היי אתן,

EaTit442

New member
היי אתן,

פעם ראשונה שאני פה ובהחלט מוכרחה לציין שהפורום חמים ומשעשע. יש לי עכשיו המון זמן, בין בצפר לצבא, בעיקר מתבטלת וראיתי כאן רעיונות מגניבים המון. ועכשיו לשאלה, בדפדוף בפורום ראיתי המון רעיונות לתחתיות לכוסות ותהיתי מה הטכניקה? ציור על התחתיות (באיזה צבע?) הדבקה (פשוט ככה?) ולא הייתי בטוחה, תעזרו לי? המון תודה -יעל-
(עשו אהבה ולא מלחמה)

dona flor

New member
היי יעל...

אם תצביעי על דבר ספציפי אפשר לעזור לך יש כמה טכניקות צביעה,הדבקת מפיות,ועוד אז למה התכוונת? בשמחה נעזור לך

psa

New member
ברוכה המצטרפת ותהני , לא בטוחה

שתרצי להתגייס לאחר שנכנסת לפורום הזה....
כעיקרון קונים ריבועי/ עיגולים מעץ מוכנים בחנות לאומנויות . לי היו תחתיות שקבלתי פעם ולא אהבתי. צבעתי עם אקרליק ,הדבקתי תמונות שעברו לימינציה חמה. הדבקתי עם דבק חזק(לא זוכרת איזה) . ומרחתי לכה. אני מניחה שתיה קרה ושתיה חמה וזה בסדר גמור. בנות אחרות יספרו לך מההתנסות שלהן. ברכות

lilachh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חוץ ממה שפסא הציעה אפשר לעשות תחתיות מקרטון ביצוע ולצפות בטפט שקוף - בנות כאן אמרו שזה עמיד להן גם לשתיה חמה. יש אפשרות להדביק מפיות, להדביק סתם הדפס, לצייר וכל מה שבא לך..תסתכלי בגלריות של הבנות יש פה לא מעט תחתיות - אולי תקבלי רעיון ברור יותר מה את רוצה לעשות ואז נשמח להנחות אותך בצורה מדויקת וברורה יותר. בהצלחה

EaTit442

New member
קודם כל,

המון תודה על התגובות המהירות. בעיקרון אני חושבת להכין תחתיות מגניבות לקומונה של הבנזוג. התחתיות מעץ לא אלו העטופות בפלסטיק דביק, עם תמונה משעשעת או ציור (?). תודה -יעל-
(מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני)

HilOneT18

New member
איפה הוא עושה ש"ש?

אולי אפשר לעשות משהו שקשור.. אם הוא למשל בחוגי סיירות אז אפשר לעשות בנושא של טבע ואקולוגיה.. לחשוב על נושא או רעיון שמאפיין את חברי הקומונה...

lilachh

New member
עצות לגבי מה - איך לעשות תחתיות או

רעיונות לתחתיות?

EaTit442

New member
עצות לגבי איך,

האמת שגם רעיונות יתקבלו בברכה, הוא עושה ש"ש בנוע"ל, חבורת אידיאולוגים סוציאליסטים. אבל בעיקר איך עושים את זה?

dona flor

New member
לגבי רעיונות...

אם יש לך מדפסת טובה יש פוסטרים של קוקה קולה ממש מדליקים משנים קודמות אפשר להדפיס ולהדביק על חתיכות עץ או קרטון ביצועה כמו שכבר אמרו לך בהצלחה מצרפת לך לינק!

dona flor

New member
זהווווווו זכרתי שמישהי עשתה את זה

ולא זכרתי מי... יש לך אותם עוד?

Neta558

New member
יעל יעל!

מה לגבי ציור של קיפוד על התחתית, נראה לי שזה הכי יתאים לאירוע

למעלה