היי בובה´לס

HiLaloSh

New member
היי בובה´לס

waasssssuuuupp???? שנים..שנים שלא הייתי כאן.. הזנחתי קצת את האינטרנט.. כן.. כן.. ראיתי שמפגש מתקיים.. תהנו לכן ותעדכנו איך היה!!!!! ראיתי את הפרק ה1 בפעם אני לא יודעת איזו.. 50.. 60... אבל כל הזמן כיף לראות שוב ושוב ושוב ושוב.. עוד מעט יוצא לנו עיתון ביה"ס ועשיתי כתבה על הכיי גאים! יצא סוף הדרך! ובכלליות זה הכל.. ובקשר לפרק ה1.... בריאן ממי לאללה!! תראו איך הוא ויתר על סטוץ עם תחת וזין מזויפים מקטלוג! איזה מתחשב!! וג´סטין.. רק בן 17 המסכן..תמים.. ואיך ההתחלה בדיוק כמו בעונה ה2? שג´סט מבולבל ואין לו מושג מה קורה סביבו.. ו..אני חושבת שזה הכל... תהנו מהפרק היוום!!!!!!!!!!!!!!!!! love hila

maayan15

New member
סוף-סוף מישהו שמסכים איתי......./images/Emo13.gif

ולא דיברתי על ליאור!

sari7

New member
גם אני מסכימה איתך מעיין!!!!!

שירשור בריאן ומייקל לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימי תמונות של שניהם בשביל שתינו כי אני לא יכולה לשים תמונות (סתם אני לא מצליחה...)

maayan15

New member
בוא נתחיל...

אני חייבת לצייןם שאני לא מסתכלת על התמונה אלא סתם מוציאה אותה מהתיקייה של בריאן ומייקל...ככה שמי יודע מה יצא...

maayan15

New member
אוייש...שונאת את התמונה שמעליי...

הם נראים בה כמו חייזרים...נו מילא...נפצנ בזאת...אחת התמונות האהובות עליי...

HiLaloSh

New member
מה אי אפשר גם B/J וגם B/M???

סליחה.. אבל מייקל היה שם תמיייד בשביל בריאן ואף פעם לא הזניח את החברות שלהם.. אז מה אם יש לו קצת רגשות מעבר.. כל ידיד של בריאן נמשך אליו בצורה מסוימת.. אבל מה אתן חושבת ברגע שבריאן מנשק את מייקל ושהוא שוכב לידו ומחבק אותו חזק..מייקל לא יכול לשלוט בעצמו והוא מפתח רגשות והוא אחלה חבר שבעולם..יש הרבה מה ללמוד מהחברות של בריי ומייקל.. אז מה אם מייקל קנאי ורגיש?! אז מהה????!!! גם אני רגישה אז זה עושה אותי בכיינית ותלותית??

למעלה