וכל אחד מהם אני אוהבת בצורה קצת אחרת. כל פעם שאני שומעת איזשהו שיר הוא מחזיר אותי לאיזושהי נקודה בחיים שלי שבה שמעתי אותו או שאותה הוא מזכיר לי... דיי דומה למטאפורה של פראני לפיה שירים הם כמו שקופיות וכל פעם שאתה שומע שיר, עולה לך איזושהי תמונה בראש.(
) אז ככה אני ממש מתחברת אל כולם. (מלבד אולי אחד או שניים בודדים... -_-) מה איתך?

scoobysnax

New member
הממ

אין לי שיר ספציפי שאני הכי אוהב.. כל אחד בתקופה שונה, וביום אחר.. why does it always rain on me ו-blue flashing lights הם אלו שאני יותר שומע..

Girl From Mars

New member
הממ.../images/Emo9.gif

(כן חזרתי לסופ"ש וראיתי שאין פה יותר מדי פעילות.
מצויין שפתחת את השרשור הזה.
) בעיקרון... בלה. אין לי שיר מועדף או שיר אהוב. כמו שאפרת ענתה, אני מתחברת לכל שיר שלהם בדרך שונה, והרבה פעמים יש לי אובססיות לגבי שיר אחד או שניים.XD
יש להם כמה שירים שאני פחות מתחברת אליהם, אבל הם מועטים וגם בד"כ זה חידושים שטראוויס עשו ולא השירים שלהם עצמם.
אבל שירים שאני מאוד אוהבת זה WDIAROM, as you are, good day to fie, falling down, walking down the hill, good feeling, blue flashing light, follow the light, pipe dreams... ועוד כל מיני.XD

FuNnY ThInG

New member
כן נכון...

יש כמה קאברים שאני פחות אוהבת... כמו All The Young Dudes, למרות שהוא בהחלט שיר מקפיץ לפעמים

Girl From Mars

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אבל אם זה כבר קאבר שאני אוהבת אז הוא ממש מצויין, בד"כ גם יותר טוב מהמקור. למשל אני מאוד אוהבת את River, וזה לא שהמקור לא טוב, פשוט טראוויס נו...

FuNnY ThInG

New member
טוטלי אגריד!

הקאברים של טראוויס בהחלט כן טובים יותר מהמקור בהרבה מן המקרים!
River, Baby One More Time, The Weight ובטוח שיש עוד...

the afterglow

New member
את צודקת בעיקרון

חות מ baby one more time. טראוויס עשו לזה גרסא בכיינית ובריטני פשוט עושה את זה יותר טוב. בכל אופן צריך להשאיר את השירים שבריטני לבריטני, זאת דעתי

The Girl Who

New member
../images/Emo69.gif

אני לא חושבת שבריטני יכולה לבצע שיר יותר טוב ממישהו, ובטח שלא יותר טוב מטראוויס.
הגרסה שלהם מעולהה. עדיף הקול המעצבן שלה?...

The Girl Who

New member
בהחלט.../images/Emo13.gif

כל גרסאות המקור ששמעתי ממש לא טובים... למשל גם Be My Baby נשמע לא טוב במקור.:-\ אבל טראוויס באמת משדרגים את השירים בהרבה.
אני חושבת אבל ש Killer Queen נשמע דווקא טוב במקור, הם לא שינו אותו הרבה. אבל עדיין אני מעדיפה לשמוע את פראן שר. היהי

FuNnY ThInG

New member
אוווו נכון!!

ידעתי ששכחתי משהו
Be My Baby בהחלט נשמע יותר טוב מהמקור... והביצוע ל- Killer Queen הוא ביצוע מעולה שבהחלט משתווה לביצוע של Queen... וזה בהחלט הישג

למעלה