היי אתם!

dark ch0s3n

New member
היי אתם!

.. אממ, חזרתי?, לא רישמית לפחות. מישהו זוכר אותי בכלל?... דר"א מי היה באייקון היום?.. dc, מפתיע בכלל שזכרתי את היוזר ואת הסיסמא :|

darkness calls

New member
שאאאאאאלום ../images/Emo9.gif

אני לא זוכרת אותך, כנראה שהצטרפתי אחרי שעזבת.. אני כאן כמה חודשים. אייקוןןןן
אופ למה אני תקועה בחור
אע
בכלמקרע, ברוך השב, אני תומ, בת 14 ממשגב
יש מחר מפגש.. ב-12 מול הקולנוע של עזריאלי אני יודעת שזה התראה קצרה אבל היי- אני פעם החלטתי שאני באה למפגש ב-2 בלילה באותו יום. אז אינלך תירוץ

dark ch0s3n

New member
מי אני?

שאלה קשה :| אמממ, לאדע=\, צריך לשאול מישהו/י..+| ובקשר ללאוין אין לי מסנג'ר!, יש אייסיקיו..(שגם פועל מתי שנוח לו..)

מיוני

New member
גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שנים שלא ראיתי אותך מה הקטע של כולם לחזור היום????? איך אפשר לא לזכור אותך?! וואו שניםםםםם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif ווווווואאאאאאאאאאאייייייייייייייי חזרתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!||../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא הצליחה הא../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif התגעגענוווווווווווווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ותישאר הפעם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ב"ה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

slallum

New member
גיא גיא, בוא למפגש, נפחיד ילדים =]

שכחתי לקום, מזל שדפי התקשרה אלי=] הרכבת הבאה תצא ב-12:39 אז יש לי זמן

למעלה