היי בוקר טוב

sivanlior

New member
יש לי שאלה סתם לא כל כך קשורה..

הציעו לחבר שלי להיות רב מלצרים באולם בירושלים, (שזה בערך 5000 ש"ח לחודש לא כולל טיפים) ומצד שני הוא אמור להתחיל לעבוד במשמרת בוקר במאפה נאמן.. (3000-4000 שח לחודש) מה כדאי? למרות שהוא כבר ענה שלילי לאולם אבל עדיין אפשר לשנות את זה... מה כדאי????

שי מאיל

New member
אולי....

הוא יכול לקחת את שתי העבודות ולעבוד בלילות כנהג מונית, ככה הוא ירוויח הרבה. אבל נניח שנפסול את הרעיון המצויין שלי, במקרה כזה כדאי לו ללכת על העבודה עם השעות הנורמליות.

sivanlior

New member
כאשר אבדתי אבדתי..

שי שי שי... כרגיל יום שני ואתה בורח לי מוקדם מהמשרד.. ואז אני מדברת אל הקירות.. בכל אופן... נהג מונית אתה יכול להיות כי לך יש רשיון....
ואגב רביעי חמישי אני לא באה יש לאחיין שלי ברית! אאוצ'..!
טוב אז ביי... נפגש מחר שייקה

dikla528

New member
ברור שעדיף לו באולם!!!

למרות שבמאפיה יותר טעים... אבל באולם זה יותר כסף!!!יותר שווה חחח וגם שם יש אוכל... "תמיד תלך בדרך האוכל" אני מאמינה בזה!!(כמובן שזה ציטוט שאני המצאתי לי
חעחעחע אבל שיעשה מה שהוא חושב שהכי טוב בשבילו :)

sivanlior

New member
../images/Emo51.gif גם אני אמרתי לו

שיעשה מה שהוא הכי רוצה... אבל הקטע הוא שנמאס לו להיות ער בלילות ולישון בימים וגם שרב מלצרים אומנם הרבה יותר כסף אבל מאוד קשה והוא רק בן 18 וחצי.. הוא החליט שהוא לא רוצה יותר באולמות למרות שזה יותר כסף.. מה שכן אמרתי לו שאני איתו תמיד במה שהוא מחליט... (לי זה הרבה יותר טוב כי אני יראה אותו הרבה יותר.. מאשר שאני יעבוד בבוקר והוא אחה"צ עד חצות ואז בקושי מתראים..
) לא ככה...?

hashy

New member
ככה... ככה... קחו רק בחשבון שגם

מאפיה זו עבודה קשה, מאמצת ודורשת.. בכל אופן, שיהיה לו בהצלחה ולכם רק טוב ביחד

למעלה