היי , בא לכן לשתף ? במה אתן עוסקות \ עסוקות פרט לאיפור ?
B beraleshabi New member 5/1/08 #3 כנראה רק אנחנו ערות בינתיים... סטודנטית לביולוגיה בטכניון. נשואה טרייה יחסית...
K k a k u l a New member 5/1/08 #4 השעה כנראה מוקדמת... עוסקת ביחסי ציבור עסוקה בלימודי איפור אצל נטשה דנונה ו..... בהריון טרי חודש שלישי
השעה כנראה מוקדמת... עוסקת ביחסי ציבור עסוקה בלימודי איפור אצל נטשה דנונה ו..... בהריון טרי חודש שלישי
M malik המקורית New member 5/1/08 #10 ../images/Emo57.gifמזל טוב../images/Emo57.gif../images/Emo13.gif
T tokit New member 5/1/08 #13 ואוו, איזה יופי ../images/Emo24.gif הרבה מזל טוב ובהצלחה בהמשך!! אחותי בהריון שלישי וגם אנחנו כבר מאוד מתרגשים ומחכים לבחורה בקוצר רוח שתצא כבר.
ואוו, איזה יופי ../images/Emo24.gif הרבה מזל טוב ובהצלחה בהמשך!! אחותי בהריון שלישי וגם אנחנו כבר מאוד מתרגשים ומחכים לבחורה בקוצר רוח שתצא כבר.
A abcd80 New member 5/1/08 #27 מזל טוב ! גם אחותי בהריון שלישי ותוך כמה ימים הבת אמורה לצאת לאוויר העולם אנו כבר לא יכולים לחכות..
K k a k u l a New member 5/1/08 #45 תודה בנות, חכיתי לתזמון טוב "לצאת מהארון"... זו גם אחת הסיבות שלאחרונה לא יוצא לי כ"כ להשתתף פה... (חוץ משבועיים לחוצים במיוחד עם איזה בעיה בריאותית של הגבר) יש לי עוד פורום שאני גולשת בו עכשיו....
תודה בנות, חכיתי לתזמון טוב "לצאת מהארון"... זו גם אחת הסיבות שלאחרונה לא יוצא לי כ"כ להשתתף פה... (חוץ משבועיים לחוצים במיוחד עם איזה בעיה בריאותית של הגבר) יש לי עוד פורום שאני גולשת בו עכשיו....