בונבונים! מעניין איך תהיה הגברת השלישית נו, מתי משדכים אותם לאחיינים שלי?
1 1Unicorn1 New member 5/1/08 #72 בונבונים! מעניין איך תהיה הגברת השלישית נו, מתי משדכים אותם לאחיינים שלי?
א אחות שלו New member 5/1/08 #51 הם פשוט מקסימים עכשיו אני באמת מבינה איך את לא יכולה להיות רחוקה מהם ליותר מדי זמן !
T tokit New member 5/1/08 #65 עשיתן לי חשק לקנות כרטיס טיסה ארצה ../images/Emo7.gif אני כל כך, אבל כל כך, מתגעגעת אליהם. הלב נקרע לי מחדש בכל פעם שאני רואה את התמונות. והמציאות עולה על התמונות.
עשיתן לי חשק לקנות כרטיס טיסה ארצה ../images/Emo7.gif אני כל כך, אבל כל כך, מתגעגעת אליהם. הלב נקרע לי מחדש בכל פעם שאני רואה את התמונות. והמציאות עולה על התמונות.
ל לבבות סגולים New member 5/1/08 #16 אני עובדת בחברת הייטק, ומאפרת מקווה שהאיפור ישתלט על חלק גדול יותר כדי שאוכל לעזוב את העבודה
G gingit6 New member 5/1/08 #17 אני כדי לא לעשות לעצמי אאוטינג אני לא אהיה ספציפית, אבל אני יכולה להגיד שאני מאוד אוהבת ונהנת בעבודה שלי ובסביבה התעסוקתית הקיימת. בנוסף ל"דיי ג'וב" שלי אני גם מלמדת את שפת אימנו
אני כדי לא לעשות לעצמי אאוטינג אני לא אהיה ספציפית, אבל אני יכולה להגיד שאני מאוד אוהבת ונהנת בעבודה שלי ובסביבה התעסוקתית הקיימת. בנוסף ל"דיי ג'וב" שלי אני גם מלמדת את שפת אימנו
I IntoTheAirwaves New member 5/1/08 #32 קיוויתי שאני לא היחידה ../images/Emo9.gif גם אני תלמידת תיכון...
J July84 New member 5/1/08 #19 אשתף גם למרות שקצת נעלמתי ../images/Emo13.gif אני סטודנטית שנה ג לביולוגיה ועובדת כמוכרת בחנות בגדים בגלל זה לצערי די נעלמתי אין מספיק שעות ביממה
אשתף גם למרות שקצת נעלמתי ../images/Emo13.gif אני סטודנטית שנה ג לביולוגיה ועובדת כמוכרת בחנות בגדים בגלל זה לצערי די נעלמתי אין מספיק שעות ביממה
ר ר V י ט ל New member 5/1/08 #20 ועכשיו אני.. עובדת בלשכת מנכ"ל גדולה בתחום הנהלת חשבונות ותיאום לו"ז.
M miriti83 New member 5/1/08 #22 גם אני ../images/Emo13.gif סטודנטית שנה ג (ואחרונה!) למדעי המחשב ועובדת בתחום המחשבים כמפתחת
א אחות שלו New member 5/1/08 #24 איזה נחמד ! אני... אני משלימה בגרות במתמטיקה 4 יח"ל, בקרוב מתחילה קורס פסיכומטרי. במקביל אני עובדת בחנות וגם כעוזרת \ מתרגמת מכתבים ללקוחות בחו"ל בחברה של סבא שלי.
איזה נחמד ! אני... אני משלימה בגרות במתמטיקה 4 יח"ל, בקרוב מתחילה קורס פסיכומטרי. במקביל אני עובדת בחנות וגם כעוזרת \ מתרגמת מכתבים ללקוחות בחו"ל בחברה של סבא שלי.