היי , בא לכן לשתף ?

• פותח הנושא lb4
  • פורסם בתאריך

arianna

New member
אפשר גם? ../images/Emo9.gif

סטודנטית לדוקטורט בגנטיקה של האדם באונ' העברית....עובדת במעבדה בירושלים וגרה במרכז הארץ כך שהנסיעות לוקחות לי את רוב הזמן הפנוי
כשאני אהיה יותר פנויה אני בהחלט שוקלת להירשם ללימודי איפור..זה כל כך שונה מהעיסוק שלי וזה ממש עושה אותי מאושרת ההתעסקות בתחום כל כך יפה, אסטטי ואומנותי כמו תחום האיפור...

1Unicorn1

New member
עונה גם

סטודנטית שנה ד' למשפטים וכלכלה מתפרנסת בעיקר משירותים לימודיים שאני נותנת לתלמידים

צונית

New member
וווואו, כולכן מדהימות אחת אחת! ../images/Emo23.gif

תמיד יש סטיגמה כזו על בנות שאוהבות איפור... (אני בטוחה שלא צריך לומר אותה במפורש..) וכולן פה פשוט מוכיחות ההפך.
אני סטודנטית ללימודי מזרח אסיה ולספרות אנגלית, ועובדת בתור אחראית מזנון בקולנוע. מאפרת מהצד לפעמים...

אני

מדריכת פסיכומטרי ומאוד רוצה להיות כמו פותחת השרשור (רופאה)
ועובדת על זה..

lb4

New member
תשמעי מנסיון... יש מקצועות "טובים" יותר...

ToryMaster

New member
ממ אני

סטודנטית באוניברסיטה למדעי הקיום של החיים
. סתם, לא עובדת כרגע וגם לא לומדת, אני משתדלת בימים אלו להתמקד בשיקום נפשי של עצמי, כדי להגיע לרמה בה אני מסוגלת להשלים בגרויות ולהתחיל ללמוד לתואר.

שירה59

New member
גמני

סטודנטית לתואר 2 במנהל עסקים בת"א מובטלת כבר המון זמן מקווה לזכות בלוטו.

Woods rules

New member
ואני....

בכמעט שנתיים האחרונות, אני עובדת באל על (מעל ומעבר, תרתי משמע...) בניו יורק ולומדת איפור (כרגע בהפסקה...) ב- MUD.

בלונד23

New member
אני

עובדת בתחום העיתונות (בביצה של ארצנו לא בא לי לפרט) וגם ד"ר לספרות עם תכנונים לעתיד לעסוק בתחום האקדמיה.

scarlet moon

New member
../images/Emo221.gifסרטים סרטים סרטים

חוץ מלהיות מאפרת-חסרת-לקוחות, אני עובדת בבלוקבסטר (שזה כיף כי זה אומר הרבה סרטים, מחוץ למשמרות ובעיקר תוך כדי) עד לימודי התקשורת-חזותית באוקטובר הקרוב.

hilala20

New member
ואני...

סטודנטית שנה א' לנטורופתיה (שייך לתחום הרפואה המשלימה וכולל המון מקצועות מדהימים!) נהנית מכל רגע ולא נהנית מזה שהלימודים משתלטים לי על החיים ומונעים ממני להתעסק עם איפור לאחרונה וגם לזנוח את הפורום. ומאחר שאני לא יכולה להתפרנס כרגע מאיפור, אני עובדת במרכז הפעלה לילדים ועושה עבודות יצירה.

Lola85

New member
טוב נו גם אני...../images/Emo9.gif

אני בדיוק התחלתי לעבוד ביד ושם במחלקת הנצחה והסברה וזה אחרי שהתקבלתי בכלל לעבודה של מנהלת משרד של איזה מנכ"ל (לא ניכנס לפרטים חח). ומעבר לזה....מממ מאפרת אבל כרגע לא עוסקת בזה עד שלא אשכלל את עצמי מכמה בחינות... (מקצועית,אישית,פיזית,רוחנית ומה לא...)

popolina

New member
אני

עובדת בארומה ומכינה עצמי ללימודי הוראה בשנה הבאה (או אנגלית או ספרות והיסטוריה) , ככל הנראה הוראת יסודי...

nickey

New member
עכשיו אני... ../images/Emo9.gif

למרות שחלק כבר יודעות... אכתוב בכל זאת. "חניכה" בלימודי בישול מקצועי בתדמור...
אין דבר כזה אצלנו סטודנטים, אומרים חניכים.

sivosh

New member
גם אני עונה, למרות שהרבה זמן לא הייתי כאן

סטודנטית שנה א' לתקשורת. ואני לא עוסקת באיפור אלא יותר מכורה.

נעמהdj21

New member
אשמח לשתף../images/Emo9.gif

אני מידי פעם מאפרת לאירועים לקוחות, עובדת עם ספר מקסים מקסים באיזור חיפה! חוצמזה לאחרונה התחלתי עבודה חדשה בתור מזכירה במכון איבחון בחיפה. במקביל מחפשת עבודה בתחום התקשורת, סיימתי בזה תואר ראשון.

למעלה